LTO3 ervaringen
Natuurlijke behandeling ADD / ADHD | LTO3 artikelen

LTO3 ervaringen van mensen met ADD, ADHD, HSP, ASS en andere klachten

LTO3 ervaringen

De onderstaande LTO3 ervaringen zijn mij toegestuurd door mensen met voornamelijk ADD, ADHD, ASS en hoog sensitiviteit (HSP), die LTO3 gebruiken. Ook ouders delen hun ervaring over de werking van LTO3 bij hun kind. Daarnaast zijn er mensen met diverse andere klachten zoals depressiviteit, angst, tinnitus, stress, slapeloosheid en burn-out die hun ervaring met LTO3 delen.

Iedereen heeft mij toestemming gegeven om hun ervaring met LTO3 hier op de website te plaatsen of heeft deze zelf in een reactie onder een artikel achtergelaten. Om privacy redenen zijn enkele namen (deels) weggelaten.

LTO3 origineel potje Herb-e-Concept

Ben je ook zo enthousiast om je ervaring met LTO3 te delen? Stuur deze dan op d.m.v. het contactformulier

Wil je LTO3 zelf proberen? Via onderstaande link kun je de originele LTO3 voor de laagste prijs bij de leverancier bestellen. Zij bezorgen LTO3 de volgende dag bij je thuis en begeleiden je indien nodig kosteloos bij het vinden van een juiste dosering of wanneer je met vragen zit. LTO3 informatie vind je hier.

> Hier kun je LTO3 bestellen (officiële distributeur, laagste prijs)

 

LET OP! Er blijken verwarrende producten op de markt te worden verkocht. Sommige hiervan gebruiken zelfs (deels) dezelfde naam als de originele LTO3 van Herb-e-Concept. Het etiket op het potje is daarentegen wel duidelijk te onderscheiden van de originele LTO3.

Houdt er rekening mee dat deze producten niet vergelijkbaar zijn met de originele LTO3 van Herb-e-Concept. Ze gebruiken namelijk een veel lagere kwaliteit ingrediënten en geen van allen bevatten het Sementis Complex. Dit is een zeer krachtig ecologisch ingrediëntencomplex met o.a. zeer zuivere visolie, vitamine C, zink en selenium.

Soms krijg ik van mensen te horen dat LTO3 niet aanslaat, maar in werkelijkheid blijkt dan vaak dat ze een verkeerd product hebben gekocht. Je staat natuurlijk vrij om te proberen wat je wilt maar wees je hier van bewust.

LTO3 van Herb-e-Concept maakt gebruik van enkel de hoogste kwaliteit ingrediënten die je niet terug vindt in imitatie producten. Wil je zeker zijn dat je de juiste originele LTO3, voor de laagst mogelijke prijs koopt, waar zoveel mensen baat bij hebben? Koop LTO3 dan hier bij de geautoriseerde distributeur. Je bent dan zeker dat je de originele LTO3 ontvangt zoals in bovenstaand plaatje staat afgebeeld. 

 

TIP! Klik hier om een reeks recente LTO3 ervaringen in Facebook reacties te zien...

Zo nu en dan plaats ik een post over LTO3 op de Facebookpagina. Bijvoorbeeld met nieuwe informatie of nieuwe ontwikkelingen omtrent LTO3. Dit levert ook altijd weer vele reacties op. Zo ook het laatste bericht over Psycholoog S. Kooijmans die LTO3 al standaard adviseert aan haar cliënten met ADD en ADHD. Zij is werkzaam in een groot ADHD instituut in Nederland. Ik deelde dit op de Facebookpagina en zie eens hoeveel mensen er positief op LTO3 reageren. Houdt wel altijd in gedachten dat LTO3 niet voor iedereen kan werken. Voor een zeer grote groep werkt LTO3 heel fijn maar er zijn ook mensen waarbij het niet lijkt te werken.

lto3 ervaringen van de ADD, ADHD, HSP Sta in je Kracht Facebookpagina
Klik hier om de post op Facebook te bekijken. Is het plaatje hierboven slecht leesbaar dan kun je hier klikken om het grotere formaat te zien.

Ik hoop dat meer en meer mensen bewust worden dat er natuurlijke alternatieven zijn die bij veel mensen net zo goed kunnen helpen bij o.a. ADD en ADHD, met minder gevaren en zonder bijwerkingen. LTO3 heeft zich voor mij bewezen. Al deze positieve reacties en de vele positieve ervaringen die ik via e-mail krijg toegestuurd zeggen mij genoeg. LTO3 is een uitstekend natuurlijk middel dat zeer veel mensen met ADD en ADHD, maar vaak ook burn-out, angsten, depressiviteit en stress kan helpen een beter leven te geven. LTO3 wordt niet voor niks al ruim 10 jaar in Canada gebruikt en er zijn daar nooit vervelende contra-indicaties geconstateerd.

Natuurlijk helpt het niet iedereen maar er bestaan helaas ook geen middelen dat iedereen helpt. Ik ken persoonlijk geen ander natuurlijk middel waar zoveel mensen met ADD en ADHD positief op reageren. Als het er wel is dan hoor ik het natuurlijk graag. Hoe meer natuurlijk hoe beter!

Zeg het voort, maak mensen erop attent dat LTO3 ze mogelijk goed kan helpen. Zo creëren we samen minder afhankelijkheid van de farmaceutische industrie die ons voorziet van stimulerende middelen zoals Ritalin en Concerta. Wist je dat deze middelen in vele landen zelfs al verboden zijn?

Hieronder lees je nu verder LTO3 ervaringen die ik via de mail kreeg toegestuurd.

 

LTO3 ervaringen die ik persoonlijk kreeg toegestuurd

Jacky van Klaveren, 15-2-2021

Ik ben het gaan gebruiken omdat ik hoog sensitief ben .. altijd nerveus en onrustig .. slecht in slapen … en gauw depressief .. ik gebruik het nu 2,5 maand en ik merk dat ik meer rust ervaar en opgewekter ben en zelfvertrouwen heb … ik slaap ook beter , wordt niet steeds wakker …
en zenuwachtig neemt af en is zelfvertrouwen geworden

 

Jacco, 18-10-2020

Beste,

Nu 23 jaar en slik bijna een half jaar lto3 door de informatie op deze pagina. Ik ben begonnen op het VWO en haalde alleen negens en achten. Later in de puberteit kreeg ik enorme moeite met dingen af te maken, mijn concentratie er bij te houden en om motivatie te vinden voor letterlijk alles in mijn leven. Na 8 jaar toch eindelijk mijn diploma gehaald en vervolgens aan 3 vervolgstudies begonnen maar nooit afgemaakt. Niet alleen school maar ook normale dingen zoals piano leren spelen, boeken lezen, onderneming beginnen, nieuwe sporten etc. Ik begon er aan maar kon nergens kracht vinden om het af te maken. Werd in de tussentijd ook nog verslaafd aan wiet en gokken en voelde mij een enorme sukkel. Ik snapte niet waarom niks mij lukte terwijl ik niet dom of incapabel ben. Het geeft je een erg laag zelfbeeld. Door onderzoek is er uitgekomen dat ik ADD heb. Omdat ik door ervaringen in het verleden sceptisch tegenover pharmaceutische middelen sta ben ik LTO3 gaan nemen. Het heeft mij in nog maar een half jaar tijd enorm geholpen!

