Regels ADD, ADHD, HSP gastblog en registreren


Wil jij gastblogger worden?

Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan het ADD, ADHD, HSP blog en zelf artikelen te kunnen schrijven? Dat kan! Er wordt gezocht naar mensen die leuke, originele, informatieve, interessante, inspirerende en/of uitdagende artikelen m.b.t. ADD, ADHD, HSP en aanverwante labels willen schrijven. Je kunt bijvoorbeeld schrijven over je ervaringen, je mening geven, je visies delen, dingen die je hebt meegemaakt, tips, adviezen, een inspirerende verhaal schrijven, filmpjes delen etc. Gewoon datgene waarvan jij denkt dat het waardevol kan zijn voor de lezers. Je artikelen moeten wel origineel zijn en mogen geen kopies zijn van andere websites. Lijkt dit je wat? Lees dan hieronder verder voor de regels van het bloggen en om je te registreren.

 

De regels

Wanneer je hier op het blog wilt beginnen met het schrijven van artikelen zijn er een aantal regels waar je rekening mee dient te houden:

 • Je dient zelf zorg te dragen voor juiste spelling, grammatica en interpunctie.
 • Probeer ook goed gebruik te maken van alinea’s en kopjes (H1, H2, H3)
 • Het doel is om het blog uit te breiden met informatieve, originele en uitdagende artikelen m.b.t. ADD, ADHD en HSP. Een artikel van bijvoorbeeld maar 100 woorden is niet echt een toegevoegde waarde voor het blog. Houdt daar a.u.b. rekening mee.
 • Het is niet toegestaan om artikelen van andere websites te kopiëren (Duplicate content). Google is hier streng op tegen en dit resulteert in een penalty of een volledige ban in Google van de website!
 • In je eigen profiel vind je een vak ‘bio’. Het is leuk als je je hier even kort voorstelt zodat andere lezers weten van wie het artikel afkomstig is.
 • Het gastblog is gratis toegankelijk voor iedereen die wilt bloggen m.b.t. ADD, ADHD, HSP en aanverwante diagnoses. Maak hier a.u.b. geen misbruik van. Als blijkt dat je blogs voornamelijk het doel hebben om reclame te maken of bezoekers naar een andere website te sturen dan worden deze niet geplaatst. Een link onderaan het artikel naar je eigen website is geen probleem.
 • Wil je graag je praktijk of product m.b.t. ADD, ADHD, HSP middels de website extra onder de aandacht brengen? Bekijk dan deze pagina voor de opties.

 

Registreren

Dus wil jij beginnen met bloggen en bijvoorbeeld schrijven over je ervaringen, je mening, je visie, inspirerende verhalen, dingen die je hebt meegemaakt, tips, adviezen etc. m.b.t. ADD, ADHD, HSP en aanverwante labels? Klik dan hier om je te registreren als gastblogger.

Je vult dan een gewenste gebruikersnaam in en je e-mail adres. Naar dit e-mailadres wordt je wachtwoord gestuurd. Dit kan een paar minuten duren maar check ook voor de zekerheid je spammap of reclamefolder als je gmail hebt.

 

Inloggen

Na je registratie kun je hier inloggen of bovenin het menu onder het kopje ‘blog’ met de gebruikersnaam die je hebt gekozen en het wachtwoord dat je krijgt toegestuurd naar je opgegeven e-mailadres. Eenmaal ingelogd kun je in je profiel een nieuw wachtwoord kiezen en je velden als je voornaam en achternaam en dergelijke invullen. Ik zie ook graag dat je je even voorstelt in het vak ‘bio’ zodat andere mensen weten door wie het bericht is geschreven. Dat maakt het iets persoonlijker.

 

Artikel schrijven

Wanneer je bent ingelogd ga je in het linker menu naar ‘Berichten’ en kies je voor ‘nieuw bericht’. Je kunt hier je artikel schrijven en plaatjes toevoegen. Als hij af is klik je op ‘publiceren’ en dan wordt hij in de wachtrij geplaatst. Nadat je artikel door mij nog even is nagekeken plaats ik hem definitief. Ik pas mogelijk enkel en alleen nog wat lay-out aan of een titel.

Heel veel succes met bloggen en alvast enorm bedankt voor je inzet!

Groetjes, Jochem.

 

 


2 thoughts on “Regels ADD, ADHD, HSP gastblog en registreren

 1. Bas

  Hoi Jochem!

  Ik heb 2 vragen:
  – Als ik me registeer als gastblogger word de gebruikernaam die ik kies natuurlijk gepubliceerd. Wordt het emailadres ook gepubliceerd?
  – Ik kan helemaal niet schrijven!

  Wacht…. dat laatste was geen vraag… Naja..

  Hoor snel van je!

  Bas

  1. Jochem (Beheerder) Bericht auteur

   Ja de gebruikersnaam wordt gepubliceerd. Email adres niet. Je kunt een bericht schrijven door in te loggen en ga dan naar ‘berichten’ en kies voor ‘nieuw bericht’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.