Jouw praktijk, dienst of product onder de aandacht brengen

ADDkenmerken.net kan je mogelijk helpen

ADDkenmerken.net trekt gemiddeld zo’n 75.000+ unieke bezoekers per maand. Dit kan voor jou aantrekkelijk zijn om gezien te worden door mensen die in de doelgroep vallen. Daarom bied ik je graag de mogelijkheid om bijvoorbeeld je praktijk, stichting, (online) workshop, evenement, product, boek, e-book, cursus of diensten als coach/behandelaar onder de aandacht te brengen. Dit is wel onder voorbehoud dat ik genoeg waarde zie in hetgeen wordt aangeboden.

Klik hier om meer te lezen over de achtergrond van ADDkenmerken…

ADDkenmerken.net is een vrijwillig initiatief, gestart in november 2011 door Jochem, die zelf de diagnose ADD heeft en hoog sensitief is. Naast het geven van veel waardevolle informatie heeft de website als voornaamste doel om mensen met deze diagnoses sterker in hun schoenen te doen staan en iedereen, met of zonder diagnose, te inspireren om meer naar de kwaliteiten van deze labels te kijken. Dit doel wordt o.a. nagestreefd d.m.v. tips, adviezen, levensverhalen van ‘lotgenoten’, inspirerende filmpjes, een blog met leuke, informatieve en inspirerende artikelen geschreven voor en door mensen met ADD, ADHD en HSP, een aangekoppelde Facebookpagina en een gratis nieuwsbrief.

 

Voordelen voor u

 • Geen winstoogmerk
 • Elke maand een hoog aantal unieke bezoekers
 • ADDkenmerken.net is ethisch en heeft een status van goede, eerlijke en transparante informatie delen en dit houden we zo. De informatie biedt ook echt waarde en dat waarderen de bezoekers en abonnees op de nieuwsbrief. Dit blijkt wel uit de vele positieve ervaringen en reacties zoals bijvoorbeeld in het gastenboek te vinden.
 

Een eerlijke vergoeding

Een groot voordeel voor jou is dat ADDkenmerken.net een vrijwillig initiatief is en niet uit is op zoveel mogelijk geld verdienen. Je kunt vast begrijpen dat het runnen van de website en alles daaromheen oplopende kosten met zich meebrengt en veel tijd en energie vraagt. Enige inkomsten zijn dan ook meer dan welkom en daarom wordt er een eerlijke vergoeding van je gevraagd.

Hieronder lees je de 3 grootste redenen waarom een vergoeding wordt gevraagd:

 • Een vergoeding zorgt ervoor dat het aantal aanvragen niet extreem hoog wordt waardoor kwaliteit gewaarborgd blijft.
 • De website draaiende houden brengt steeds hogere kosten met zich mee. De verdiensten worden dan ook gebruikt om deze kosten te kunnen dekken.
 • Naast het schrijven en plaatsen van artikelen zit er ook veel tijd in het versturen van nieuwsbrieven, het beantwoorden van dagelijkse mails, plaatsen van Facebook berichten, het beantwoorden van reacties etc. Hoe meer verdiensten, hoe meer tijd er vrijgemaakt kan worden voor de website. Zo simpel is het.
 

Je praktijk, dienst of product onder de aandacht brengen

Het is belangrijk dat je praktijk, dienst of product zich direct of indirect richt op de doelgroep die wordt benaderd via de website. Dit zijn mensen met ADD, ADHD, HSP of mensen die hier meer over willen weten.

De opties:

 1. Een informatief artikel schrijven voor het blog met daarin een link naar je eigen website.
 2. Een informatief artikel schrijven voor het blog dat dieper ingaat op je product of dienst met 1 of meerdere links naar je website.
 3. Een vaste banner in de rechterkantlijn (deze wordt altijd getoond op elke pagina)
 4. Een aankondigingsmail versturen naar de mailinglijst (11000+ lezers). Deze optie is bv. mogelijk voor het versturen van een aankondiging van een open dag, lezing, evenement, (online) workshop, e-book, e-cursus, webinar of iets anders in die richting, met directe of indirecte betrekking tot ADD, ADHD of HSP. Ook de Facebookpagina en het blog kunnen hier in bepaalde gevallen voor gebruikt worden.
 5. Een eigen suggestie

Alles gaat in overleg. Over een andere suggestie kan altijd gepraat worden.

 

Oke, ik wil beginnen!

Lijkt het je wat en wil je gebruik maken van ADDkenmerken.net om je praktijk, stichting, (online) workshop, evenement, product, boek, e-book, cursus, diensten of iets in die richting onder de aandacht te brengen? Vul dan hieronder het contactformulier in en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wanneer je een andere suggestie hebt als bovengenoemde opties dan kan hier altijd over gesproken worden. Samen komen we er wel uit.

nl_NLNederlands
de_DEDeutsch fr_FRFrançais nl_NLNederlands
Scroll naar top