Is er een voordelig alternatief voor LTO3?

LTO3 potje - gooed alternatief supplement bij ADD, ADHD en HSP

Een natuurlijk hulpmiddel bij concentratieproblemen en onrust

Je hebt er vast wel eens wat over gehoord, het supplement LTO3® van Herb-e-Concept. Althans, wanneer je klachten ervaart door ADD / ADHD of hoog sensitiviteit. Want voornamelijk mensen in deze doelgroep met concentratieproblemen, hyperactiviteit en stemmingsklachten blijken LTO3® te slikken. Talloze ervaringen laten zien dat zowel kinderen als volwassenen er enorm door geholpen zijn. Zowel op het gebied van de concentratie als het algemeen mentaal welzijn. LTO3® blijkt dus voor velen een uitkomst maar, het is ook kostbaar. In dit artikel kijken we daarom eens naar een mogelijk voordeliger alternatief.

De populariteit van LTO3®

Wat maakt LTO3® nou zo populair? Simpel, het is een 100% natuurlijk en biologisch product dat voor heel veel mensen enorm goed blijkt te werken voor de concentratie, drukte in het hoofd en de stemming. En dat zonder vervelende bijwerkingen. Bij mensen die wel (lichte) bijwerkingen ervaren is dat vaak slechts van korte duur en alleen een paar dagen tijdens de start van het gebruik.

Maar waarom slikt niet iedereen met ADD / ADHD al LTO3® dan zou je denken? 

Ten eerste weet nog lang niet iedereen van het bestaan van LTO3® af. Dit komt mede doordat LTO3® een natuurlijk supplement is en daardoor veel minder aandacht krijgt via de officiële zorginstanties dan erkende medicatie. Je hoort inmiddels wel steeds vaker dat (privé)  psychologen, psychiaters, kinderartsen en coaches, LTO3® als eerste keus benoemen wanneer er wordt gepraat over medicatie. Maar grote bekendheid kost nu eenmaal tijd en dat zal dus nog wel even op zich laten wachten.

Ten tweede is het zo dat LTO3® niet altijd voor iedereen blijkt te werken. In de meeste gevallen, er wordt gezegd zo’n 95% van de gebruikers, heeft LTO3® een positieve invloed op o.a. de concentratie, hyperactiviteit en de stemming. Vaak al vanaf de eerste dagen van gebruik, maar voor zo’n 5% van de mensen blijkt er geen effect. Natuurlijk geen slechte score want voor Ritalin geldt dat het slechts bij zo’n 70% van de mensen met AD(H)D goed aanslaat.

De kosten van LTO3®

Dan zijn er als laatste nog de kosten. En die zijn voor sommige mensen wel een probleem. Omdat LTO3® een natuurlijk supplement is wordt het niet vergoedt door de zorgverzekering. Soms wel in een aanvullend pakket, maar voor de meeste mensen bleek dat de hoge premiekosten niet opwogen tegen de dekking.

De kosten van dit supplement zijn namelijk niet gering. 1 potje LTO3® kost €39.50 excl. verzendkosten. Voor mensen die dit gemakkelijk kunnen betalen zal dat geen probleem zijn. Zij zijn tevreden met een goed werkend biologisch product dat zeer hoge kwaliteit ingrediënten bevat en volgens de hoogste standaarden wordt geproduceerd. Maar er zijn ook zat mensen waarbij deze kosten niet haalbaar zijn. Die kunnen de prijs simpelweg niet betalen. Dat is natuurlijk enorm zonde als je ziet hoeveel mensen er dankzij LTO3® nu al geholpen zijn. Daarom kijken we graag eens naar een mogelijk alternatief.

Om een goed alternatief voor LTO3® te vinden zullen we eerst even kort inzoomen op de ingrediënten.

Ingredienten in LTO3®

De ingrediënten in LTO3® zijn na veel onderzoek in de juiste verhoudingen bij elkaar gebracht in één product. Dat zorgt voor het synergetisch effect waarbij de ingrediënten elkaars werking versterken. Maar wat zijn nou precies de hoofdingrediënten in LTO3®?

Blauwe glidkruid

Blauw Glidkruid is een kruid dat groeit in een koudere, vochtige omgeving. Het groeit o.a. in Nederland en Amerika. Het staat bekend om de positieve invloed op o.a. de concentratie en de focus. De LTO3-formule bevat 150 mg per dosering (3 caps).

L-Theanine

L-Theanine is een stofje dat voorkomt in groene theebladeren. Het staat bekend om de rustgevende werking en wordt ook in verband gebracht met de rustgevende eigenschappen van een thee. Echter krijg je uit het drinken van thee nooit de hoeveelheid L-theanine die je uit dit supplement krijgt. De LTO3-formule bevat 300 mg L-Theanine per dosering (3 caps).

Haringkuit (Sementis)

Sementis® is een extract van gedroogd haringkuit. Het is biologisch en volgens de meest strenge richtlijnen geproduceerd. Het is dus een extract van de eitjes van een haring. Het bevat o.a. de stof DHA, een belangrijk omega-3 vetzuur dat goed is voor de hersenen en de concentratie. De LTO3-formule bevat 300 mg haringkuit per dosering (3 caps).

