Gea’s ADD en HSP kenmerken kwamen goed van pas in de zorg


Ingezonden levensverhaal van Gea over haar leven in de zorg met ADD en HSP

Gea werkte lang in de zorg en welzijn waar haar ADD en HSP kenmerken goed van pas kwamen

Hallo Jochem,

Tot zelfbezinning komen - Gea over haar leven met ADD en HSP en werken in de zorgVandaag je nieuwsbrief ontvangen waarvoor hartelijk dank. Ook ik ben tot de conclusie gekomen dat ik aan een aantal ADD en HSP kenmerken voldoe. Het verschil is dat ik niet in de hulpverleningscircuit terechtgekomen ben en mijn leven zodanig heb aangepast (geprobeerd) dat ik zeer content ben met mijn kwaliteit van leven.

Het begon 20 jaar geleden allemaal met (hoogbegaafde) autisten waarbij ik merkte dat ze regelmatig paranormale ervaringen hadden. Daarvoor zoals velen een burn-out waarbij de psycholoog mij vertelde me niet te kunnen helpen omdat ik een aantal vragenlijsten in moest vullen en ik wist direct welke kant dat het op zou gaan… een psychiatrische diagnose en daarvoor heb ik bedankt. Ik ben vanuit de spirituele hoek tot zelfbezinning gekomen ,en heb een weblog gehad tussen 2004 en 2011 waar ik channelings heb gepost en veel info over indigo kinderen/kristalkinderen maar ook volwassen indigos, HSP. Ook ik kwam op een gegeven moment Garret John Leporto tegen met zijn Wayseers Manifesto waarin hij voor mij nogmaals bevestigde wat ik al wist ;)

Ik ben nu 48 jaar en heb inmiddels 28 jaar werken achter de rug binnen zorg-en welzijn alwaar ik als groepsleider,persoonlijk begeleider/coach heb gewerkt. Psychiatrie,justitie,zorg voor verstandelijk gehandicapten ,opvanghuizen ect. het ging met name om mensen met gedragsstoornissen zoals dat vaak wordt genoemd ,ik noem het zelf moeilijk verstaanbaar gedrag. ik ontdekte 1 grote rode draad en dat was ondanks al die mooie diagnoses waren al deze mensen in mijn ogen hoogsensitief met heel veel creatieve mogelijkheden. De meeste mogelijkheden van deze mensen kon omhoog gehaald worden door middel van gentle teaching .

Ik werk nog steeds in de zorg (met lichte tegenzin) na een jaar werkloos te zijn geweest. Hoe ik ook mijn visie wil delen. ik loop nog steeds tegen een muur aan ,huisartsen,psychologen,collega`s die niet goed bekend zijn met dit fenomeen. Zeker niet als je er een dosis spriritualiteit bij haalt. Maar ook mijn hoge mate van emphatisch vermogen wordt door velen niet erkend of herkent.. of onderkent want het kan voor anderen wel confronterend zijn. Ik ben heel eerlijk en transparant en oordeel niet maar constateer. Daardoor maak ik het voor mijn werkgevers en collega`s en mijzelf het niet makkelijker op. Gevolg, ik wordt uit mijn baan gezet,niet serieus genomen ect.

Ik zit nu een beetje op een dood spoor,de maatschappij trekt aan mij en wil dat ik mij conformeer aan de marktwerking binnen de zorg.Daar is het triest gesteld, kleinschalige bedrijfjes manipuleren cliënten, pikken ze weg, kopen ze om ect. en niks mag geld kosten. Dus enige diepgang in de begeleiding zit er niet meer in.

Voor een cliënt heb ik even gegoogled en kwam op jouw site terecht en zag de mogelijkheid tot gastbloggen. Ik wil er nog even op bezinnen maar mogelijk meld ik mij daarvoor aan.

Waar ik erg blij mee ben is dat je een natuurlijk alternatief voor medicatie geeft op je site want de meeste mensen waar ik mee heb gewerkt zijn veelal in de drugscene beland omdat ze zijn gaan zelf medicineren omdat de hulpverlening tekort schiet. Ik hoop dan ook dat jij heel veel succes zal boeken met je site en je ding, wat ik van harte ondersteun. Jij zaait hier heel veel goeds dus je oogst zal flabbergasting zijn.. :>) heb het goed, Gea

> Klik hier voor het overzicht van alle levensverhalenWil Jij Makkelijker Kunnen Leven Met Je ADD, ADHD of HSP?
Meld Je Dan Nu Aan En Ontvang Elke Maandag Gratis Tips en Inspiratie!
+ Nu Direct 2 Leuke Cadeautjes! 


1 gedachte op “Gea’s ADD en HSP kenmerken kwamen goed van pas in de zorg”

  1. Hoi Gea,

    Bedankt voor je interessante verhaal en je positieve feedback! :) Ik denk dat veel mensen zich in bepaalde mate in je verhaal kunnen vinden. Dat geeft anderen weer een gevoel van herkenning en erkenning!

    Nogmaals dank hiervoor en het allerbeste!

    Groetjes, Jochem

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar top