omgaan met kinderen met ADD en ADHD

Gelijkaardige berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven + negen =

14 Commentaar

 1. Goedenavond Jochem,

  Dank je wel voor je tips over het omgaan met kinderen.

  Ik heb zelf ADHD en ik vermoed dat mijn zonen van 4 en 6 ook hebben. Ik merk dat ik door mijn impulsiviteit hun niet de ruimte geef die ze nodig hebben om de informaties en prikkels te verwerken.
  Ik kan nergens informaties vinden over hoe ouders met adhd kunnen het beste omgaan met hun eigen kinderen die dat ook hebben.

  Weet jij hier wat van?

  Dank je wel

 2. ik zit met het volgende:
  in 2012 is de vriend van mijn dochter ( nu 30 jaar ) plotseling overleden, op bepaalde momenten zoals, kerst, verjaardag, sterfdag enz.
  heeft mijn dochter het erg moeilijk, zij kan het niet verwerken, ook is zij al bij een rouwverwerking proces geweest, maar dit heeft niets geholpen. Ook heeft zij, zijn herinneringen in een kast staan.
  wat kunnen we doen om haar te helpen, mijn dochter heeft adhd en autisme.

  1. Hoi Gerda,
   Wat heftig voor jullie. Ze zeggen wel is dat tijd alle wonden heelt maar zoiets heftigs zal misschien nooit helemaal helen.
   Ik denk dat het belangrijk is om proberen bezig te blijven en het leven invulling te geven. Zodoende komende er op termijn misschien nieuwe mensen in haar leven.
   Vooral bezig blijven en dingen doen die je leuk vindt om de aandacht te verplaatsen.
   Het zal altijd zwaar zijn maar op dit moment zou ik niet goed weten wat je er verder nog aan kunt doen.
   Misschien is een psycholoog een optie die hierbij zou kunnen helpen.
   Heel veel sterkte in ieder geval.
   Groet, Jochem

  2. Ik heb geleerd dat CBD druppels evenwicht brengt, vooral rust in de emoties met mensen met ADHD en autisme…. Dit is een zalig natuurlijk product dat ook voor mij stress en hoofdpijn b weghaalt

  1. Hallo Jolanda,

   Ook al dateert je vraag van april 2014 wil ik je graag Nel Visser-Schuurbiers doorgeven. Zij zit in Middelburg. Als je al niet verder bent gekomen, kan zij je misschien verder helpen.

   Heel veel succes!

   Van een andere Jolanda