Ik heb minder ‘kicks’ nodig om mij lekker te voelen dus ben kunnen stoppen met gokken en heb minder behoefte om rust in mijn hoofd te creëeren dus ik rook bijna geen cannabis meer. Voor het eerst mijn propedeuse gehaald, ik heb rust in mijn hoofd, kan lekker slapen, maak dingen af en kan nu meerdere maanden vooruit plannen. Vroeger kon ik niet eens een week vooruit plannen. Volgens mijn omgeving ben ik meer betrokken en minder afwezig en ben weer super gemotiveerd voor de toekomst. Vooral de constante gedachten chaos in mijn hoofd is afgenomen waardoor ik nu rustig kan nadenken en weer controle over mijzelf heb. Ik kom nooit meer te laat, vergeet bijna niks meer en ben weer een ochtendmens geworden. Ik kan nog wel even doorgaan over de postieve effecten die LTO3 op mij heeft gehad.

Bedankt voor de informatie op deze site, mijn leven is er drastisch door verbeterd!

 

Gerard Wieser, 6-4-2020

Hier wil ik wel even op reageren.
Sinds November vorig jaar heb ik de diagnose ADD ik zat al even thuis met burn-out klachten in December ben ik LTO3 gaan gebruiken met Succes
In Januari heb ik via ADHD centraal medicatie gekregen waar ik in eerste instantie waanzinnig goed op reageerden echter na een paar dagen werd ik ziek hoge koorts bleek mijn serotonine spiegel op zo ongeveer nul te zijn beland acuut gestopt en weer over op de LTO3
Sinds dien gebruik ik alleen deze nog maar ben er zeer tevreden over
Dit is voor mij een wondermiddel ben er erg bij mee.

Met Vriendelijke Groet,
Gerard Wieser

 

Sabine, 24-3-2020

Hallo ik slik lto3 nu een paar maanden. Ik heb echt meer rust in mijn hoofd gekregen! Ook had ik om vijf uur smiddags altijd een dip lichamelijk maar dat is nu ook over sinds ik lto3 om vijf uur slik. Ik slik nu dus vijf capsules per dag. Om 8 u drie en om 17u twee. Het middel maakt me echt ongelofelijk rustig en blij. Bedankt! Groetjes Sabine

 

Lissy, 18-2-2020

N.a.v. alle positieve geluiden over LTO3 vond ik het de moeite waard op dit product eens uit te gaan proberen. 3 weken geleden ben ik met 3 capsules begonnen en merkte vrijwel meteen resultaat. Kon me meteen al beter concentreren en de mist in mijn hoofd is opgetrokken daarnaast voel ik mij energieker en heb minder last van stemmingswisselingen. Ben ontspannen maar niet moe. Ik ga zeker door met dit product en zou het een ieder aanraden. Bedankt!

 

Ron, 3-4-2019

Onze zoon kreeg op 12-jarige leeftijd de diagnose ADD. En daar waren wij niet verbaasd over, want zijn concentratieboog was niet zo heel hoog. Op advies van de basisschool contact opgenomen met de GGZ. Na een gesprek werd er gelijk een dosis ritalin voorgeschreven. En dat leek wel positief effect te hebben. Maar nadat de dosis steeds hoger werd, werd onze zoon er niet vrolijker op. Ook doordat we niet stonden te springen om chemische middelen te gebruiken met hersenen die in groei zijn, zijn we gestopt met ritalin. Het gevolg was wel dat we elke dag onze zoon moesten helpen met zijn huiswerk en er constant een discussie nodig was.
Nadat hij in de derde klas een keer te blijven zitten zit hij in zijn examenjaar. Voor zijn eerste examen hebben we met zijn allen heel hard geleerd (en ruzie gemaakt). En het gemiddelde cijfer was een 5,6. We zijn nu drie weken voor zijn tweede tentamenweek begonnen met LTO3 en bleek zijn bereidwilligheid om te leren veel groter en ook was zijn concentratie veel beter. Zijn behaalde gemiddelde cijfer was nu een 6,6. Zelf merkte hij op dat hij zich ook veel beter kan concentreren tijdens de voetbalwedstrijden die hij speelt. En dat: “Terwijl ik voetbal het allerleukste vind wat er is.”
Kortom, het is jammer dat we LTO3 niet jaren eerder hebben ontdekt!

 

Elsa, 14-1-2019

Hoi,

Sinds een maand gebruik ik ook LTO3. Aan het begin vroeg ik mij af of de pillen wel zijn werk deden. Dit werd pas merkbaar toen het potje op was en ik de pillen niet meer slikte. Ik voelde mij vreselijk chaotisch. Kon niet meer “helder” nadenken, vergat alles, kwam overal te laat voor. Een enorm contrast met daarvoor. Ik merkte pas toen ik de pillen niet meer slikte hoe erg LTO3 mij hielp in mijn functioneren. Ik ben HSP en heb ADD. Ik kies bewust niet voor het gebruik van ritalin of dergelijke medicatie omdat ik mijn lichaam zo schoon mogelijk wil houden. Samen met gezonde voeding, een duidelijk ritme en LTO3 kan ik alle taken weer aan! Erg blij met dit middel en ga deze zeker lange tijd gebruiken. Jammer dat dit niet vergoed wordt maar zeker wel het geld waard.

 

Renée, 11-1-2018

Sinds een paar weken gebruiken mijn zoontje van bijna 4 en ikzelf LTO3. Mijn zoontje is zeer hoog sensitief. Hij had vaak woede aanvallen, er viel niet mee te praten soms. Hij luisterde totaal niet en sliep slecht, kwam 100 keer op een avond uit bed. Zelf was ik ook heel erg onrustig in mijn hoofd en had een heel gejaagd gevoel waardoor ik totaal geen geduld had. Wij gebruiken het nu 3 weken en sinds 2 weken is de sfeer in huis weer geweldig! Mijn zoontje is echt weer de oude. Slaapt en luistert goed, geen woede aanvallen meer en is echt heel erg lief. Zelf heb ik veel meer rust in mijn hoofd en ben weer erg geduldig. We genieten echt weer van elkaar en er is totaal geen strijd meer.

 

Hermien, 8-1-2018

Jaren geleden is bij mij ADHD geconstateerd, oudste dochter had het ook, en ik wilde bij mijzelf als volwassen persoon er ook onderzoek naar laten doen.
Ik was een druk persoon, maakte nooit dingen af, kon tien dingen tegelijk willen doen, met als gevolg chaos in mijn hoofd.

Met een drukke baan als overblijf kracht was dit niet meer te doen, met soms meer dan 35 kinderen. Ik werd daardoor heel prikkelbaar. Ging hiervoor methylfenidaat gebruiken (andere benaming /vervanging voor Ritalin?) Hier had ik wel baat bij met twee pilletjes per dag.

Helaas merkte ik tegen 12.00 uur (als het overblijven met kinderen begon) dat de eerste pil was uitgewerkt en in plaats van rust kwam er hevige chaos in mijn hoofd. Hierdoor kon ik niet goed functioneren als overblijfkracht. Ik moest zorgen dat vóór de overblijf begon ik mijn tweede pilletje had ingenomen, anders kwam het niet goed. Bah, ik houd niet van dit soort REBOUNT effecten.

Soms heb ik stiekum wel eens een derde pilletje genomen tegen de tijd dat de tweede was uitgewerkt (meestal was dit 15.00 uur in de middag als kinderen weer thuis kwamen). Vooral op momenten als ik te druk was met de dingen voor het huishouden, eten koken , boodschappen, kinderen naar zwemles brengen om 18.00 uur. ( meest onmogelijke tijd in mijn drukke planning)

Kort verhaal lang makend…. Ik wilde er van af.
Ik wilde van die afhankelijkheid van die troep af,en zocht naar iets anders.

