ADHD symptomen

Gelijkaardige berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + 9 =

5 Commentaar

 1. Hi! Deze kenmerken zou ik graag willen citeren in mijn werkstuk… Welke schrijver mag ik erbij noteren? En in welke maand in welk jaar is dit geschreven?

  Alvast hartelijk dank!

 2. Ik vind het zelf niet kloppen dat het ADD is genoemd, want het woord disorder komt er in voor
  en daar heeft het niets mee te maken.

 3. Goedemiddag,

  Mijn naam is Michelle Storimans en ik ben momenteel bezig om, naast mijn huidige baan bij Juzt jeugdzorg, een eigen beeldende praktijk en coaching op te zetten voor jongeren en jong volwassenen met AD(H)D en HSP in Noord Brabant. Zelf ben ik ook gediagnosticeerd met AD(H)D en HSP.
  Ik kwam een paar mnden geleden terecht op jouw site en we ik ben gefascineerd door jouw site en de manier hoe je over AD(H)D en HSP schrijft. Mijn benaderingswijze is ook kijken naar de mogelijkheden van AD(H)D en HSP ivm de onmogelijkheden.
  Is het mogelijk dat ik een keer met jou kan afspreken om hierover te praten?

  Fijne middag,

  Hartelijke groet,

  Michelle Storimans