Voordelig alternatief voor LTO3®

Om te kijken wat goede alternatieven zijn voor LTO3® moeten we dus een product, of producten, vinden met dezelfde werkzame stoffen als de LTO3-formule. De werkzame stoffen zijn: Blauwe Glidkruid, L-Theanine en de visolie uit het haringkuit extract. Dit is deels waar, want Sementis is een mix van ingrediënten en kan niet zomaar door ieder product gebruikt worden. Daarom moeten we hier zoeken naar een alternatief wat er zo dicht mogelijk bij in de buurt komt.

Na een tijdje gezocht te hebben kwamen we bij het Nederlandse bedrijf ‘Natuurlijk Presteren‘ uit die een soortgelijk middel in het assortiment heeft. De reviews hierover zijn goed, echter kunnen wij deze niet zelf verifiëren. Zij hebben de ingrediënten verdeelt over twee verschillende producten en hebben nog een paar extra ingrediënten toegevoegd. Deze producten zitten samen in één pakket. Het pakket zie je hieronder:

Alfa Focus - Blauw Glidkruid, L-Theanine, B3 en B8

Dit supplement bevat 300 mg L-Theanine en 150 mg Blauw Glidkruid per dosering van 2 capsules. Zij hebben echter nog twee vitaminen (B3 en B8) toegevoegd die goed zijn voor o.a. leerprestaties, het geheugen en de concentratie.

Ultra Omega-3 – Goede visolie met hoge concentratie DHA

Dit supplement bevat 1000 mg visolie per capsule, waarvan 220 mg DHA en 330 mg EPA. Dit zijn beide belangrijke omega-3 vetzuren die goed zijn voor o.a. de hersenen.

Waar te koop

Dit supplementenpakket dat bestaat uit twee producten, is voldoende voor 1 maand en is iets lager geprijsd dan de reguliere LTO3®. Je betaald €29,95 excl. verzendkosten. Wanneer je voor meerdere maanden tegelijk bestelt krijg je nog een leuke korting en betaal je tevens geen verzendkosten. Zeker voor mensen die financieel wat krapper zitten kan dit supplementenpakket daarom een interessant alternatief zijn voor de reguliere LTO3® van Herb-e-Concept.

Je vindt meer informatie over dit supplementenpakket op hun website via onderstaande link. Daar kun je het ook online bestellen. Zij hebben geen fysieke winkel en zijn de enige die het verkopen.

> Supplementenpakket als voordelig alternatief voor LTO3

De keuze is aan jou

LTO3®  is een wereldwijd bekend supplement geworden dat nog steeds in populariteit groeit. Op de officiële website zijn er 12500+ goede reviews over te vinden. Klanten van LTO3® zijn enorm tevreden over dit middel en dat zegt natuurlijk ook wel iets. Ik kan dit beamen aan de hand van de vele positieve LTO3® ervaringen die mensen mij persoonlijk toestuurde.

Voor veel mensen zal de prijs van de originele LTO3® echter te hoog zijn. Voor hun kan een goedkoper alternatief mogelijk uitkomst bieden.

Het alternatieve supplementenpakket van het bedrijf “Natuurlijk Presteren” is een interessant alternatief. Het is echter wel een kleiner bedrijf en alleen in Nederland en België bekend. De reviews zijn wel heel goed (9.3 gemiddeld uit 300+ beoordelingen).

Naar mijn mening kunnen beide middelen goed werken, maar moet je zelf bepalen wat je wilt proberen. Beiden hebben zo zijn voordelen. Als je liever wat geld wilt besparen of iets anders wilt proberen, raden we het alternatieve supplementenpakket aan. Maar als je heel tevreden bent over LTO3® en het gemakkelijk kunt betalen, zou ik lekker de LTO3® blijven gebruiken.

Wat doe of slik jij allemaal voor ADD / ADHD of HSP?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw mening. Gebruik jij de reguliere LTO3® of juist een alternatief of misschien iets heel anders? Misschien heb je juist wel enorm baat bij meditatie of sport. Laat vooral van je horen in de comments hieronder. Zo helpen we elkaar verder en delen we onze kennis.

Mocht je meer informatie willen over de reguliere LTO3 van Herb-e-Concept. Volg dan deze link met uitgebreide informatie over LTO3®

Wil je reageren op dit artikel? Scroll even door naar beneden…

Aandeel op facebook
Aandeel op twitter
Aandeel op linkedin
Aandeel op whatsapp
Ook interessant:Wil Jij Makkelijker Kunnen Leven Met Je ADD, ADHD of HSP?
Meld Je Dan Nu Aan En Ontvang Elke Maandag Gratis Tips en Inspiratie!
+ Nu Direct 2 Leuke Cadeautjes! 

2 reacties op “Is er een voordelig alternatief voor LTO3?”

  1. blank

    Ik slik lto3 naar volle tevredenheid. Soms kan ik het idd ook niet kopen omdat mijn budget dat niet toelaat. Ik slik soms ook weleens ritalin als ik me moet kunnnen concentreren. Maar dat doe ik maar eens in de zoveel weken. Ik heb ook lucovitaal geprobeerd maar de echte lto3 blijft toch het beste!

    1. blank

      Lucovitaal gebruikt vaak minder opneembare vormen van bepaalde en essentiele stoffen. Goed de ingredienten lezen! Ik neem echt niks meer van dit merk. Beter iets duurder en meer kwaliteit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNederlands
de_DEDeutsch fr_FRFrançais nl_NLNederlands
Scroll naar top