Gastblogger worden op het blog van ADDkenmerken.net

Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan het blog van ADDkenmerken? Dat kan! Of je nu zelf ADD of ADHD hebt, hoog sensitief bent, een coach bent op het gebied van ADD, ADHD of HSP, een ouder bent van kinderen met ADD, ADHD of HSP, of misschien leef je wel samen met een partner met AD(H)D. Het kan allemaal.

Mensen die leuke, originele, informatieve, interessante, inspirerende of herkenbare artikelen m.b.t. ADD, ADHD, HSP willen schrijven zijn welkom. Je mag het zelf bepalen. Je kunt bijvoorbeeld schrijven over je ervaringen, je visies delen, dingen die je hebt meegemaakt, tips, adviezen en informatie delen, een inspirerend verhaal schrijven, filmpjes delen etc. Gewoon datgene waarvan jij denkt dat het waardevol kan zijn voor mensen met ADD, ADHD en/of HSP. Je artikelen moeten wel origineel zijn en mogen geen kopieën zijn van andere websites. Lijkt dit je wat? Lees dan hieronder verder voor de regels van het bloggen en om je te registreren.

 

De regels voor het bloggen

Wanneer je op het blog als gastblogger wilt beginnen met het schrijven van artikelen, dan zijn er een aantal regels waar je rekening mee dient te houden:

 • Probeer zorg te dragen voor juiste spelling, grammatica en interpunctie.
 • Probeer goed gebruik te maken van alinea’s en kopjes (H1, H2, H3)
 • Voeg minimaal 1 rechtenvrij plaatje toe. Bijvoorbeeld van Pixabay.
 • Het doel is om het blog uit te breiden met leuke, informatieve, originele artikelen m.b.t. ADD, ADHD en HSP. Een artikel van bijvoorbeeld maar 100 woorden (een paar zinnen) is niet echt een toegevoegde waarde voor het blog. Houdt daar a.u.b. rekening mee.
 • Het is absoluut niet toegestaan om artikelen van andere websites te kopiëren (duplicate content)
 • In je eigen profiel vind je een vak ‘bio’. Het is leuk als je je hier even kort voorstelt zodat andere lezers weten van wie het artikel afkomstig is.
 • Wil je middels de website graag je praktijk of product m.b.t. ADD, ADHD en/of HSP extra onder de aandacht brengen? Bekijk dan deze pagina voor de opties.

 

Inloggen

Nadat je bent geregistreerd als gastblogger kun je met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord hier inloggen. Eenmaal ingelogd kun je in je profiel eventueel een nieuw wachtwoord kiezen en je velden als je voornaam en achternaam en dergelijke invullen. Het zou extra leuk zijn als je je even voorstelt in het vak ‘bio’ zodat andere mensen weten door wie het bericht is geschreven. Dat maakt het iets persoonlijker.

 

Artikel schrijven

Wanneer je bent ingelogd ga je links bovenaan in het menu naar ‘Berichten’ en kies je voor ‘nieuw bericht’. Je kunt hier je artikel schrijven, opmaken en plaatjes toevoegen. Je kunt inloggen wanneer je wilt om verder te gaan aan je artikel. Klik gewoon op concept opslaan. Als je artikel helemaal af is klik je op ‘publiceren’. Hij wordt dan in de wachtrij geplaatst. Nadat je artikel door ons is nagekeken en goedgekeurd wordt hij definitief geplaatst. Mogelijk wordt nog wat aan de lay-out of titel veranderd.

 

Registreren als gastblogger

Dus wil jij beginnen met bloggen en schrijven over datgene wat jij wilt delen over ADD, ADHD of HSP? Vul dan hieronder het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

 
Wil Jij Makkelijker Kunnen Leven Met Je ADD, ADHD of HSP?
Meld Je Dan Nu Aan En Ontvang Elke Maandag Gratis Tips en Inspiratie!
+ Nu Direct 2 Leuke Cadeautjes! 

2 gedachtes op “Gastblogger worden op het blog van ADDkenmerken.net”

 1. Hoi Jochem!

  Ik heb 2 vragen:
  – Als ik me registeer als gastblogger word de gebruikernaam die ik kies natuurlijk gepubliceerd. Wordt het emailadres ook gepubliceerd?
  – Ik kan helemaal niet schrijven!

  Wacht…. dat laatste was geen vraag… Naja..

  Hoor snel van je!

  Bas

  1. Hoi Bas,
   Je gebruikersnaam wordt inderdaad gepubliceerd. Het email adres niet hoor. Niemand kan dat zien.
   Als je eenmaal als gastblogger geregistreerd bent kun je dmv je gebruikersnaam en wachtwoord inloggen.
   Eenmaal ingelogd ga je linksbovenaan in het menu naar ‘berichten’ en kies je voor ‘nieuw bericht’.
   Je kunt dan je artikel schrijven en opmaken.
   Je kunt altijd terugkomen om je artikel aan te passen zolang deze niet is gepubliceerd.
   Als je op blupliceren klikt staat hij in de wacht om nagekeken te worden en zal daarna worden geplaatst als alles oke is.
   Heel veel succes!

   Groet,
   Jochem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar top