Poll LTO3 - Slik jij al LTO3 voor ADD, ADHD of HSP
Natuurlijke behandeling ADD / ADHD | ADD | ADD en ADHD | ADHD | HSP hooggevoeligheid | LTO3 artikelen | Polls

Poll – Slik jij al LTO3 voor ADD, ADHD of HSP?

Wie gebruiken er LTO3 en voor wat?

LTO3 potje - gooed alternatief supplement bij ADD, ADHD en HSP
LTO3 kun je hier kopen.

Steeds meer mensen met ADD, ADHD, hoog sensitiviteit (HSP), maar ook mensen in het autisme spectrum (ASS) en andere gerelateerde diagnoses, slikken het 100% natuurlijke supplement LTO3.

Voor veel kinderen en volwassenen blijkt het enorm te helpen voor het verbeteren van de concentratie, hyperactiviteit te verminderen, voor lichamelijke ontspanning en een gevoel van rust in het hoofd.  Ook verbeterd het bij velen de stemming en verminderd het angsten. Diverse mensen met burn-out klachten geven ook aan er baat bij te hebben.

Ik ben benieuwd of jij al bekend bent met LTO3 en of je dit ook slikt. Vandaar eens een poll om dat in beeld te brengen.

Slik jij al LTO3?

Slik jij al LTO3 en waarvoor slik je het of juist niet? In de poll hieronder kun je je stem uitbrengen en de resultaten bekijken. Laat vooral van je horen. Je kunt 1 keer je stem uitbrengen en maximaal 3 antwoorden aanvinken.

 

 

Informatie over LTO3

Heb je vragen over LTO3 en ben je op zoek naar een antwoord. Bekijk dan eens de links naar interessante pagina’s over LTO3 hieronder:

> Uitgebreide informatie over LTO3 + vragen en antwoorden

> Zeer veel ontvangen LTO3 gebruikerservaringen van mensen met ADD, ADHD en HSP

Verder kun je eens kijken naar de interviews die in de media verschenen over LTO3 van o.a. een apotheker en een psycholoog van een ADHD instituut.

Je kunt ook eens kijken op www.lto3.nl

Gelijkaardige berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

24 Commentaar

 1. Ik heb t voor mn twee zoons gebruikt 1 adhd ander add (bleek later hersentumor). Met adhd heeft ongeveer n jaar baat bij gehad. Toen was de dosis niet meer voldoende. Bij verhoging dosis voelde het “strak” in zn hoofd. Toen zijn we uiteindelijk op cbd-olie overgestapt.

  1. Mijn zoon is ermee begonnen op 1 jan met 2 capsules. Eerste weken zagen wij een heel ander en positief kind. Nu na 2 mnd lijkt het niks meer te doen en komt de ‘oude jongen weer terug. Zo jammer omdat we in het begin zo ontzettend blij waren. En namen het netjes in de ochtend op een lege maag in. Iemand nog tips??

 2. Hallo, ik lees veel over het gebruik bij ADHD. Mijn zoon heeft ADD (en DCD), en is dus niet hyper actief., Hij heeft wel veel moeite met concentreren, en ook met overzicht/structuur/plannen. Is LTO3 dan voor hem een geschikt middel? Groeten, Christel

 3. Dag,
  Ik heb de lto3 no taste gekocht.
  Nu wil mijn zoon toch de capsules doorslikken. Is de werking dan wel dezelfde?
  Met andere woorden: ontbinden deze capsules ook in de maag waardoor de stof opgenomen kan worden of doen ze dat niet?
  Vr gr
  Marjolein

 4. Hallo, bij mijn zoon van 8 is add geconstateerd, hierbij willen zij medicatie geven waar ik echt niet achter sta. Zou lto3 een oplossing kunnen zijn?

  Kan iemand mij iets vertellen over de werking van dit medicijn op de lange termijn?

 5. Hallo mijn zoon heeft een diagnose autisme gekregen maar ook add adhd zou ook kunnen passen bij hem . Zou lto 3 hem kunnen helpen ?? Om de boze buien, uitbarstingen af te remmen??

  1. Hoi Miranda,
   Lto3 kan in dat geval goed werken maar er is nooit zekerheid. Van te voren 100% garantie geven dat iets werkt kan niet. Ieder mens is anders maar er worden over het algemeen erg goede resultaten geboekt met lto3 mbt tot de klachten die je noemt.
   Groet Jochem

 6. Mijn zoon van 12, die geen pillen kan slikken, is een aantal dagen geleden begonnen met de no taste variant en we hebben verschillende dingen geprobeerd. Innemen met suikervrije limonade, met honing, met water met suikervrije appelmoes. Helaas zijn maaginhoud geeft het gelijk weer terug door de smaak van het poeder. Drie capsules is dan ook een heleboel poeder. Vanmorgen heb ik het dan zelf op deze manier geprobeerd in te nemen (heb zelf ook ADHD) onder het motto “stel je niet zo aan” het is nu uren later en ik ben nog misselijk. Smaakneutraal kan ik het zodra de capsules open zijn helaas niet noemen. Het smaakt zoals een zeeleeuwenverblijf ruikt. Iik ben er echt verdrietig van dat onze zoon het spul niet weg kan krijgen want door zijn ADHD in combinatie met een psychische problematiek zorgt ervoor dat hij niet in aanmerking komt voor reguliere medicatie ivm de bijwerkingen. Over de werking kan ik dus helaas niks vertellen.

