Jim Carry adhd
Beroemdheden met ADD en ADHD | ADD | ADD en ADHD | ADHD | Inspiratie | Inspirerende filmpjes | Volwassenen met ADD en ADHD

De succesvolle ADD’er / ADHD’er – Beroemdheden met AD(H)D

ADHD / ADD is jouw kracht

Richard Branson kreeg de diagnose dyslexie en ADHD
Richard Branson kreeg de diagnose dyslexie en ADHD

Zelfverzekerde ADD ‘ers en ADHD ‘ers  zonder extra bijkomende secundaire psychische klachten zijn regelmatig succesvolle mensen. Het zijn levende, krachtige spirits met een nauwe verbintenis met het leven en een dieper bewustzijn. Mensen met een rijkelijk gevoelsleven, goed ontwikkelde intuïtie, een goed instinct, een creatief ontwikkeld brein, sociaal, grappig, energiek en vaak intelligent.

Will Smith ADHD
Will Smith kreeg in zijn jeugd de diagnose ADHD

ADD’ers en ADHD’ers leven in de flow van het leven, zijn niet altijd even scherp en wakker zoals andere mensen dat wel zijn, maar dit is de kracht waar deze mensen over beschikken.

Juist dit geeft je de kracht om die nauwe verbinding met het leven te voelen. Ook dit geeft je de kracht om soms 100% procent te kunnen presteren in tegenstelling tot de “normale groep” mensen die altijd op hetzelfde niveau presteert. Namelijk altijd rond de 30%, niet dat dit verkeerd is, ook dit is nodig in de maatschappij, vergeet dat niet, maar zij hebben niet de creatieve uitspattingen en oplossingen voor problemen zoals niemand anders die kon bedenken die juist die mensen met ADD en ADHD verschijnselen wel kunnen bedenken. Hierdoor zijn ze in staat bijzondere en grootse dingen te creëren.

 

Wanneer ADD / ADHD negatief ontwikkelt is

Helaas kunnen deze eigenschappen zich ook tegen je keren. Door je impulsiviteit en je slechte concentratie ben je moeilijk instaat op een gewenst manier mee te draaien in de maatschappij. Dit stoort zowel jezelf als je omgeving dus continue. Het is dus ook niet gek om te bedenken dat 70% van de mensen die uiteindelijk de diagnose ADD of ADHD krijgt inmiddels al een andere stoornis heeft ontwikkeld zoals persoonlijkheidsstoornis, angststoornis, laag zelfbeeld, OCS (in het Engels OCD), depressie etc. Onder het kopje Secundaire klachten ADD en ADHD lees je hier veel meer over.

justin timberlake add
Justin Timberlake kreeg naast de diagnose ADD ook de diagnose OCD (Obsessieve compulsieve stoornis)

Dit is erg jammer. Zeker als je bedenkt dat deze eigenschappen ook heel positief te benutten zijn waardoor je juist een groot succes kan worden in de maatschappij. Juist deze mensen die anders zijn kunnen dus ook de wereld veranderen. Is het niet toevallig dat zoveel bekende sterren zo’n label kregen? Zijn dat niet juist de mensen die deze wereld leven geven en positief beïnvloeden met hun energie?

Hiernaast zie je een foto van Justin Timberlake die zeer succesvol is geworden met ADD. Ondanks dat ontwikkelde hij een secundaire stoornis genaamd “OCS” (Obsessieve Compulsieve Stoornis) Dit valt onder de dwangneurose stoornissen en komt meestal voort uit onverwerkte emoties uit het verleden.

 

ADD / ADHD positief ontwikkelt

Jim Carry kreeg de diagnose ADHD

Mensen met ADD en ADHD symptomen die hun brein gedurende hun leven krachtig en positief ontwikkeld hebben (daar allerlei factoren bepalend) en hierdoor een hoge eigenwaarde hebben gekregen zijn vaak zeer sterke personen die de wereld juist positief beïnvloeden. Zij deinzen nergens voor terug, durven belangrijke risico’s te nemen, kunnen in een splitsecond belangrijke beslissingen nemen en doen 10 projecten waar een ander 1 project doet. Ze zijn zeer creatief, grappig en komen met ideeën die andere niet voor mogelijk hielden. Juist omdat ze dat gevaar en avontuur opzoeken, omdat hun brein hierom vraagt, schoppen ze het zo ver.

Wanneer je brein deze behoefte niet nodig heeft zul je dus ook minder ontdekken in het leven en zal je leven een stuk simpeler zijn. Dit is voor ADD ‘ers en ADHD ‘ers gewoon niet weggelegd.

Zou het niet saai zijn als er helemaal geen mensen zijn met ADD en ADHD? Bekijk eens onderstaande filmpjes en zie voor jezelf hoeveel zeer inspirerende en succesvolle bekende sterren ADD of ADHD hebben.

 

Train je brein positief en sta ook in je kracht met ADD / ADHD

Onder het kopje neuroplasticitiet lees je veel meer over de ontwikkeling van het brein gedurende je leven en hoeveel invloed dit heeft op hoe je je voelt en gedraagt en in hoeverre jij mogelijk klachten hierdoor ervaart. Je leest ook alles over hoe jij deze klachten en beperkingen weer om kunt zetten in zeer positieve brein neurologie waardoor je een groot succes kunt worden en veel minder last hebt en risico loopt, op het ontwikkelen van vervelende bijkomende secundaire klachten en/of stoornissen. Je kunt deze zelfs geheel uit je brein trainen waardoor je er permanent van af bent.

 

Bekijk hieronder filmpjes van succesvolle bekende mensen met ADD en ADHD en mensen die voldeden aan de ADHD en ADD symptomen.

Onderaan de filmpjes kun je een reactie achterlaten als je dat leuk vindt.

.
……………………..
.

.
……………………
.

.
…………………….
.

.
……………………..
.

Gelijkaardige berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Commentaar

  1. Ik ben uit een zeer diepe depressie gekomen door wietolie (THC) geen paniek aanvallen gehad. Cannabis is heel persoonlijk voor je….het geeft je wat je nodig hebt….alleen moet je wel “jou” juiste dosering vinden. Ik heb ook wel eens te veel genomen om mijn grens te vinden….hartstikke stoned ….wowww….Ik zal persoonlijk nooit weer antidepressiva nemen….is voor mij puur vergif gebleken. Ik zal het nooit iemand aanraden ondanks dat ik weet dat het in sommige (!) gevallen best wel kan helpen….en al helemaal geen ritalin….harddrugs!! Ik kan de site van Wernard Bruining (en zijn missie) warm aanbevelen. Het was hij die me geholpen heeft!
    THC olie zit alles in….ook CBD en nog veel meer…. Let wel op in het verkeer I.V.M. speekseltesten tegenwoordig.

  2. Beste Jochem, Super wat jij doet met je site en hoe je informatie en ervaringen deelt. Ik denk dat mijn zoon ADD heeft en ben op onderzoek uitgegaan. Vind o.a. wietolie als sterk en natuurlijk middel. Wellicht leuk om eens op te goochelen?. Hartelijke groet, Michelle