Een praktijk/evenement/webinar/workshop/product onder de aandacht brengen?


ADDkenmerken.net kan je mogelijk helpen

ADDkenmerken.net is een vrijwillig initiatief, gestart in november 2011 door Jochem, die zelf de diagnose ADD heeft en hoog sensitief is. De website benaderd ADD, ADHD en HSP op een positieve manier en heeft naast het geven van veel waardevolle informatie, als voornaamste doel, mensen met deze diagnoses sterker in hun schoenen te doen staan en iedereen, met of zonder diagnose, te inspireren om meer naar de kwaliteiten van deze labels te kijken.

Dit doel wordt o.a. nagestreefd d.m.v. tips, adviezen, leuke en informatieve artikelen, levensverhalen van ‘lotgenoten’, inspirerende filmpjes, een blog met leuke informatieve en inspirerende artikelen geschreven voor en door mensen met ADD, ADHD en HSP, een aangekoppelde Facebookpagina en een gratis nieuwsbrief.

ADDkenmerken.net trekt gemiddeld zo’n 75.000+ unieke bezoekers per maand. Dit kan voor jou aantrekkelijk zijn om gezien te worden door mensen die in de doelgroep vallen. Daarom bied ik je graag de mogelijkheid om bijvoorbeeld je praktijk, stichting, (online) workshop, evenement of jezelf als coach/psycholoog onder de aandacht te brengen. Dit is wel onder voorbehoud dat ik genoeg waarde zie in hetgeen u aanbiedt en dat het directe of indirecte affiniteit heeft met de doelgroep, mensen met ADD, ADHD en/of HSP. In andere termen, de website moet geen reclamemuur worden voor van alles en nog wat en enkel kwaliteit bieden.

 

Geen winstoogmerk

Een groot voordeel voor jou is dat ADDkenmerken.net een vrijwillig initiatief is en niet uit is op het verdienen van geld. Je kunt vast begrijpen dat het runnen van de website en alles daaromheen wel kosten met zich meebrengt en veel tijd en energie vraagt. Daarom wordt er wel een reële vergoeding van je gevraagd.

Hieronder lees je de 3 grootste redenen waarom een vergoeding wordt gevraagd:

  • Ten eerste omdat anders het aantal aanvragen extreem hoog wordt en iedereen de website als een reclamemuur wilt gebruiken. Op de Facebookpagina gebeurd dit doorlopend door mensen die middels berichten en comments hun bedrijfspagina’s en dergelijke delen. Wanneer dit niet eerst wordt gevraagd worden deze berichten verwijderd zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.
  • Ten tweede omdat het runnen van de website en alles daaromheen niet alleen enorm veel tijd kost, maar ook steeds hogere kosten met zich meebrengt en deze kosten lopen nog altijd op. De verdiensten worden dan ook gebruikt om de kosten van o.a. de hosting (158 euro per jaar), Email Service Provider voor het verzenden van de nieuwsbrief (1257 euro per jaar) en verder technische service en divers onderhoud en dergelijke, te kunnen dekken. De totale websitekosten zijn inmiddels opgelopen tot rond de 3500 euro per jaar. Dan heb ik het alleen over de kosten en niet alle tijd die wordt besteed. Enige verdiensten zijn dus meer dan welkom.
  • Ten derde zorgt het ervoor dat er tijd vrij gemaakt kan worden om de website van interessante en waardevolle content te blijven voorzien, nieuwsbrieven te blijven schrijven, maar denk bijvoorbeeld ook aan bezigheden als het beantwoorden van dagelijkse mails, Facebookberichten en comments. Dit is een proces dat zeeer veel tijd en energie vraagt. Zeker als je dit zorgvuldig wilt blijven doen. Hoe meer verdiensten, hoe meer tijd er vrijgemaakt kan worden voor de website en hoe meer er een stapje terug kan worden gedaan in ander werk.

 

Alleen op een ethische manier!

Mijn belangrijkste uitgangspunt is het leveren van kwaliteit. Ofwel, hetgeen je onder de aandacht wilt brengen moet aansluiten bij de doelgroep en natuurlijk waarde bieden. In het geval van een product moet dit ook echt goede resultaten leveren. ADDkenmerken.net is graag eerlijk en transparant en stellig tegen misleidende en oneerlijke vormen van promotie. Hier wordt dus niet aan mee gewerkt.

 

Praktijk/stichting onder de aandacht brengen

Het is belangrijk dat je praktijk of stichting zich richt op de doelgroep die wordt benaderd via de website. Dit zijn mensen met ADD, ADHD of hoog sensitiviteit of mensen die hier meer over willen weten. Geef daarom van te voren graag aan wat de werkzaamheden in de praktijk zijn en wat dit mensen met ADD, ADHD of HSP te bieden heeft.

 

Product onder de aandacht brengen

Wil je een product onder de aandacht brengen waar mensen met ADD, ADHD of HSP baat bij hebben? De hoogste prioriteit is het bieden van informatie waar de bezoekers echt wat aan hebben. Het is dus van belang dat het product doet wat het beloofd (tenminste voor een overgroot percentage van de doelgroep). Dat het nooit voor iedereen werkt is logisch.

 

Opties en prijzen

Hieronder staan de opties voor de verschillende mogelijkheden om onder de aandacht gebracht te worden. Ik het geval van een banner geldt in principe een bannerformaat van 185×200 die in de rechterkantlijn wordt geplaatst, maar over een andere suggestie kan altijd gepraat worden.

De opties:

  1. Een vaste banner in de rechterkantlijn (Deze wordt altijd getoond op elke pagina)
  2. Een aankondigingsmail versturen naar de mailinglijst (11000+ lezers). Deze optie is mogelijk voor bijvoorbeeld het versturen van een aankondiging van een open dag, lezing, theatervoorstelling, evenement, (online) workshop, webinar of iets anders in die richting, met directe of indirecte betrekking tot ADD, ADHD of HSP. Ook de Facebookpagina en het blog kunnen hiervoor gebruikt worden.

Optie 1 kost 97 euro per maand. Betaal je direct voor 12 maanden dan betaal je niet 1164 euro maar 1075 euro.

Optie 2 gaat in overleg.

Prijzen zijn exclusief BTW. 

 

Voordelen voor uw praktijk/stichting/product

  • Elke maand een hoog aantal unieke bezoekers
  • Geen winstoogmerk
  • ADDenmerken.net is ethisch en heeft een status van goede, eerlijke en transparante informatie delen en dit houden we zo! De informatie biedt ook echt waarde en dat waarderen de bezoekers en abonnees op de nieuwsbrief. Dit blijkt wel uit de vele positieve ervaringen en reacties zoals bijvoorbeeld in het gastenboek te vinden.

 

Een hoog aantal bezoekers

Gemiddeld heeft de website ADDkenmerken.net zo’n 75.000 unieke bezoekers per maand en een hoog aantal paginaweergaven van 150.000+ per maand.

 

Ok, ik wil beginnen!

Lijkt het je wat en wil je gebruik maken van ADDkenmerken.net om je praktijk, stichting, evenement, product, e-book of cursus of iets in die richting onder de aandacht te brengen? Vul dan hieronder het contactformulier in. Wanneer je een andere suggestie hebt als bovengenoemde opties dan kan hier altijd over gesproken worden. Samen komen we er wel uit.