Heb nu het “wonder”middel gevonden, op aanraden van een goede vriendin van mij. LTO3

Ik hoop zó dat u mijn ervaring met LTO3 gaat plaatsen nog op uw site, want dit was het middel wat ik nodig had.
Vind het zo jammer dat er geen verzekeringen bestaan die dit middel vergoeden.
Ik hoop dat dáár verandering in gaat komen, en wel heel snel.

Ik merk (sinds gebruik van de LTO3 ) dat ik geen stemmingswisselingen meer heb, dat ik mij beter kan concentreren, en met één ding tegelijk bezig kan zijn. Ik slaap ook veel beter, sinds gebruik van LTO3.
Soms kan ik het middel niet kopen omdat het gewoon voor mijn budget erg duur is. :(
Ik merk dan langzamerhand weer tegen effect ,wordt weer prikkelbaar, en ga slechter slapen.
Ik zou heel graag willen dat dit product onder de aandacht komt ook van de verzekeringen.
Het is een geweldig natuurlijk product,
En ik kan met zekerheid zeggen…..
Rust in de dagelijkse bezigheden, rust in mijn hoofd, rust in mijn gezin…….. Een betere kijk gekregen op alles.
Ik weet ook dat dit 100% natuurlijk is, en ik heb geen last meer van REBOUNT effecten.

groetjes Hermien

 

Lin, 18 december 2017

Ik heb een heerlijk pittig jochie van 7 , maar vanaf groep 3 kregen we steeds meer gedragsproblemen.
Geen acceptatie van authoriteit, onbeheerst gedrag, concentratie problemen op school.
Hij zag geen grenzen en werd om alles boos ( we noemen het zijn draakje)
Wij zijn in contact getreden met een Kinderpsycholoog omdat we niet eens meer op vakantie durfden. In afwachting van het traject zijn we gestart met lto3. Ik verwachtte niets, was ten einde raad.
De vakantie ging goed, zijn moods zijn milder.
Gewisseld van school ( ander pedagogisch klimaat) en ja hij is temperamentvol… maar het ging oké.
De sfeer in huis is goed. Hij heeft weer vriendjes.
Na 2 potjes zijn we 2 weken gestopt. Kijken of er verschil is. Want meerdere variabelen…
Toen was het draakje weer terug. We zijn verder gegaan met lto3. Hij wil het zelf ook graag. Het was in een paar dagen weer goed. De onredelijkheid is weg, er is rust. Hij heeft rust. Luisterd beter naar wat hij nodig heeft.
Dit zijn mijn bevindingen met lto3. Ik hoop dat je er iets aan hebt.

 

Coja, 3 december 2017

Hoewel ik dacht dat meeste reacties reclame zouden zijn, zijn wij toch gezwicht en hebben een potje LTO3 gekocht voor puberdochter (ADD&autisme). Vanwege mijn werk in de farmaceutische industrie, weet ik hoe ‘ongezond’ de standaard medicatie kan zijn, en wil ik dat dus graag zo lang mogelijk uitstellen.
Vanochtend eerste 3 capsules ingenomen. Dochter kwam me net vertellen dat ze gewoon een aardrijkskunde tekst kon lezen zonder ‘gedoe ik haar hoofd’. Kortom, geconcentreerd. Vooralsnog dus positief !

 

Nadine, 29 november 2017

8 weken geleden is mijn dochter gestart met lto3, dit ivm concrentratieproblemen.diagnose add.
Ze zit in groep 8 met advies basiskader of kader in het vmbo(niks mis mee overigens)
De leerstof van groep 7 werd herhaald omdat ze dat niet verwerkt kreeg,(haar eigen leerplan dus)
Nu acht weken later de ieptoets gemaakt(Cito).
We kregen gisteren de uitslag, vmbo t/havo.
Wat zijn we trots en ontzettend blij voor deze uitvinding lto3.
Een superalternatief voor ritalin!

 

Conny, 12 september 2017

Sinds een week of 5 gebruik ik lto3 de diagnose is ADHD .Ik merkte al snel dat ik in mijn hoofd rustiger werd en mensen in mijn naaste omgeving merkte het ook .vooral dat ik rustiger was.Ik kan beter luisteren en niet meer zo uitbundig zijn.Consentratie is ook beter.Ik gebruik voor het ontbijt 3capsules.Ik denk dat het genoeg is.Maar hoop wel dat ik het kan blijven slikken en ook voor lang

Groet Conny

 

Gerrianne, 16 juli 2017

Hallo,

Wij geven onze zoon van 4 al bijna een jaar LTO 3, we zijn er erg blij mee!
Het is een erg druk en ondernemend mannetje, zodanig dat hij last van zichzelf had, best sneu. Sinds LTO is dat verminderd, we kunnen meer met hem communiceren wat voorheen bijna niet mogelijk was. Als we het vergeten te bestellen en hij krijgt het 2 ze dagen niet dan merken we dat meteen.
Ik wil het nu zelf ook gaan gebruiken. Ik heb behoorlijk last van depressies, voel me neerslachtig, onnodig in deze wereld, trek me alles heel erg aan vooral wat anderen zeggen. ….heb er erg veel last van en woede aanvallen omdat mn hoofd zoo koop vol zit. Moest nieuwe bestelling doen voor mijn zoon (no tast) en ik ga zelf de reguliere proberen. Ik hoop van harte dat het mij een beetje gaat helpen, dat ik wat onchalanter omga met dingen. We zullen zien……

 

Martine, 28 maart 2017

Hey Jochem,

Ik slik lto3 door jouw nieuwsbrieven ook 3 jaar en wil niet meer zonder.
Ik ben HSP en dat ben ik nog steeds, werk als stewardess en het gaat veel beter, ik kan beter tegen prikkels.

Als ik het 2/3 dagen niet slik, merk ik dat meteen.
Ik zal altijd gevoelig blijven, het filter is veel beter afgesteld!

Vroeger ook echte medicijnen geslikt, daar zo vreselijk veel bijwerkingen van gehad.

Ben je erg dankbaar!

Hartelijke groeten,

Martine

 

Lude Boukema, 8 maart 2017

Hallo Beste mensen Ik ben 30 jaar oud en ik gebruik nu ongeveer 2 jaar lang LTO3.
Ik had toen der tijd erg veel last van spanningen in mn nek en ik was erg gestrest. ook had was ik wanhopig vanwege geluiden die ik in mijn hoofd hoorde. dat was echt naar. ik hoorde telkens scherpe elektrische tonen.(titinus).
Ik moet zeggen, toen ik LTO3 ging gebruiken was niet meteen de oorsuizing weg maar ik merkte wel al minder spanning in mn nek. Ook merkte ik al snel dat ik kalmer werd en minder stress kreeg. na ongeveer een jaar gebruikt te hebben zijn godzijdank de geluiden in mijn hoofd verdwenen. Beste mensen lotgenoten met titinus ik raad u dit product echt aan

 

Wil je meer over LTO3 te weten komen? Hier vind je uitgebreide LTO3 informatie.

Je kunt LTO3 hier voor de laagst mogelijke prijs bestellen bij de officiële LTO3 distributeur.

