zwevende adelaar

Gelijkaardige berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − 5 =

11 Commentaar

 1. Top filmpje te gek dit heb ik altijd al gezegd gevoeld niemand begrijp me dus ik zij steeds minder en voelde me minderwaardig terwijl ik de dingen vaak veel simpeler zag en ook kon oplossen. Dank

 2. Ik volg mijn passie al. Ik wordt iedere dag wakker, dan ga ik sporten en dan aan het werk. De dingen doen die mij energie geven. Soms zijn er ook minder leuke dingen, zoals gister heb ik de was gedaan, het huis schoongemaakt. Maar ik doe geen 9 tot 5 baan. Het enigste wat ik zou willen is een vriendin.. een leuk meisje waarmee ik kan af en toe gezellig leuke dingen kan doen ik heb haar een klein beetje nodig voor de liefde.

 3. hoi jochem
  ontzettend bedankt voor het plaatsen van dit filmpje! zo bemoedigend….
  Ik las het boek van john loporto vroeger al eens, maar het filmpje raakt me nu enorm.

  Voel me vaak gefrustreerd door mijn eigen eeuwig-eigenwijze wayseers keuzen, waardoor ik steeds weer risico’s loop en onderdrukkend/dominante reacties vanuit de omgeving over me afroep.

  Door de combinatie van mijn adhd en alles wat ik geleerd heb en gedaan heb ( aan opleiding, meditatie, werkervaring, levenservaring) is het ontzettend moeilijk om de roep van mijn hart te negeren. Tegelijk heb ik een omgeving die er weinig waardering voor op kan brengen…

  dank je voor het filmpje!!

 4. Ik zou het boek zooooooo graag willen lezen, zo graag! Maar ik kan echt geen Engels……met yes en no kom ik er niet ben ik bang. Is er echt geen Nederlandse vertaling ergens?

  Lieve groet,
  Lianne

  1. Hoi Lianne,

   Ik denk dat ik je helaas moet teleurstellen. Het is een geweldig boek maar als je geen Engels kunt is het zonde van je geld. Het enige Nederlands vertaalde wat je kunt vinden is denk ik het stukje dat ik hierboven zelf heb vertaald.

   Groet Jochem

  2. Hai Lianne, ik zou t eventueel wel in de toekomst voor je willen vertalen. Weet niet hoe duur het boek is?
   Groetjes, Tanja

 5. Als mijn vakantie geld binnen is ga ik het boek ook kopen!!!
  Ik vereenzefigde mij altijd met het sprookje van het lelijke eendje ;-)
  Ik kreeg van mijn ouders vaak te horen.
  Je moet eens leren tot 10 te tellen.
  Denk eens na voor je wat zegt.
  Je kunt het wel maar je doet het niet.
  Je moet gewoon beter je best doen.
  Later werd de frustratie groter en kreeg ik nog wel eens een klap.
  Of mijn moeder die mij laatst nog vertelde dat ze zich regelmatig afvraagt waarom ze mij op de wereld heeft gezet.(voor als je je nog afvraagt waar mijn onzekerheid en depressies en zelf destruktieve gedrag af komt ;-) )
  Ik ben inmiddels 45 maar toch doet dat nog steeds pijn.
  Er zit altijd nog in mij een kind dat gerespecteerd wil zijn om wie ze is.
  Het is niet gek dat ik boven op mijn ADHD een persoonlijkdsstoornis heb gekregen.
  Laatst las ik een artikel dat het vaker voorkomt dat onder de diagnose Borderline ADHD zit.
  En als de ADHD niet eerst aangepakt word alle andere behandelingen weinig zin hebben.
  Jammer van de afgelopen 10 jaar die ik geïnfesteerd heb in Borderline behandelingen.
  Maar nu niet meer achter uit kijken.
  Proberen los te komen van de behoefte naar erkenning van mijn ouders en gaan met die banaan!
  Fly like an Eagle!!!