Ondersteuning in je leven met ADD, ADHD en HSP

Ondersteuning bij ADD, ADHD en HSP

Producten ter ondersteuning van je leven met ADD, ADHD en HSP

Hieronder zie je een overzicht van producten die je op de website kunt tegenkomen. Ik heb deze in de loop der jaren leren kennen en heb hier nog altijd veel aan. Ik ga zorgvuldig om met het aanbevelen van producten. Het belangrijkste voor mij is dat het een kwalitatief goed en waardevol product is en dat mensen met ADD, ADHD en HSP er echt baat bij kunnen hebben. Van de onderstaande producten is dit het geval. Niet ieder product is speciaal gericht op ADD’ers, ADHD’ers of HSP’ers, maar kunnen je wel goed helpen wanneer je last hebt van bepaalde klachten. Ik hoop dat jij er net zoveel aan hebt als ik.

Groet, Jochem.

 

Binaural Beats Voor Concentratie, Ontspanning En Een Betere Nachtrust

Boeddha Brein CD met Binaural Beats voor een betere concentratie en meer ontspanning
Ik luister de Binaural Beats op deze CD vrijwel dagelijks.

Op de Boeddha Brein CD staan verschillende Binaural Beats. Het beluisteren van deze tonen brengt je brein snel in een gewenste gemoedstoestand zoals bijvoorbeeld rust in je hoofd, betere concentratie, ontspanning of nachtrust. Het is daarom vergelijkbaar met mediteren alleen het verschil is dat je enkel via een koptelefoon naar de tonen hoeft te luisteren en je dus gewoon door kunt gaan met werk. Ideaal voor mensen met ADD/ADHD en HSP!

Lees meer...

Binaural Beats is een bewezen techniek die je brein snel in een gewenste gemoedstoestand brengt. Zo voel je je prettiger en meer ontspannen. De Binaural Beats kun je bijvoorbeeld luisteren voor een betere concentratie wanneer je moet leren of om meer motivatie te krijgen voor een opdracht. Ook kun je ze luisteren voor meer energie of ontspanning voor rust in je hoofd of bijvoorbeeld wanneer je last hebt van slapeloosheid. Voor een uitgebreide uitleg over de werking van Binaural Beats kun je hier kijken.

Deze Boeddha Brein CD bevat Binaural Beats voor verschillende gemoedstoestanden. Ook krijg je toegang tot het ledengedeelte waar je nog eens 2,5 uur aan bonusmateriaal kunt downloaden en alle Binaural Beats in mp3 formaat vindt voor op je telefoon of mp3 speler. Ook krijg je toegang tot een online video cursus met hele goede mindfullness oefeningen en allerlei tips en tricks voor je brein.

Update 2019: Speciaal voor jou als bezoeker van ADDkenmerken kun je nu tijdelijk gebruik maken van een kortingscode die recht geeft op 10 euro korting. Gebruik daarvoor de code KX6EY7.

Heb je interesse in deze Binaural Beats? Klik op de link hieronder:

> Luister de Boeddha Brein CD voor rust in je hoofd en beter slapen

 

 

Van Chaotisch En Gestrest Naar Rustig En Gelukkig

Online mindfullness cursus waar je als HSP'er veel ana kunt hebben
Ervaar je (veel) ongemakken van je ADD, ADHD of HSP? Begin dan eens met mindfulness en je zult ervaren dat je veel meer ontspanning en geluk kunt voelen dan je voorheen misschien dacht.

ADD, ADHD en HSP hebben veel mooie kanten waar je veel aan kunt hebben. Voor veel mensen zorgt het er helaas voor dat ze dag in dag uit overprikkeld raken, vastlopen in gepieker, zich moe, gespannen en onbegrepen voelen, en hun draai maar niet weten te vinden in deze hectische maatschappij.

Een extra gevoeligheid voor alle indrukken van buitenaf kan enorm veel energie van je vragen. Je kunt er helemaal door vastlopen en je geen raad meer weten.

Deze online mindfulness cursus kan je hier enorm bij helpen. Het is echt een aanrader voor iedereen met AD(H)D of HSP om te beginnen met mindfulness en meditatie. Je zult ervaren dichter bij jezelf te kunnen blijven, ondanks de snelle en stressvolle levensstijl van tegenwoordig. Je krijgt daarnaast meer grip op je eigen leven, zonder dat je steeds overprikkeld raakt, je leeggezogen voelt, vastloopt en verstrikt raakt in gepieker.

Bekijk de cursus eens voor jezelf en kom erachter wat de positieve effecten zijn van mindfulness.

