Poll 1 – Gebruik LTO3 onder mensen met ADD, ADHD, HSP


(Je kunt maximaal 3 antwoorden aanvinken)

Gebruik jij LTO3 voor ADD/ADHD/HSP?

Bekijk resultaten

LTO3 informatie vind je hier
Laden ... Laden ...

 

Ben je op zoek naar lto3 ervaringen? Klik dan op de onderstaande link:

> Lto3 ervaringen van mensen met ADD, ADHD, HSP en ASS

 


Reageren op dit artikel? Scroll even naar beneden...


Wil Jij Makkelijker Kunnen Leven Met Je ADD, ADHD of HSP?
Meld Je Dan Nu Aan En Ontvang Elke Maandag Gratis Tips en Inspiratie!
+ Nu Direct 2 Leuke Cadeautjes!
Meer interessante artikelen:

15 gedachten over “Poll 1 – Gebruik LTO3 onder mensen met ADD, ADHD, HSP

 1. Carolien

  Mijn zoon gebruikt nu sinds 5 weken LTO3 i.p.v.zijn gewone medicatie en na even de juiste dosering te hebben gevonden gaat het heel goed met hem. We merken geen verschil met de medicatie en op school, de voetbal en met zijn vriendjes gaat het prima. Hij eet goed in tegenstelling met de medicatie en slaapt ook prima. Wij zijn zeer tevreden.

  Reageren
  1. Jochem (Beheerder) Bericht auteur

   Hoi Carolien, wat goed om te horen! Wat fijn ook voor hem dat eten en slapen nu ook beter gaat dan toen met de medicatie :) Soms is het inderdaad even zoeken naar de juiste dosering en bij de één slaat lto3 gewoon sneller aan dan bij de ander. Het aller beste. Lekker zo doorgaan! :) Groetjes, Jochem.

   Reageren
  2. Conny

   Hallo,ik gebruik sinds 3weken lto3 ik gebruik het voor ADHD. Ik merk nu al verschil en mensen reageren en zeggen dat ik een stuk rustiger ben.MIjn gedachten zijn ook een stuk rustiger.Had ik veel eerder moeten doen.
   Wel wennen aan die rust.

   Reageren
 2. Heidy

  Mijn zoon van 12 met ADD is 6 weken geleden begonnen met LTO3. Hij voelt zich er goed bij, is ook goed gaan eten. Bij de Ritalin kreeg hij bijvoeding. Maar helaas werkt het nog niet zo heel goed voor zijn concentratie. We zitten nu op 4 capsules in de ochtend. Maar op school is het erg lastig. Hij zit in groep 8 en moet echt knallen dit jaar. Weet iemand of je LTO3 kan combineren met Ritalin?
  Het liefst willen we hem aan de LTO3 houden, thuis gaat dat goed. Maar school is ook belangrijk.
  Vind het lastig!

  Reageren
  1. Jochem (Beheerder) Bericht auteur

   Hoi Heidy, wat fijn om te horen! Hopelijk gaat het zometeen ook stukken beter op school. Het kan best zijn dat de concentratie over 2 weekjes ook een stuk beter wordt. Lto3 kun je prima naast medicatie zoals ritalin of concerta en dergelijke gebruiken. De meeste mensen bouwen dan langzaam hun medicatie af waarbij zij aanvoelen hoe het gaat met enkel lto3. Dit kun je over een aantal weken afbouwen. Smartvital, de leverancier van lto3 kan je goed begeleiden hierbij nadat je lto3 bij hun hebt gekocht. Zij helpen iedere klant zolang als nodig via e-mail of chatcontact bij het vinden van de juiste dosering of het afbouwen van medicatie. Dit doen ze gratis. Je vind hun hier. Ik heb zelf ook wat korte informatie geschreven over lto3 en het afbouwen van medicatie. Deze informatie kun je hier vinden onder vraag 11. Het allerbeste en laat nog is horen hoe het gaat! :) Groet Jochem

   Reageren
 3. Jessica

  Hallo. Onze dochter gebruikt sinds 2 maanden lto3 op alle vlakken gaat het een stuk beter.nu heeft ze wel jeuken bultjes. .zou dit toch een bijwerking kunnen zijn?.groetjes, Jessica