 

 

Mark, 26 januari 2017

Onze zoon heeft Asperger, een IQ van 115+, maar een laag performaal IQ. Een jaar geleden is hij uitgevallen in 2Havo, en zat drie maanden volkomen opgebrand thuis. 8 maanden geleden heeft hij een traject bij de kinderpsycholoog afgerond, zijn wij hem door (kennis over) de diagnose heel anders gaan benaderen, zijn we gestart met LTO3 en kon hij instromen op een VSO op VMBO-niveau. Inmiddels doet hij het prima op een VSO HAVO.
Hij is helemaal opgebloeid, hij is veel beter handelbaar, communicatief en ook nog eens bovengemiddeld grappig.
We hebben wel eens getwijfeld of LTO3 wel zo’n grote rol in de positieve verandering heeft gespeeld, zeker omdat er zoveel factoren tegelijkertijd zijn veranderd. Die twijfel was meteen weg toen hij tijdens een vakantie eens één week geen LTO3 gebruikte: meteen een terugval!
Wat ons betreft een prima supplement dat hopelijk snel door zorgverzekeraars als medicijn erkend zal worden.

 

Masja, 13 oktober 2016

Mijn dochter heeft veel baat bij lto3, ik wilde eerst alternatieven uitproberen voor we de reguliere medicatie proberen, want daar ben ik echt niet voor. Maar wel het gevoel ontneem ik haar wat doordat ik er zo tegen ben?  Eerst visolie geprobeerd, maar weinig resultaat. Hiermee merken we echt verschil, in t begin twijfelde ik, paar dagen gestopt en toen merkte ik direct verschil. Dus weer begonnen. Soms gebeurt t wel eens dat ze ze 2/3 dagen vergeet en dan merken we dat aan haar. Snellere reageren op prikkels, sneller boos, meer onrust in haar lijf en zelf merkt ze dat ze veel drukker is in haar hoofd. De moeite waard om te proberen zou ik zeggen. Wel een nadeel dat we niets vergoeding krijgen van onze zorgverzekering terwijl het zo goed helpt en ook nog eens natuurlijk is?

 

Marina, 6 oktober 2016

Wij gebruiken dit middel nu voor onze zoon van bijna 10 sinds een ruime maand. We merken een heel groot verschil. Het duurde wel 3 weken voor het aansloeg, maar het gaat zoveel beter met hem. Hij is hooggevoelig en heel erg druk, moeite met stilzitten en concentratie, vorig jaar veel gesprekken op school gehad, veel problemen ook mbt woedeaanvallen en slechte concentratie etc. Vorige week gesprek met huidige juf gehad en ze dacht dat het dossier over een ander kind ging. Ongelofelijk mooi om allemaal positieve geluiden te horen en zelf wil mijn zoon de pillen nu ook graag innemen , hij merkt zelf ook het verschil. Ik heb de no-taste versie en open de capsules, 2 elke ochtend en meng ze dan met wat suikervrije ranja. De juffen en therapeut waar hij onder behandeling is hadden nog nooit van het middel gehoord, maar hebben het allemaal genoteerd om zo ook andere kinderen te kunnen helpen, hoe mooi. Zo raar dat er zo weinig over bekend is, wij zijn in elk geval super blij en hopen dat het zo goed blijft gaan.

 

P. Goosens, 2 oktober 2016

Mijn zoon gebruikt sinds 1 week LT03 en ouders en de leerkracht zien nu al dat hij veel rustiger is geworden, in de middag is het middel wat minder werkzaam maar we zijn ook maar net begonnen.
Mijn dochter is gestopt met roken (4 a 5 pakjes in de week) ze was zo onrustig en kon niet meer nadenken ik gaf haar ook 2 pillen LTO3 en ze zegt het is zo fijn ik kan me concentreren en voel mij niet zo onrustig. Waarom is er zo weinig bekend over dit middel????

 

Jessica Croonen, 2 september 2016

Bij mijn dochter van 13 is net de diagnose ADD gesteld.
Begonnen met LTO3 en ik merk de verandering meteen. Betere concentratie en minder druk in haar hoofd. Ze is zelf erg blij met de pillen.
Ze zit op 2 pillen per dag en dit helpt haar ook voldoende!

 

Mariëlle Apeldoorn, 14 juni 2016

Mijn zoon (HSP) had iedere dag last van buikpijn en misselijkheid!
Dankzij LTO3 is hij weer in staat om rust in zijn hoofd te creëren, waardoor hij nu geen buikpijn en meer krijgt..
Ook haalt hij nu met dictee’s zelfs tienen ipv altijd maar een 4,5!
Spelling blijft nog steeds zijn zwakke kant! Maar hij heeft nu de rust en concentratie om vooraf goed te oefenen! Hij geeft nu niet meer meteen op als hij foutjes maakt..Maar leert nu juist van zijn fouten! En zijn zelfvertrouwen is ook gegroeid..Hij denkt nu niet meer meteen dat hij het niet meer kan!
Lang leve LTO3 voor een onbezorgd leven!

Aanvulling:

Ik heb nog een aanvulling op mijn reactie van gister..
Wat ik ook als groot verschil ervaar…is dat hij niet meer piekert en nu zelfs snel inslaapt!
Alle indrukken en prikkels van de hele dag worden nu niet meer opgestapeld in zijn hoofd..Wat bij hem dagelijks resulteerde in buikpijn en misselijkheid!
Maar hij is nu zelf in staat om te filteren en te relativeren..doordat hij nu rust ervaart in zijn hoofd dankzij LTO3!
Ik raad dit middel iedereen aan met soortgelijke klachten!

 

Anouk, 4 juni 2016

Ik ben een student en tijdens mijn eerste leerjaar heb ik veel vervelende dingen meegemaakt. Hierdoor kreeg ik ernstige vormen van angst aanvallen, gepieker, geen rust in mijn hoofd. Ik heb werkelijk veel geprobeerd. Zelfs psychiatrie bezocht maar vond het niet echt hulpzaam, want uiteindelijk hoor jij jezelf in hand te houden. Totdat ik op lto3 stuitte tijdens het surfen op de internet. Na veel recensies te hebben gelezen wou ik het proberen. Toch twijfelde ik omdat de prijs heel hoog is en binnen in mezelf geloofde ik het ook niet dat het zou gaan werken. Maar nu ik dit middel al 4 dagen gebruik merk ik nu al het verschil. Ik ben stomverbaasd want het werkt echt. Zelfs vandaag had ik een zware dag gehad en ik was helder in mijn hoofd en mijn gevoel was rustig. Ben echt heel blij! Dank u wel!

 

Vanessa, 11 april 2016

Sinds een korte 4 weken slik ik elke morgen 2 en middags 1 LTO3 tablet. Heb met 3 in de ochtend geëxperimenteerd maar merk dat ik wel actief moet zijn wil ik niet een klein beetje misselijk worden. Ik ben HSP-er en ik merkte na 1 week al dat ik daadkrachtiger was, actiever, scherper en de details die ik onthoud zijn indrukwekkend. Voor mij echt een ding.
Mijn man was zo onder de indruk dat hij nu sinds een week ook elke morgen 2 slikt. Hij heeft vaker, ik moet zeggen had vaker last bij het verwerken van veel prikkels tegelijk. Hij geeft aan rustiger, scherp en allert te zijn.
Ik ben zeer tevreden over dit product. Heb zelf geen andere labels maar de pillen maken mijn leven zeker een stuk aantrekkelijker

 

Denise, 17 februari 2016

Graag wil ik mijn ervaring met LTO3 met jullie delen.

Het lijkt er op dat er een nieuwe wereld voor mij is opengegaan. Naast he feit dat mijn paniekaanvallen overduidelijk zo goed als weg zijn, heb ik rust in mijn hoofd. Dat eeuwige gepieker is verdwenen, ik kan mij veel beter concentreren en wat ik heel erg fijn vind is dat ik voor het eerst overzicht heb met de dingen die ik doe. Waar voorheen chaos en onrust heerste in mijn hoofd, is nu rust.

