Verschil kinderen met ADD en ADHD

Gelijkaardige berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × een =

10 Commentaar

 1. Hoi hoi bij mij is er add geconstateerd ik lees dat met adhd de mensen veel praten ik ben onrustig binnen maar praat echt veel ben elke dag moe en doe toch mijn dingen omdat ik kinderen heb heb methylfandidaat gehad werd er agressief van uiteindelijk mee gestopt krijg ik antideprissie medicijnen zodat ik wat attenter was voor de mensen om me heen slik ik ook niet meer leef al jaren met moeheid en geleerd gewoon te doen wat ik moet doen en heel mooi geschreven herken mijzelf er echt in

 2. Weer zo’n mooi artikel bedankt hiervoor.
  Onze dochter heeft vermoedelijk add en is hooggevoelig. Wij zijn nu al bij een aantal instanties geweest en ze weten niet wat of ze heeft. Dit komt misschien ook omdat zij zich niet uit bij vteemden.
  Wie weet misschien een goede plek waar wij er achter kunnen komen wat of ze heeft. Dit zou voor school, thuis, vreemde situaties misschien gemakkelijker zijn. Ik lees hier zoveel herkenbaarheid. Alvast erg bedankt.

 3. Ik weet sinds november 2011 dat ik ADD heb..
  En ja het klopt…
  Het enige dat nog ontbreekt is, dat een ADD-er ook enorm gevoelig is voor verslaving (vlucht, onderdrukken prikkels)…
  verder is het helemaal waar! Ik ben dat…..

 4. Signalen van vermoeidheid, depressie en onzekerheid. Zeer treffend omschreven.
  Heeft iemand ervaring met hulpgeving op dit gebied? Mijn dochter van 20 worstelt al jaren met deze drie aspecten. Al veel geprobeerd maar nog steeds niet de juiste hulp kunnen vinden.
  Wie herkent dit en heeft tips?

 5. Ik heb een tweeling waarvan 1 met ADHD en 1 met ADD.
  Ik krijg tranen in m’n ogen als ik dit lees.
  Ik lees zo precies mijn 2 kinderen. Inderdaad de signalen van depressie, vermoeidheid en onzekerheid komen mij bekend voor.
  Hoe fijn is dit om te lezen!
  Inderdaad de complimenten geven doet ze beide zo enorm goed!

 6. Hoi Jochem,

  Wat een mooi artikel en ik herken heel veel bij Gianny.

  Ik wil wel doorgeven dat sinds ik je artikelen heb gelezen van voeding, ik thuis gelijk de voeding heb aangepast en tot mijn verbazing. Gianny heeft dit jaar Top resultaat op school en hij gaat van groep 2 naar groep 4!!!

  Ik wil je wel bedanken voor de tips dat je aan ons ( ouders ) geeft het is zeker fijn verhalen te horen en tips te geven over waar wij op moeten letten!

  Eindelijk zie ik me zoon bloeien in wat wij altijd wist.

  Super Bedankt en groet van een blije moeder!!:)

  Groetjes,

  Nicha

  1. Zeer herkenbaar
   wij zjjn jaren bezig geweest met onze dochter
   andere school geplaatst
   kwam na vele onderzoeken uit op add
   medicatie gekregen voor consentratie
   gaat super goed nu
   goede cijvers op school
   mooie site dank je wel groetjes