Categorie archief: Natuurlijke behandeling ADD en ADHD

LTO3 ZI-nummers zijn bekend! LTO3 kan nu mogelijk vergoed worden door de zorgverzekeraar!

Als klant van LTO3 kreeg ik deze email:

Door de leverancier:

GOED NIEUWS: LTO3 in 2013 mogelijk vergoed.

Per 1 januari 2013 hebben onze producten een zogenaamd ZI-nummer. Dit betekent dat de zorgverzekering de producten kan gaan vergoeden. Er is geen garantie dat ze dat ook zullen doen, maar met deze ZI-nummers gaat dat wel mogelijk worden.

Enkele zorgverzekeringen hebben al toegezegd LTO3 in hun pakket op te nemen. U zou bij uw zorgverzekering kunnen navragen of en onder welke voorwaarden ze het zullen gaan vergoeden.

In januari zullen we u laten weten wat de ZI-nummers zijn, zodat u deze aan uw zorgverzekering kunt doorgeven.

Uiteraard zullen ook wij ons er verder voor inspannen dat al onze producten vergoed kunnen gaan worden bij zoveel mogelijk zorgverzekeringen.

UPDATE januari 2013: ZI-Nummers LTO3

Dit zijn de ZI-nummers van LTO3:

 • Voor LTO3 regulier: 15855015
 • Voor LTO3 no taste: 15855023

——————————————————————-

Dit is voor ons allemaal natuurlijk super goed nieuws! Zoveel mensen met ADD en ADHD maar ook HSP (hoog sensitieve mensen) en mensen in het autistische spectrum (ASS) blijken zoveel baat te hebben bij LTO3. Ik krijg steeds vaker hele leuke en positieve reacties van mensen die het voor zichzelf of voor hun kinderen gebruiken en die nooit meer zonder willen omdat hun leven er zo positief door veranderd is. Er blijken ook veel mensen die dankzij LTO3 zelfs helemaal konden stoppen met het nemen van farmaceutische medicatie.

Voor meer uitgebreide informatie over LTO3 en antwoorden op veel gestelde vragen kun je terecht via onderstaande link:

> Uitgebreide LTO3 informatie en antwoorden op veel gestelde vragen

 

LTO3 ervaringen

Ben je opzoek naar ervaringen van mensen die LTO3 nemen? Klik dan op de onderstaande link:

> Vele toegezonden LTO3 ervaringen van mensen met ADD, ADHD en HSP

 

Neem je toevallig zelf ook LTO3 en wil je je ervaring delen op de website? Stuur deze dan door via het contactformulier. Je kunt als je dat wenst anoniem blijven.

 

LTO3 zelf proberen

Wil je LTO3 zelf proberen? Klik dan op de onderstaande link om doorgestuurd te worden naar de leverancier die LTO3 in Nederland verkoopt. Vergeet niet onderstaande kortingscode in te voeren om 3 euro korting te krijgen op je eerste bestelling:

Kortingscode: 8564B6

> LTO3 bestellen

Dit is tot nu toe de enige leverancier die LTO3 in Europa verkoopt. Zij importeren het direct uit Canada en zijn voorzien van alle invoerrechten.

 

 

LTO3 – Een natuurlijk alternatief voor Ritalin bij ADD en ADHD

LTO3 achtergrond informatie

De laatste tijd kreeg ik weer heel veel vragen over het natuurlijke middel LTO3 waar ik een aantal weken terug een bericht over schreef. Inmiddels ben ik veel meer te weten gekomen over LTO3 en ben er zeer over te spreken.

Voor veel mensen met ADD en ADHD blijkt LTO3 een uitstekende ondersteuning te bieden. En ook bij klachten zoals stress, angststoornis en burn-out levert het soms positieve resultaten. In Canada wordt LTO3 al ruim 10 jaar gebruikt en nu is het dus ook in opkomst in Europa.

LTO3 werkt binnen 30 tot 40 minuten en heeft een langdurige werking van 8 tot 12 uur gedurende de dag.

LTO3 kent geen bijwerkingen en ook geen wisselwerkingen met andere medicatie.

 

LTO3 bij ADD en ADHD

LTO3 is een natuurlijk middel dat zeer effectief is gebleken bij klachten als aandachtsproblemen, hyperactiviteit, concentratiegebrek, stress, overbelasting, overprikkeling, rusteloosheid en nervositeit. Klachten die juist mensen met ADD en ADHD vaak ervaren. In canada wordt LTO3 al jarenlang met veel succes gebruikt bij de behandeling van ADHD en ADD. Inmiddels is dit in Europa nu ook het geval. Steeds meer coaches en therapeuten adviseren het aan hun cliënten. Sinds kort is er ook een leverancier waardoor mensen in Nederland LTO3 kunnen aanschaffen. Uit bijzonder veel ervaringen blijkt dat mensen met ADHD of ADD enorm veel baat hebben bij LTO3.