Een simpel voorbeeldje, gisteren op mijn vrijwilligerswerk ging ik voor iedereen koffie, thee en limonade halen.
Normaal gesproken ging ik als een kip zonder kop alles bij elkaar pakken en vergat ik regelmatig wat ik moest pakken of hoeveel er koffie moest zijn etc. Maar nu, stap voor stap en heel rustig en relaxed heb ik alles gedaan.
Dus waar ik normaal tig keer op een neer kon lopen is het mij nu in 1 keer gelukt.

Verder voel ik mij zekerder en durf ik nu in groepen te praten en maak mij niet meer zo druk om wat anderen van mij denken. LTO3 werkt voor mij echt goed en zelfs mijn zus is afgestapt van de Ritalin en gebruikt het nu ook!!!

Groetjes Denise

 

John en Marianne, 12 januari 2016

beste jochem,

ik heb meteen lto3 aangeschaft voor mijn zoon en idd hij doet het uitstekend op deze pillen zijn cijfers zijn omhoog en hij is minder chaotisch.
denk na over de opdrachten die hij krijgt
het gaat stukken beter ook op school terwijl er nu sinds 2 weken echt een diagnose is gesteld mijn zoon heeft ADHD maar in een kleine mate dus ik ben geen zins van plan om andere medicatie te gaan gebruiken voor hem
wij zijn meer dan tevreden over lto3
bovendien zijn ze bij smartvital erg behulpzaam en reageren ze direct op vragen over het product ik heb al meerdere mensen gewezen op het bestaan van lto3
groetjes marianne

 

Jolanda, 22 december 2015

Hallo beste mensen,

Nadat ik voor mijn ADHD hond op zoek ben gegaan naar een alternatief, kwam ik bij LTO3 uit.
Dit werkt als een weet niet wat.

Na 8 jaar Lexapro te hebben gebruikt, heb ik dit afgebouwd. Maar ja, de depressieve gevoelens en zeker mijn humeur werd er niet beter op.
Dus ook maar eens geprobeerd met LTO3.
En het werkt. Ik heb meer energie. Niet meer zo snel geiriteerd. En de “mist” is opgetrokken.
Het werkt echt heel snel. Binnen een paar uur voel je je stukken beter.
Aanrader.

Opmerking Jochem: Let op dat LTO3 niet bij alle mensen gelijk vanaf dag één aanslaat. Soms heb je enkele dagen nodig voordat het lichaam er aan gewend is. In uitzonderlijke gevallen zelfs enkele weken. Vanaf dan treedt de werking na 30-40 minuten in.

 

Mirjam, 6 december 2015

De wereld was voor mijn hoogbegaafde en hooggevoelige zoon van 15 veel te groot! Voor mijn andere zoon van 13 die ADD heeft loopt zijn hoofd ook zo over van alle informatie die niet te handelen is! Beiden hebben ze allerlei pillen geprobeerd om rust in hun hoofd te krijgen van homeopatisch tot Ritalin bij mijn ADD-zoon. Helaas, de bijwerkingen waren verschrikkelijk. Tot ik vorige week nog maar iets over LTO3 las, ik heb het gelijk besteld! Vanaf dag 1 hebben de jongens rust in hun hoofd en eindelijk kunnen ze weer slapen! Ze lagen vaak uren wakker ‘s nachts om de volgende dag doodmoe weer naar school te moeten. Wat een opluchting dat dit middel zo goed werkt!!

 

Ferdi Kortink, 5 november 2015

Hoi jochum!

Ik wil je graag weer eens bedanken voor alle mailtjes.
Ik ken Lto3 inderdaad! Ik neem het al een dik anderhalf jaar ongeveer, ik Ben er voor mijn gevoel erg mee vooruit gegaan en heb geen bij effecten. Ik neem er nu 3 tot 5 per dag. Echt een aanrader!

Met vriendelijke groet,

Ferdi kortink

 

Ellen P, 4 november 2015

Hallo Jochem,

Dankjewel voor je bericht. Door jou, via internet, ben ik circa een half jaar geleden geattendeerd op lto3 en ik heb het toen direct besteld. Ik ben iemand met ADD en HSP en voor mij heeft het gebruik van lto3 echt verschil gemaakt.
Het voelde voor mij altijd alsof ik een filter miste; alles kwam zo enorm binnen bij mij en leek pas na een tijdje te “landen”, waar ik heel moe en ook behoorlijk gedeprimeerd van werd, want het kostte me enorme moeite om het “allemaal” bij te benen.
Voor mijn gevoel vormt de lto3 echt een filter. Ik voel me er zo veel beter bij en merk echt verschil als ik het een keer vergeten ben in te nemen. Ik probeer het te omschrijven: Zonder de lto3 is mijn hoofd als een wanordelijke la, die zo volgepropt zit, dat je ‘m amper open kunt krijgen en waarin alles door elkaar geschud ligt. Met de lto3 is het een overzichtelijke, opgeruimde la, die heel “gesmeerd” open gaat, zonder eraan te hoeven trekken, rammelen. Ik kan mij beter concentreren, beter functioneren, ben daardoor minder vermoeid, wat ook mijn stemming ten goede komt. Ik ben er heel blij mee en zorg dat ik altijd lto3 in mijn kast heb staan, opdat ik nooit misgrijp!

Met vriendelijke groet,

Ellen

 

Zoek je meer informatie over LTO3? Kijk dan hier…

Wanneer je LTO3 zelf wilt proberen dan kun je het hier voor de laagst mogelijke prijs bestellen bij de officiële LTO3 distributeur.

 

 

Angela, 22 oktober 2015

Hoi Jochem. Ik gebruik LTO3 sinds een week voor zowel mijn zoon van 6 als mij zelf (beiden adhd). Mijn verwachtingen waren niet zo hoog omdat ik niet echt goede ervaringen heb met voedingssuplementen. Maar meteen al de eerste dosering was ronduit shockerend. Het werkt bij mijzelf heel heftig. Brengt rust en ik denk nog maar aan 1 ding tegelijk. De aanbevolen dosering van 3 capsules is voor mij echter te heftig dus ik ben terug gegaan naar twee. Mijn zoon gebruikt er 1 ipv de aanbevolen 2. Hij omschrijft de werking als volgt: ” mijn oren raken er van verstopt want ik heb niet meer zo veel last van alle geluiden.” Zelf merk ik dat hij minder luidruchtig is terwijl hij toch zijn eigen continu kwebbelende ik is.
We moeten de juiste dosering nog zoeken, maar DAT het iets doet is overduidelijk .

 

Ilona, 17 september 2015

Hoi Jochem, ik ben Ilona Groot Antink en heb een vraagje voor jou ! Ik ben hooggevoelig en had jarenkang last van mijn zenuwgestel.Altijd prikkels spanning in mijn lijf. Ik gebruik nu 6 weken LTO3 en sinds dag 1 is dit weg en kan ik prikkels beter doorstaan.Onderhuids voel ik het als ik moe ben.En neem van mij aan het was echt heel erg. Ik wil graag weten en begrijpen wat LTO3 doet in je lijf. Ik ben zo blij dat ik nooit medicatie heb gebruikt .Ik heb een dubbele burnout en PTSS gehad en ben nu langzaam aan het herstellen daarvan. En hoe ben jij in aanraking gekomen met dit product. Normaal zou ik nooit via deze weg zomaar aan dit product zijn begonnen.Maar het helpt echt en ben er ongelooflijk blij mee.Groetjes van Ilona

 

Cynthia, 7 juli 2015

Hoi Jochem,

ik heb de LTO3 pillen enige tijd geleden besteld voor mijn dochter van bijna 11, die op een voor haar behoorlijk belastende wijze te maken heeft met AD(H)D en ASS.