Via onderstaande link kom je op de pagina van de cursus:

> Verander van chaotisch en gestrest naar rustig en gelukkig met deze mindfulness cursus

 

 

Lekker In Je Vel, Energiek En Afvallen Met Groene Smoothie Recepten

Dit boek is één van mijn favorieten. Het geeft je super gezonde en vooral heerlijke groene smoothie recepten die je leven echt positief zullen beïnvloeden.

smoothie afslankbijbel

Groene smoothies zijn shakes van groente en fruit die je mixed met een blender. Dit kunnen allerlei variaties zijn met bijvoorbeeld spinazie, sla, komkommer, aardbei, peer, appel, banaan, kiwi, ananas, meloen, vijgen, dadels, je kunt het zo gek niet verzinnen. Je kunt ook prima noten en zaden toevoegen. Deze smoothies hebben een bijzonder positieve invloed op je fysieke en mentale gezondheid. Een aantal voordelen van groene smoothies som ik hieronder voor je op:

  • Een veel betere fysieke en mentale gezondheid
  • Dagelijks op een lekkere manier groente en fruit nuttigen
  • Alle essentiële vitamines, mineralen en anti-oxidanten binnen krijgen
  • Op een natuurlijke manier afvallen
  • Een veel hogere weerstand
  • Beter tegen stress kunnen
  • Lekker in je vel
  • Een stralende huid
  • Ontgift je lichaam
  • Meer energie

Lees meer...

Bovenstaande voordelen komen o.a. omdat je met groene smoothies alle groentes rauw tot je neemt waardoor er geen voedingstoffen verloren gaan zoals normaal wel tijdens het koken of bakken. En omdat ze zo snel en makkelijk te maken zijn en erg lekker zijn is het gemakkelijk er een gewoonte van te maken ze dagelijks te nemen. Ook bevatten groene smoothies in tegenstelling tot gewoon sap nog 100% van de vezels. Hierdoor zit je langer vol, bevorderd het je stoelgang en krijg je geen suikerpieken. Groene smoothies zijn daarom ook ideaal voor mensen die willen afvallen. Nog een voordeel is het blenden (mixen). Dit zorgt ervoor dat de groentes helemaal verpulverd worden waardoor de voedingsstoffen extra goed worden opgenomen door je darmwand.

Tevens ontgiften (zuiveren) groene smoothies je lichaam en dat ga je op veel vlakken in je gezondheid merken. In het begin kun je zelfs bijwerkingen ervaren zoals hoofdpijn en vermoeidheid. Dit had ik zelf ook. Maar dit trekt weg waarna je de positieve effecten zult merken. Ik voelde zelf het positieve resultaat aanzienlijk na enkele dagen van het nemen van deze groene smoothies. Ik werd energieker, minder gestrest en ook helderder in mijn hoofd.

Veel vervelende en soms onverklaarbare klachten zoals vermoeidheid, stress, hoofdpijn, niet lekker in je vel zitten, hoge bloeddruk, overgewicht etc. kunnen door het dagelijks nemen van groene smoothies verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Neem de stap naar groene smoothies en ervaar de positieve veranderingen zelf.

> Verbeter nu je mentale en fysieke gezondheid met groene smoothies

Heb je nog geen blender? Hier vind je een overzicht.

 

 

Voor Eens En Altijd Afrekenen Met Sociale Angst En Onzekerheid

Sociaal zelfvertrouwen + Zelfverzekerd bellen, zelfverzekerd openbaar spreken en zelfverzekerd flirtenVeel mensen met ADD, ADHD en HSP hebben last van sociale angsten. Hier heb ik in het verleden zelf ook enorm onder moeten lijden! Het E-book “sociaal zelfvertrouwen” van sociaal psycholoog Simon Zomerdijk kan ik je aanraden als je last hebt van deze vervelende sociale angsten en onzekerheid. Dit E-book is niet te vergelijken met elk ander sociale angst product op het internet. Ik heb er namelijk al veel geprobeerd! Het is een kleine investering waar je de rest van je leven de vruchten van zult plukt.

Naarmate je het E-book leest leer je gaande weg hoe je deze vervelende angsten snel en effectief kunt verslaan zodat je eindelijk geen kansen in het leven meer hoeft te laten liggen. Je krijgt alle geheimen, adviezen, tips en trucs om je stukken zelfverzekerder te voelen. Wat je leert is goud waard. Zeker in vergelijking met de kosten die je maakt bij een psycholoog of coach is het slecht een kleine investering. Een groot voordeel is dat je altijd je e-book er weer even bij kunt pakken i.p.v. weer een afspraak te maken met een kostbare coach.

Met de hulp van dit E-book van Simon Zomerdijk kan de pijn van onzekerheid en angst eindelijk plaatsmaken voor een groot zelfvertrouwen dat vele positieve effecten op je leven zal hebben. Ik kan het zeggen! Mijn bevindingen over dit e-book lees je hier.

> Onderga de transformatie van sociaal angstig naar zelfverzekerd

 

 

 

De sleutels van geluk en succes

 

 

 

 

Leer hoe je zelf een gelukkig en succesvol leven kan creëren.

> De Sleutels Voor Een Gelukkig en Succesvol leven!

 

 

 

nl_NLNederlands
de_DEDeutsch fr_FRFrançais nl_NLNederlands
Scroll naar top