Wil jij gastbloggen voor ADD ADHD HSP – Sta in je Kracht?

Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan het blog van ADDkenmerken? Dat kan! Of je nu zelf ADD of ADHD hebt, hoog sensitief bent, een coach bent op het gebied van ADD, ADHD of HSP, een ouder bent van kinderen met ADD, ADHD of HSP, of misschien leef je wel samen met een partner met AD(H)D. Het kan allemaal. Je kunt hieronder het formulier invullen om je aan te melden als gastblogger. Lees wel eerst even deze pagina helemaar door voor de nodige informatie.

Mensen die leuke, originele, informatieve, interessante, inspirerende of herkenbare artikelen m.b.t. ADD, ADHD, HSP willen schrijven zijn welkom. Je mag het zelf bepalen. Je kunt bijvoorbeeld schrijven over je ervaringen, je visies delen, dingen die je hebt meegemaakt, tips, adviezen en informatie delen, een inspirerend verhaal schrijven, filmpjes delen etc. Gewoon datgene waarvan jij denkt dat het waardevol kan zijn voor mensen met ADD, ADHD en/of HSP. Je artikelen moeten wel origineel zijn en mogen geen kopieën zijn van andere websites. Lijkt dit je wat?

Vul dan onderaan deze het pagina het contactformulier in. Lees wel eerst nog even de tekst hieronder door zodat je op de hoogte bent van de regels voor het gastbloggen.

De regels voor het bloggen

Wanneer je op het blog als gastblogger wilt beginnen met het schrijven van artikelen, dan zijn er een aantal regels waar je rekening mee dient te houden:

  • In je eigen profiel kun je je naam invullen en vind je een vak ‘bio’. Stel jezelf hier even kort voor en upload een profielfoto. Deze informatie wordt in de auteursbox onder jouw artikel geplaatst zodat lezers weten door wie het artikel geschreven is. Je kunt hier eventueel ook een link naar je eigen website en/of sociale kanalen opnemen. Je email adres wordt nooit zichtbaar.
  • Je dient zorg te dragen voor juiste spelling, grammatica en interpunctie.
  • Probeer goed gebruik te maken van alinea’s en kopjes (H1, H2, H3)
  • Voeg minimaal 1 rechtenvrij plaatje toe. Dit kan een foto zijn die jezelf hebt gemaakt of kijk anders eens op een site waar je rechtenvrije foto’s kunt vinden. Bijvoorbeeld Unsplash.
  • Het doel is om het blog uit te breiden met leuke, danwel informatieve en originele artikelen m.b.t. ADD, ADHD en HSP. Een artikel van bijvoorbeeld maar 100 woorden (een paar zinnen) is meestal geen toegevoegde waarde voor het blog. Houdt ongeveer een minimum van 400 woorden aan.
  • Het is absoluut niet toegestaan om artikelen van andere websites te kopiëren (duplicate content)
  • Het gastblog is gratis toegankelijk voor iedereen die wilt schrijven over ADD, ADHD en HSP. Maak hier a.u.b. geen misbruik van. Het is niet toegestaan om in je artikel je eigen producten, praktijk of winkel aan te prijzen en hier naartoe te linken. Als blijkt dat je blogs voornamelijk het doel hebben om reclame te maken, dan kan het zijn dat je artikel niet wordt geplaatst.

Inloggen

Nadat je bent geregistreerd als gastblogger kun je met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord hier inloggen. Eenmaal ingelogd kun je in je profiel eventueel een nieuw wachtwoord kiezen en je velden als je voornaam en achternaam en dergelijke invullen. Vul ook even het vak ‘bio’ in door jezelf voor te stellen en voeg een profielfoto toe. Deze informatie wordt in een auteursbox onder jouw artikel getoond zodat andere mensen weten door wie het bericht is geschreven. Je email adres wordt nooit zichtbaar.

Artikel schrijven

Wanneer je bent ingelogd ga je links bovenaan in het menu naar ‘Berichten’ en kies je voor ‘nieuw bericht’. Je kunt hier je artikel schrijven, opmaken en plaatjes toevoegen. Je kunt inloggen wanneer je wilt om verder te gaan aan je artikel. Klik gewoon op concept opslaan. Als je artikel helemaal af is klik je op ‘publiceren’. Je artikel wordt dan in de wachtrij geplaatst. Nadat je artikel door ons is nagekeken en goedgekeurd wordt hij definitief geplaatst. Mogelijk wordt nog wat aan de lay-out, spelling en titels veranderd.

Registreren als gastblogger

Dus wil jij beginnen met bloggen en schrijven over datgene wat jij wilt delen over ADD, ADHD of HSP? Vul dan hieronder het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.