Ik moet zeggen: het werkt, echt superfijn! Op “normale” dagen neemt ze 1 pil, op wat heftiger dagen (bijv. toetsen op school) neemt ze 2, ruim voor het ontbijt. Haar aanhoudende hoofdpijn is weg en ze kan vele malen beter focussen op haar taken. Het is ook de leerkracht van groep 7 opgevallen.

Ik gebruik voor mijn dochter LTO3 overigens heel bewust in combinatie met Rhodiola 500mg van Jarrow Formulas (1 pil na het avondeten), die ik rechtstreeks in de VS bestel.

In ons geval verricht die combinatie vooralsnog wonderen. Voor kinderen als mijn dochter (maar vast ook breder) een echte aanrader. Puur natuur, zonder enige bijwerking! Helaas geheel voor eigen rekening en best prijzig.

Groet, Cynthia

 

Alexander, 15 juni 2015

Lto3 is een Goed middel wat ik Meerdere keren per week gebruik.
Belangrijk is wel je te houden aan de voorgeschreven dosis. Het helpt mij bij studie en maakt me rustiger in mijn hoofd.
Ik heb het van jouw site als tip, goeie tip jochem

 

Yvonne, 17 april 2015 (Uit het gastenboek)

Hoi allemaal en anita, Ik las net je berichtje gelezen boven die van mij .mijn zoon is inmiddels begonnen met lto3…..ik heb een heel ander kind lijkt wel…Hij is blij en zoals hij zelf zegt …De onrust in zijn lijf en hoofd is weg…Hij kan zich beter concentreren en zeker op school.ook maakt hij meer deel.uit van het gezin en vlucht niet meer meteen naar zijn ps of computer om te gamen. Heerlijk om dat te zien en nog mooier voor hem dat hij weer goed in zijn vel zit . Want daar gaat het uiteindelijk om.het valt wel op dat er bij hulpverleners weinig tot niets overbekend is….maar ik vertel het Door en verwijs ze allemaal naar jou Site jochem…… nog even dit …Mike heeft zijn rijbewijs gehaald …2x gezakt en ik weet zeker dat lto3 hem geholpen heeft de 3e keer. zelfs zijn rijinstructeur viel het op dat hij beter geconcentreerd was…..en rustiger. Vandaag heeft hij zijn bewijs opgehaald en op de terugweg zat ik naast hem ….Mike achter het stuur en ik ernaast ..Zo trots op mijn kanjer! !!!! Fijn weekend allemaal groetjes yvon

 

Monique, 8 maart 2015

Mijn zoon van negen gebruikt lto3 nu sinds twee maanden. Van een druk bijna niet te sturen jongetje is hij veranderd in een gelukkig jongetje die zich tijdens de les prima kan voor concentreren. Hij is een nieuwetijds kind en overgevoelig voor prikkels. Dankzij lto3 kan heeft hij er veel minder last van en hij geeft ook aan Veel gelukkiger te zijn. Het is een kostbaar product en helaas niet voor iedereen te betalen. Maar het zou zoveel mensen kunnen helpen echt fantastisch!!!!

 

Belinda Vuijst, 3 februari 2015

Hoi Jochem

Sinds een jaar weet ik nu dat mijn zoon van 9 adhd heeft
Ik dacht best wel mmm ja hij is wat druk.maar niet hinderlijk voor mij
Toch besloten aan de ritalin te gaan
Na een maand zo veel verschil..
Van een lieve drukke jongen naar een agressieve bullebak..
Te veel rebound zijn medicatie was telaag..5 mg en was zeer snel uitgewerkt 2.5 uur met alle gevolgen van dien ik moest dus medicatie op school door de juf laten geven.. die er totaal niet op lette

Geen optie voor hem dus..

Concerta.. 1 pil per dag 18 mg
Ja dat ging goed.. maaar savonds pas slapen om 23.00 uur.. nee dus eigenlijk ook niet..

Toch maar weer naar de ritalin.. wat een ramp zeg! Hij werd nu echt een monster
En buien van ruim 10 uur.. boos gillen en met spullen gooien.. wij kunnen daar niet best tegen het vergt nogal veel energie van je en zijn ook best innerlijk moe en overspannen van..

We zijn dan nu ook gestopt.. na een half jaar proberen.. weg met elk soort dan ook..

Ik zocht naar alternatieven.. natuurlijke middelen..

Omga 3 en 6… 12 weken dubbele dosis 6 pillen
Ginko biloba 1 pil
Vsm plantival 3 pillen
Halve magnesiumpil
Ijzers
Vitamine b12
Multivitamine van bloem

Dit helpt enorm goed..maar ook best wel heel veel pillen.. en de concentratie was ver te vinden.. jammer!

Nu gevonden het produkt LTO3
2 pillen per dag..
Dit is een 100% natuurlijk produkt

En ik geef toch nog omega 3. 6. 9. Erbij
2 pillen

Tjee wat een goed effect..
Het gaat goed.. concentratie veel beter.. eigenlijk alles..

Ik zou graag deze LTO3 onder de aandacht willen brengen van media en alle doktoren..en zorgverzekeringen..

Kinderen horen geen ritalin te slikken enof of andere zware medicijnen..

Kijk zelf maar ff..

www.lto3.nl

Groetjes
belinda vuijst..

 

Linqinda Bos, 19 december 2014

Mijn dochter gebruikt sinds een maand LTO3. Ze reageert hier zo verbazingwekkend goed op,dat we zijn gestopt met de concerta.
Ze slaapt sindsdien veel beter en ze kan de informatie beter verwerken,waardoor ze minder overprikkeld raakt en wij beter dingen met haar kunnen overleggen.
Ik ben heel blij,dat we met LTO3 in aanraking zijn gekomen,want van de concerta had mijn dochter toch wel vervelende bijwerkingen. Tijdens het afbouwen kwamen we erachter,dat het haar agressie zwaar versterkte. Ik vind het heel jammer,dat LTO3 niet door artsen voorgeschreven wordt,want zo krijgen veel mensen onnodig chemische middelen voorgeschreven. Ook wordt het daardoor niet vergoedt.
Zelf ga ik me er hard voor maken om LTO3 onder de aandacht te brengen,ook bij de hulpverleners waar wij mee in aanraking komen.

 

Loes Reijnen, 10-10-2014

Dag ik gebruik LTO3 nu 3 maanden en heb er veel baat bij, voel me rustiger en opgewekter, minder concentratieproblemen en veel minder last van gespannen gevoel. Omdat ik fibromyalgie heb merk ik dat mijn spieren ook minder gespannen zijn; de pijn is helaas niet weg en voor slapen neem ik nog regelmatig iets aanvullends. Na jaren van medicatie waar ik suf van werd is dit een wereld van verschil!
Mijn dochter had vorige week theorie-examen en nam uur vantevoren 2 pillen en voelde zich super kalm en neemt nu ook lto3 omdat ze ook veel last heeft van concentratieproblemen.

 

Catharina Sala, 27-9-2014

Beste Jochem,

Hoewel misschien al bekend wil ik het toch even delen.
Gebruik sinds een week LTO 3 en ben er erg enthousiast over.
Toch meer concentratie, welness gevoel enz.
Ben een paar weken geleden voor het eerst van mijn leven met Ritalin begonnen en geschrokken van de bijwerkingen.
Ben na drie dagen gestopt.

Navraag bij vrienden en kennissen met kinderen die Ritalin of Concerta geslikt hebben is dat ook kinderen dit als vreselijk hebben ervaren.
Ze nemen het hun ouders kwalijk dat ze dit in hun jeugd moesten slikken.

