Hooggevoeligheid, luister naar jezelf

Gelijkaardige berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × een =

6 Commentaar

 1. Wat een herkenbaar stukje dank je voor je tips, ik ben nog erg zoekende en heb kleine kindjes. zou je me kunnen vertellen waar ik meer info kan vinden over het dansje voor kids om meer te aarden? ik hoor het graag alvast dank!

  1. Hallo Peggy, over dat dansje, dat schreef iemand in een reactie, hierboven.
   Maar b.v. kinder yoga is heel mooi om te aarden, alle sporten ook, dus daar kan je alle kanten mee op. Je aardt als je lekker in beweging komt en bezig bent met je lijf. Mijn zoontje van 8 zei het van de week nog, nu ik mee doe met koning boeren op school (is spel met tennisbal), denk ik niet meer zo na.
   Altijd welkom voor vragen. Hartegroet Marjan

 2. Dank je wel voor je reactie Annelies Wolters.
  De MIR methode ken ik, ik heb zelfs bij Mireille in de klas gezeten, ontdekten we toen ik een lezing van haar bezocht, :0
  Zie eventueel ook een eerder artikel KLeine survivalgids voor HSP via deze blog, van mij.

  Hartegroet Marjan

 3. Ik heb de MIR methode gedaan, dat heeft mij enorm geholpen.
  Mireille Metes, heeft dit ontwikkeld, het is een mind set .
  Meditatie heeft mij ook geholpen.
  Het gaat altijd op en neer in het leven, accepteren dat het zo gaat, en dat je er mag zijn zoals je bent.
  Dat geld uiteraard ook voor je naasten.
  Er is zelfs een “dansje” voor kinderen, die door sommige leerkrachten word toegepast in de klas. Dit helpt de kinderen zichzelf te aarden en af te schermen .
  Mijn kinderen zijn al groot, en met andere dingen bezig. Maar ik ga dit zeker op mijn kleinkinderen toepassen, als het zover mag komen.succes met jezelf te ontwikkelen.

 4. Heel herkenbaar stukje!! Ik ben even stilgezet bij de zin: de maatschappij dat ben ik en als ik andere keuzes maak, vorm ik daarmee ook een andere maatschappij. Daar ga ik verder over nadenken ;-)