Copyright

Op de informatie op www.addkenmerken.net is copyright van toepassing. De informatie mag niet worden gekopieerd, gepubliceerd of verspreid op welke wijze dan ook. U bent daarom niet bevoegd om de site of gedeelten daarvan te kopiëren en zelf te gaan verspreiden bijvoorbeeld d.m.v. uw eigen website zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Je kunt daarvoor gebruik maken van het contactformulier.

Het sharen van content op www.addkenmerken.net via social networks zoals een like (facebook) of tweet (Twitter) is uiteraard wel toegestaan. Ook kunt u uiteraard een url van een pagina op www.addkenmerken.net gewoon op alle mogelijke manieren delen zoals bijvoorbeeld via social networks, forums, chats etc. Het linken naar addkenmerken.net wordt erg op prijs gesteld en er kan ook aan linkruil gedaan worden.

Teksten overnemen van addkenmerken.net

Wanneer u toestemming heeft gekregen voor het publiceren van content dat u heeft gevonden op www.addkenmerken.net vragen wij u deze teksten af te sluiten met een correcte, duidelijk zichtbare en klikbare bronvermelding. Deze bronvermelding dient te voldoen aan de volgende eisen:

  • De bronvermelding krijgt de titel “www.addkenmerken.net”.
  • De titel is een klikbare hyperlink welke verwijst naar het oorspronkelijke artikel op www.addkenmerken.net.
  • Ook linkt u met 2 keywords in het artikel naar het oorspronkelijke artikel.
  • De link of de website mag geen elementen bevatten die het volgen van de link belemmeren voor zowel bezoekers als zoekmachines. Het gebruik van de ‘rel=”nofollow”‘ tag is dus niet toegestaan.
  • De link bevat een omschrijvende title-tag.