Heel erg kwalijk dat dit `medicijn `aan kinderen gegeven wordt.
Ik ben blij dat ik volwassen ben er er zelf mee kon stoppen.
Als men dan na gaat dat er ook vanuit school vaak druk gelegd wordt op ouders en kinderen om Ritalin te slikken `zo van of RItalin of van school af`, wordt duidelijk hoe gruwelijk een samenleving kan zijn.

Vriendelijke groeten, Catharina Sala

 

Anin, 22-9-2014

Hallo Jochem,
Ik ben een meisje van 17 jaar en ik gebruik de laatste maanden LTO3, omdat therapeuten, mijn familie en ik zelf denken dat ik ADD heb. Ik heb altijd al concentratieproblemen gehad en was altijd een ‘dromertje’. Ik was altijd druk, vooral in mijn hoofd en werd gek van alle geluiden om me heen die ervoor zorgde dat ik me niet meer op één ding kon focussen. Ik heb alleen geen diagnose, dus voor mij was LTO3 een uitprobeerseltje. Ik merkte na een maand dat het echt begon te werken. Ik ben rustiger en voel me echt helder in mijn hoofd, dat geeft mij zo’n gelukkig gevoel! Ik zit veel lekkerder in mijn vel. Bij deze daarom bedankt voor het aanraden van dit product! Ik wilde namelijk niet aan verslavende producten. Ik kan het iedereen met dezelfde problemen dan ook aanraden het ook te proberen.

Groetjes Anin

 

Onderstaande link geeft je meer informatie over lto3:

> Meer informatie over LTO3 en antwoorden op veel gestelde vragen

 

Wil de Jong, 11-9-2014

Gebruik sinds 2.5 maanden LTO3. Ben er heel tevreden over. het lijkt (cliché) wel een tovermiddel. Ik slikte Lexapro. ik dacht ADHD te hebben, maar het bleek cyclothyme storing.
Vond het jammer geen ADHD te hebben omdat er zoveel onderzoek gedaan wordt. Ook voor senioren(ik ben 70). Ik kon wel Ritalin krijgen, maar voelde daar niks voor. Hoopte in een ADHD-groep voor volwassenen te komen, maar die bestaat niet. De lexapro hielp niet tegen m’n depressieve gevoelens, dus heb ik dat afbouwt, Juist toen hoorde ik van LTO3 en ik ben er heel blij mee.

 

Saskia Uyker, 10-7-2014

Ik ben een HSP. Sinds 5 weken slik ik 3 capsules LTO3. Een week geleden ben ik expres even gestopt om nu te ervaren of ik verschil merk. Zeker dat ik verschil merk! Met LTO3 voel ik me stabieler, meer ontspannen, veel minder moe, blijer, gelukkiger, pieker veel minder en slaap veel beter. Ik heb dus snel weer twee potjes LTO3 besteld. Per maand ben ik nu dus wel €36,50 kwijt. Op zich een redelijke kostenpost. helemaal als je het op jaarbasis uitrekent.Toch heb ik het er voor over.

 

Melissa, 21-4-2014

Ik slik nu al een maand lto3, rustig aan afgebouwd en sinds 2 weken helemaal van ritalin af. Het werkt voor mij super! Ik voel me niet meer zo suf, ik slaap goed in en door, en ik alles smaakt mij weer een stuk beter. Ik heb dit besproken met mijn psychiater waarop zij zei oké ik moet zeggen dat het fout is, maar eigenlijk vind ik het super als het voor jou goed werkt. Afgelopen week voor het laatst bij mijn psychiater geweest. Nog nooit mijzelf zo goed gevoelt!! Blij dat ik ook van de rommel af ben ook omdat mijn vriend en ik in de toekomst een kindje willen. Het kost wat maar slik liever natuurlijke middelen dan die rommel waar ik verschrikkelijke bijwerkingen van kreeg. Overigens ook niet onbelangrijk mijn vriend merkt geen verschil dat ik geen ritalin meer slik, maar of hij blij is met dat ik me niet zo suf voel…. (Ik praat de oren van zijn hoofd)

Dit is mijn ervaring met lto3.

Fijne avond

Melissa

 

Naomie, 24-3-2014 (Uit het gastenboek)

Beste Jochem,
Na ongeveer een maand heb ik nu ff tijd om te reageren, ik wilde natuurlijk ook het resultaat van LTO3 afwachten. Mijn dochter is 13 jaar en hft verschillende ADHDpillen geprobeerd, van ritalin tot concerta met alle bijwerkingen van elke avond wakker liggen tot migraine en elke morgen was het een ramp om haar te overtuigen dat zij die pillen moest innemen. Ik was jaren lang radeloos en hield mijn hart elke dag vast. Mijn dochter was zeer agressief, je hoefde maar een klein ding te zeggen of ze ging helemaal door t dak. Op school waren haar schoolprestaties redelijk, maar haar gedrag verschrikkelijk.

Sinds een maand gebruikt zij LTO3. Het was nog geen 7 dagen en haar vriendinnen merkten het verschil al. Ze was rustiger dan normaal. Ik heb haar natuurlijk goed geobserveerd, zij heeft sinds het gebruik van LTO3 geen woede aanvallen gehad. Ze reageert niet meer zo extreem op uitlatingen van anderen. Kinderen die haar absoluut niet mochten hebben toenadering gezocht. Ze neemt haar pillen zelf en zonder afschuw in. Ik mag nu boos op haar worden, zonder dat zij de deuren aan diggelen slaat en alles omver trekt. Kortom, mijn dochter is zo veranderd, ik kan het bijna niet geloven.

Ik heb op 3 april een afspraak met haar psychiater en zal daar ut een en ander bespreken. Ik zal ook mijn best doen om de pillen vergoed te krijgen, want ik heb een extra verzekering voor de concerta. Ik zal bij iedereen die ADHD heeft de LTO3 aanbevelen.

M.vr.gr.
Naomie

 

Manou Bach, 26-2-2014

Hallo, ik ben Manou (41 jaar)en heb sinds twee jaar de diagnose ADD. Ik ben sinds vorige week begonnen met LTO3. Ik heb hiervoor 2 jaar lang medicatie voor ADD gebruikt die mij erg op weg heeft geholpen en waar ik dagelijks baat bij heb gehad. Toch heb ik er moeite mee om elke dag medicatie in te nemen en bleef ik ook op zoek naar alternatieve middelen.Toen ik over LTO3 hoorde was ik meteen enthousiast.

Toen mijn medicatie op was besloot ik geen nieuwe te bestellen, maar LTO3 te gaan proberen. Na twee dagen had ik qua concentratie het zelfde effect als bij mijn bestaande medicatie. Te mooi om waar te zijn dacht ik!, maar ook de dagen daarop ondervind ik het zelfde positieve effect. Ik heb mijn eetlust weer terug (want dat was voor mij de enige bijwerking van mijn bestaande medicatie) en slaap ook goed. Het enige verschil wat ik wel merk is dat ik wat meer onrust in mijn lijf heb. Dit uit zich in meer wiebelen met mijn benen en aan mijn nagels zitten peuteren. Ik ben benieuwd of dit na een tijdje ook uit mijn systeem verdwijnt. Dat zou echt helemaal geweldig zijn.