Via onderstaande link vind je vele LTO3 ervaringen van mensen met ADD, ADHD, ASS en Hoog sensitieve mensen die ik kreeg toegestuurd:

> LTO3 ervaringen

Wil je ook je ervaring over je gebruik met LTO3 delen? Je kunt deze toesturen d.m.v. het contactformulier.

 

Voordelen van LTO3 ten opzichte van Ritalin

Het voordeel van LTO3 is dat er geen enkele bijwerkingen van dit product bekend zijn. Het product kan zelfs door kleine kinderen vanaf 3 jaar gebruikt worden. Ook zijn er geen wisselwerkingen bekend met andere middelen of medicamenten. Middelen zoals Ritalin en Concerta kennen bij de meeste mensen een rebound effect. Dit houdt in dat de klachten tijdelijk verergeren wanneer de pil uitwerkt. LTO3 kent dit verschijnsel niet.

Een ander groot voordeel is dat LTO3 een 100% natuurlijk middel is en binnen 30 – 40 minuten na inname begint te werken. Vervolgens werkt het gedurende de dag tot zo’n 8-12 uur door. Eigenlijk vergelijkbaar als Concerta maar dan wel 100% natuurlijk. Gedurende de dag verbetert het voor heel veel mensen de concentratie, zorgt het voor meer helderheid en juist minder chaotisch gedrag. Ook geven veel mensen aan een betere stemming te krijgen en zich minder gestrest te voelen.

De voordelen van LTO3 op een rijtje:

 • 100% natuurlijk product
 • Werkt binnen 30 – 40 minuten
 • Werkt langdurig gedurende de dag 8 – 12 uur door
 • Geen bijwerkingen bekend
 • Geen wisselwerkingen met andere medicatie bekend
 • Geen rebound effect zoals bij Ritalin en Concerta
 • Veilig in te nemen ook door kleine kinderen (vanaf 3 jaar)
 • Versterkt ook het immuunsysteem
 • Kent vele positieve effecten zoals verbetering van concentratie, minder chaotisch, helderder brein, betere stemming, vermindering hyperactiviteit en impulsiviteit.
 • Verminderd ook angsten en verslavingsdrang en is ondersteunend bij burn-out

 

LTO3 en dopamine en serotonine

De natuurlijke stoffen in LTO3 verhogen de dopamine en serotonine neurotransmitters. Dopamine is betrokken bij het gevoel van gelukzaligheid en het zet ons aan tot activiteit. Serotonine is de neurotransmitter die kalmte, evenwicht, innerlijke rust en tevredenheid veroorzaakt. Ook zorgt LTO3 voor een kalmerend effect op het zenuwstelsel. Dit zorgt voor minder last van stress, angsten, nervositeit en spanningen (ook bij psychische belasting).
Bij kinderen met ADHD die lichamelijk onrustig zijn is gebleken dat LTO3 een zeer kalmerend effect heeft en het kan zorg dragen voor een betere nachtrust.

 

Meer LTO3 informatie

Wil je meer informatie over LTO3? Klik dan op onderstaande link waar je uitgebreide LTO3 informatie vindt zoals dosering, ingrediënten, het gebruik, de werking etc.

> Uitgebreide LTO3 informatie en FAQ

 

LTO3 bestellen

Wil je LTO3 bestellen om het zelf te proberen. Klik dan op onderstaande link om doorgestuurd te worden naar de leverancier van LTO3 in Europa. Bij je bestelling kun je de onderstaande kortingscode invoeren voor een korting van 3 euro op je eerste bestelling:

Kortingscode: 8564B6

> LTO3 bestellen

 

Update: januari 2013

LTO3 is in Nederland inmiddels een zeer groot succes geworden onder mensen met ADD, ADHD, HSP en ASS. Het wordt steeds bekender en ook coaches en therapeuten adviseren het nu steeds vaker. Er zijn steeds meer mensen erg tevreden mee. De leverancier heeft het voor mekaar gekregen zogenaamde ZI-nummers te krijgen voor het product. Hierdoor kan LTO3 nu in theorie vergoed worden door de zorgverzekeraar. Vraag dit altijd even na bij je zorgverzekeraar.

Meer hierover lees je hier > LTO3 vergoeding mogelijk