Hulp om sociale angsten en onzekerheid te overwinnen

Heb jij last van sociale onzekerheid?

Sociale angst en onzekerheid overwinnenHeb jij last van sociale angsten of onzekerheid? Zoals bijvoorbeeld spreken in het openbaar of in een winkel of op een feestje waar veel mensen bij elkaar zijn?

Je bent zeker niet de enige! Veel ADD’ers en ADHD’ers en hoog sensitieve mensen hebben hier last van!

Ikzelf had dit in de loop der jaren steeds sterker ontwikkelt. Steeds vaker kreeg ik angstgevoelens onder de mensen. Wanneer ik bijvoorbeeld in de middag werd opgebeld met de vraag of ik in de avond wat wilde gaan doen begon bij mij de angst al zeer heftig op te spelen. De rest van de dag voelde ik me dan zeer gespannen en zenuwachtig. Op ten duur werd het steeds heftiger en kreeg ik al angsten bij het doen van een simpele boodschap. Waarom wist ik nooit precies, mogelijk om bang te zijn niet goed genoeg te zijn.

Gelukkig wist ik deze overmatige angst enigszins af te leren. Met allerlei hulp dat ik op internet zocht en daarnaast kreeg ik ook hulp van een psycholoog bij Psyq (psychische zorginstelling) die me een tijd Citalopram voorschreef. Dit is een medicament dat overmatige angsten dempt.

Helaas merkte ik toch nog steeds dat de angst nog lang niet helemaal weg was. Het bleef een tijger dat onbewust in mijn hoofd moeilijk bleef doen. Ik wist dat het geen reële angsten waren maar toch komen kwamen ze en lukte het me niet altijd deze te minderen. Super vervelend kan ik je vertellen want het beïnvloed je leven enorm! Als je dit zelf ook hebt dan ken je de pijn.

Omdat ik toch echt voorgoed wou afrekenen met deze sociale angsten en onzekerheid ging ik nog eens zoeken op het internet of ik misschien voordelig informatie kon vinden die mij goed kon helpen.

Toen stuitte ik een tijd geleden op het e-book van sociaal psycholoog, Simon Zomerdijk. Hij heeft een speciaal e-book geschreven genaamd “Sociaal zelfvertrouwen“. Ik was sceptisch maar besloot het toch te proberen. Ik had ook niets te verliezen want er zit 30 dagen garantie op als je geen resultaat opmerkt. Enigszins tegen mijn verwachting in kan ik niet anders zeggen dan dat het e-book echt zeer goede en waardevolle informatie bevat. Het was een keuze waar ik nog altijd heel blij mee ben! Ik las van alles waar ik direct enorm veel aan had. Het e-book bevat tal van tips, trucs en inzichten in duidelijke taal over hoe je meer zelfvertrouwen krijgt en hoe je die vervelende sociale angsten de baas wordt.

Naar mate je het e-book doorleest leer je effectieve technieken hoe je snel sociaal zelfvertrouwen opbouwt er merk je eigenlijk dat het helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Je ontdekt hoe je kunt afrekenen met je grootste angsten en wat je nu er van weerhoudt om echt dat gene te doen wat je altijd al had willen doen in sociale situaties. De pijn van onzekerheid en angst kan dan eindelijk eens plaats gaan maken voor ongekend zelfvertrouwen, dat uiteraard vele grote voordelen gaat opleveren voor de rest van je leven. Dat gene wat ieder mens verdiend! Ik kan het zeggen, want de kansen die ik liet liggen in het leven toen mijn sociale angst het heftigst was, waren aanzienlijk.

De tips en adviezen in dit e-boek zijn echte eye openers. Gelukkig is dit echt een oprecht en goed e-book dat duidelijk met zorg is geschreven door een sociaal psycholoog (Simon Zomerdijk). Dat kan ook niet anders want als je binnen 30 dagen om welke reden dan ook geen resultaat hebt stuur je een email en krijg je het geld gewoon terug.

Ik weet zeker dat ook jij net als mij met dit e-book snel zelfvertrouwen ontwikkeld en je sociale angsten verslaat.

Mocht je het e-book ook aanschaffen stuur dan, als je wilt, je ervaring naar me toe en laat me je positieve veranderingen weten :) Ik hoor ze graag!

Klik op de link hieronder voor het e-book:

> Het e-book dat je laat afrekenen met je vervelende sociale angsten en onzekerheid!

Een sociaal zelfvertrouwen boost toegewenst,

Jochem

 
Wil Jij Makkelijker Kunnen Leven Met Je ADD, ADHD of HSP?
Meld Je Dan Nu Aan En Ontvang Elke Maandag Gratis Tips en Inspiratie!
+ Nu Direct 2 Leuke Cadeautjes! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNederlands
de_DEDeutsch fr_FRFrançais nl_NLNederlands
Scroll naar top