  Reageren
  1. Jochem (Beheerder) Bericht auteur

   Hoi Jessica,

   Wat fijn dat lto3 zo goed helpt bij jullie dochter.
   Het lijkt mij niet dat de lto3 zorgt voor deze bultjes omdat de reactie dan denk ik al in de eerste dagen zou optreden en niet pas na een paar maanden. Ik zou het nog even een paar dagen aankijken. Gaan de bultjes dan niet weg dan zou ik even een week geen lto3 proberen en kijken wat er gebeurd. Het is overigens ook een reactie die ik niet eerder heb gehoord.
   Zelf heb ik ook wel eens een reactie gehad op een natuurlijk supplement. Dit was met sint janskruid. Zodra ik in de zon kwam kreeg ik erge uitslag in mijn gezicht. Dus het is niet ondenkbaar maar zoals ik al zei. Dit treed dan normaliter wel in de eerste dagen al op.

   Sterkte ermee en laat nog is horen hoe het gaat :)

   Groet Jochem

   Reageren
 4. Jolanda

  Mijn zoon van 12, die geen pillen kan slikken, is een aantal dagen geleden begonnen met de no taste variant en we hebben verschillende dingen geprobeerd. Innemen met suikervrije limonade, met honing, met water met suikervrije appelmoes. Helaas zijn maaginhoud geeft het gelijk weer terug door de smaak van het poeder. Drie capsules is dan ook een heleboel poeder. Vanmorgen heb ik het dan zelf op deze manier geprobeerd in te nemen (heb zelf ook ADHD) onder het motto “stel je niet zo aan” het is nu uren later en ik ben nog misselijk. Smaakneutraal kan ik het zodra de capsules open zijn helaas niet noemen. Het smaakt zoals een zeeleeuwenverblijf ruikt. Iik ben er echt verdrietig van dat onze zoon het spul niet weg kan krijgen want door zijn ADHD in combinatie met een psychische problematiek zorgt ervoor dat hij niet in aanmerking komt voor reguliere medicatie ivm de bijwerkingen. Over de werking kan ik dus helaas niks vertellen.

  Reageren
  1. Jochem (Beheerder) Bericht auteur

   Hoi Jolande,
   Wat vervelend voor jullie zeg.
   Dat is niet iets wat ik herken of vaker gehoord heb.
   Lukt het inslikken zelf ook niet? Als dat niet lukt probeer het dan eens met 1 capsule en drink er gelijk flink wat slokken water achteraan. Op die manier krijg je ze makkelijker binnen.
   Zo doe ik het zelf ook en ondervind daar geen problemen van.
   Als het inslikken echt niet lukt dan zou ik proberen om ze niet alle drie tegelijk open te maken maar te starten met 1 capsule voor een aantal dagen. Neem het dan in met bijvoorbeeld wat appelmoes of een lichte maaltijd zonder toegevoegde suiker. Dan valt het niet zo rauw op de maag aangezien je daar last van lijkt te hebben.
   Dus begin met 1 capsule en bouw dat langzaam op naar 3.
   Ik heb nooit de ‘lto3 no taste’ geprobeerd dus zou niet weten hoe dit smaakt wanneer je het door voedsel mengt. De smaak zou wel minder moeten zijn dan bij de normale lto3.

   Hopelijk heb je hier wat. Ik hoor graag hoe het zo verder gaat.

   Groet Jochem.

   Reageren
 5. Miranda Moonen

  Hallo mijn zoon heeft een diagnose autisme gekregen maar ook add adhd zou ook kunnen passen bij hem . Zou lto 3 hem kunnen helpen ?? Om de boze buien, uitbarstingen af te remmen??

  Reageren
  1. Jochem (Beheerder) Bericht auteur

   Hoi Miranda,
   Lto3 kan in dat geval goed werken maar er is nooit zekerheid. Van te voren 100% garantie geven dat iets werkt kan niet. Ieder mens is anders maar er worden over het algemeen erg goede resultaten geboekt met lto3 mbt tot de klachten die je noemt.
   Groet Jochem

   Reageren
 6. Aline

  Hallo, bij mijn zoon van 8 is add geconstateerd, hierbij willen zij medicatie geven waar ik echt niet achter sta. Zou lto3 een oplossing kunnen zijn?

  Kan iemand mij iets vertellen over de werking van dit medicijn op de lange termijn?

  Reageren
  1. Jochem (Beheerder) Bericht auteur

   Dag Aline, Begrijp goed dat LTO3 geen medicijn is. LTO3 zou je zoontje zeker kunnen helpen. Er is nooit een garantie te geven maar over het algemeen zijn de resultaten zeker positief.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.