  1. Hoi Jolande,
   Wat vervelend voor jullie zeg.
   Dat is niet iets wat ik herken of vaker gehoord heb.
   Lukt het inslikken zelf ook niet? Als dat niet lukt probeer het dan eens met 1 capsule en drink er gelijk flink wat slokken water achteraan. Op die manier krijg je ze makkelijker binnen.
   Zo doe ik het zelf ook en ondervind daar geen problemen van.
   Als het inslikken echt niet lukt dan zou ik proberen om ze niet alle drie tegelijk open te maken maar te starten met 1 capsule voor een aantal dagen. Neem het dan in met bijvoorbeeld wat appelmoes of een lichte maaltijd zonder toegevoegde suiker. Dan valt het niet zo rauw op de maag aangezien je daar last van lijkt te hebben.
   Dus begin met 1 capsule en bouw dat langzaam op naar 3.
   Ik heb nooit de ‘lto3 no taste’ geprobeerd dus zou niet weten hoe dit smaakt wanneer je het door voedsel mengt. De smaak zou wel minder moeten zijn dan bij de normale lto3.

   Hopelijk heb je hier wat. Ik hoor graag hoe het zo verder gaat.

   Groet Jochem.

 7. Hallo. Onze dochter gebruikt sinds 2 maanden lto3 op alle vlakken gaat het een stuk beter.nu heeft ze wel jeuken bultjes. .zou dit toch een bijwerking kunnen zijn?.groetjes, Jessica

  1. Hoi Jessica,

   Wat fijn dat lto3 zo goed helpt bij jullie dochter.
   Het lijkt mij niet dat de lto3 zorgt voor deze bultjes omdat de reactie dan denk ik al in de eerste dagen zou optreden en niet pas na een paar maanden. Ik zou het nog even een paar dagen aankijken. Gaan de bultjes dan niet weg dan zou ik even een week geen lto3 proberen en kijken wat er gebeurd. Het is overigens ook een reactie die ik niet eerder heb gehoord.
   Zelf heb ik ook wel eens een reactie gehad op een natuurlijk supplement. Dit was met sint janskruid. Zodra ik in de zon kwam kreeg ik erge uitslag in mijn gezicht. Dus het is niet ondenkbaar maar zoals ik al zei. Dit treed dan normaliter wel in de eerste dagen al op.

   Sterkte ermee en laat nog is horen hoe het gaat :)

   Groet Jochem

 8. Mijn zoon van 12 met ADD is 6 weken geleden begonnen met LTO3. Hij voelt zich er goed bij, is ook goed gaan eten. Bij de Ritalin kreeg hij bijvoeding. Maar helaas werkt het nog niet zo heel goed voor zijn concentratie. We zitten nu op 4 capsules in de ochtend. Maar op school is het erg lastig. Hij zit in groep 8 en moet echt knallen dit jaar. Weet iemand of je LTO3 kan combineren met Ritalin?
  Het liefst willen we hem aan de LTO3 houden, thuis gaat dat goed. Maar school is ook belangrijk.
  Vind het lastig!

  1. Hoi Heidy, wat fijn om te horen! Hopelijk gaat het zometeen ook stukken beter op school. Het kan best zijn dat de concentratie over 2 weekjes ook een stuk beter wordt. Lto3 kun je prima naast medicatie zoals ritalin of concerta en dergelijke gebruiken. De meeste mensen bouwen dan langzaam hun medicatie af waarbij zij aanvoelen hoe het gaat met enkel lto3. Dit kun je over een aantal weken afbouwen. Smartvital, de leverancier van lto3 kan je goed begeleiden hierbij nadat je lto3 bij hun hebt gekocht. Zij helpen iedere klant zolang als nodig via e-mail of chatcontact bij het vinden van de juiste dosering of het afbouwen van medicatie. Dit doen ze gratis. Je vindt hun hier. Ik heb zelf ook wat korte informatie geschreven over lto3 en het afbouwen van medicatie. Deze informatie kun je hier vinden onder vraag 11. Het allerbeste en laat nog is horen hoe het gaat! :) Groet Jochem

 9. Mijn zoon gebruikt nu sinds 5 weken LTO3 i.p.v.zijn gewone medicatie en na even de juiste dosering te hebben gevonden gaat het heel goed met hem. We merken geen verschil met de medicatie en op school, de voetbal en met zijn vriendjes gaat het prima. Hij eet goed in tegenstelling met de medicatie en slaapt ook prima. Wij zijn zeer tevreden.

  1. Hoi Carolien, wat goed om te horen! Wat fijn ook voor hem dat eten en slapen nu ook beter gaat dan toen met de medicatie :) Soms is het inderdaad even zoeken naar de juiste dosering en bij de één slaat lto3 gewoon sneller aan dan bij de ander. Het aller beste. Lekker zo doorgaan! :) Groetjes, Jochem.

  2. Hallo,ik gebruik sinds 3weken lto3 ik gebruik het voor ADHD. Ik merk nu al verschil en mensen reageren en zeggen dat ik een stuk rustiger ben.MIjn gedachten zijn ook een stuk rustiger.Had ik veel eerder moeten doen.
   Wel wennen aan die rust.