Mijn zoon van 13 heeft ook ADD en heeft hier ook medicatie voor. Het hebben van minder eetlust is voor hem wel een probleem omdat hij 24 uur per week danst en het erg lastig is om gezond en voldoende te blijven eten. Omdat hij in zijn proefwerkweek zit en ik niet aan de kinderarts voorbij wil gaan, test ik LTO3 eerst op mezelf. Maar tot nu toe zijn mijn bevindingen boven verwachting goed. Ik hou jullie op de hoogte. Groeten Manou

 

Tine Witman, 15-2-2014

Ik heb een kleindochter van 9 en sinds 2 weken gebruikt ze LTO3 en ik kan je verzekeren dat we een heel andere kleindochter hebben gekregen. Mijn schoondochter vond het ook heel erg duur, maar ik was zo brutaal om het te bestellen omdat ik vond dat ze onterecht de stempel van ADHD opgelegd kreeg. Mijn oudste dochter is HSP en heeft een zoon en dochter die dit ook hebben. Na het lezen van het boek Het Sensitieve Kind van Elaine Aron, vond ik mij zelf van vroeger daar in terug. Helaas 67 jaar geleden wisten mijn ouders niets over HSP en was ik een eenling in de familie. Dat wilde ik mijn kleindochter niet aan doen. Raven is een heel druk emotioneel meisje en een hele slechte eter. Op school zit ze in groep 5 en had ze heel veel moeite met concentratie.

Dit alles gaat al stukken beter sinds ze LTO3 krijgt. OK het is best prijzig en ik heb een AOW, toch gaan we er mee door. Raven voelt zich ook prettiger. Mijn schoon dochter die eerst sceptisch was is nu ook om. Onze huisarts had er ook nog nooit van gehoord, maar vond het proberen waard.

Groetjes Tine

 

Annette Wijdeveld, 6-2-2014

Hoi allemaal,

Mijn dochter van 11 heeft Asperger en is extreem gevoelig en gebruikt lto3 nu bijna een jaar. Toen haar psych. risperdal adviseerde zijn wij eerst op zoek gegaan naar alternatieven en kwamen wij bij lto3 uit. We hebben uitgebreid onderzoek gedaan (ook in Canada waar het wordt voorgeschreven i.p.v. ritalin bij ADHD) want de reacties leken to good to be true! Maar inderdaad, na een paar weken begonnen we subtiele veranderingen te merken en na een paar maanden hadden we een ander kind! En nu nog steeds, het gaat zo ontzettend goed met haar.

 

Goldie Schaafsma

30-1-2014

Bij mijn zoon heeft het wel 2 maanden geduurd tot de lto3 goed aansloeg. Hij is zeker rustiger geworden en we krijgen ook minder klachten vanuit school! En dat is zo fijn! Goldie

 

Via onderstaande link vind je meer informatie over lto3:

> Meer informatie over LTO3 en antwoorden op veel gestelde vragen

 

 

Corina Bax

29-1-2014

Hoi Jochem,

Ik ben therapeut en ik ben zeer enthousiast over dit middel. Het geeft kinderen meer rust in het hoofd en ze kunnen zich beter concentreren. Dat is mijn ervaring die ik merk bij kinderen. Groet Corina

 

Dayana Mikadani

28-1-2014

Hoi iedereen,

Mijn zoon gebruikt dit nu in plaats van concerta. Kosten 40 euro pm ook de concerta kost dat. Hij is rustiger in zijn hoofd, concentratie op school verhoogd en totaal geen bijwerkingen! Ik ben erg tevreden en ga ermee door. Concerta maakte mijn zoon somber en viel erg af. Proberen waard! Groeten Dayana

 

A D Appel

18-1-2014

Goedemorgen Jochem,

Ik zou je op de hoogte houden hoe mijn zoon het op school doet met LTO3 capsules. Ik heb met 1 van de juffen, die mijn jongste zoon heeft, gesproken over LTO3. Zij is een interim begeleider, die met hem Dyslexie lessen doet. zij ziet geen groot verschil tussen Ritalin (en ander soort van het zelfde) of LTO3.  Als Mees geen medicatie gebruikt is hij veel aan het wiebelen op zijn stoel en zit niet stil en zijn handen bewegen ook veel. Met Ritalin is hij heel erg stil (zelfs een beetje murf) Met LTO3 is hij nog een beetje aan het friemelen met zijn handen, maar dat is iets wat niet vervelend is. Het is een kind weet je!

Dus dat vind ik prima. Ik heb ook aangegeven dat ik hier voorlopig geen verandering in wil brengen. En Mees wil geen ander medicijn meer hebben. Hij voelt zich goed bij LTO3.

Groeten Angema

 

Carin Lammers

16-12-2013

Goedemorgen  Jochem,

Met dank voor je mailtje. Onze zoon Jasper bijna 16 gebruikt nu een half jaar LTO3. Hij is veranderd van opstandige lastige puber in en gezellige jonge vent die goed zijn best doet op school. Gebruikt nu maar een tablet per dag,daar hij het idee had dat hij wel erg mak werd dit gaat erg goed .

Heb het product ook aan anderen aanbevolen. Deze kennen hun kinderen niet  terug en ook leerkrachten weten niet wat ze zien. het effect soms al met 2 dagen dus alleen maar lof.

met vr gr Carin Lammers.

 

Martine

4-12-2013

Beste Jochem,

Ik ben je erg dankbaar voor jouw website & nieuwsbrieven.
Ik ben LTO3 gaan gebruiken 3 maanden geleden & ben heel erg tevreden. De psychiater  wilde na hun diagnose ‘Bipolair’ echte medicijnen voorschrijven zoals lithium. Ik wilde eerst dit proberen. En voel me veel beter, meer in balans, rustiger in hoofd, meer focus, nog wel creatief. De pieken & dalen zijn minder heftig dan voorheen.
Bij GGZ willen ze het nog niet voorschrijven, ik was toevallig verzekerd bij PNO, maar inmiddels een BIG arts gevonden die het wel wil voorschrijven & blijf bij GGZ vertellen hoe geweldig het is.

Dus 1000x dank. Als ik jou een x ergens mee kan helpen… Let me know.

Groetjes Martine

 

Wilma

11-11-2013

Hallo Jochem,

Bedankt voor je nieuwsbrief, ik lees hem altijd trouw!

Zoals je nu schrijft over LTO3, dan kan ik je melden dat mijn zoon dit middel al gebruikt! We zijn inmiddels begonnen aan een tweede pot dus goed teken!

Doordat je enige tijd geleden over dit middel schreef heb ik me verdiept over de werking en de ingrediënten ervan. Ik heb natuurlijk ook veel recensies/ervaringen gelezen en besloot toen al vrij snel het te bestellen.

Voor de zomervakantie werd bij 1 van onze tweelingzoons ADHD geconstateerd en al vrij snel werd er gesproken over het gebruik van medicijnen. Omdat ik meteen al niet zo enthousiast daarover was, kwam het bericht van LTO3  (natuurlijk, plantaardig middel) eigenlijk op het juiste moment! Ik heb het besteld en ben er bij wijze van proef eerst zelf aan begonnen, puur om te weten te komen hoe de werking is. Dit ook omdat ik wilde weten wat ik mijn kind zou geven.

Zelf ben ik iemand met HSP en kon al na twee dagen merken dat ik veel georganiseerder was, dingen ging aanpakken (zoals ik eerder erg goed kon uitstellen…), en ‘rust’ in mijn hoofd ervoer. Vandaar heb ik het mijn zoon ook lto3 gegeven en hij merkt zelf dat hij veel rustiger is en ontdekt dat hij ‘al’ langere tijd op zijn plaats zit in de klas.

Dus bij ons, erg positief nieuws!

Wilde je het even met je delen…. bij deze.

Hartelijke groetjes,

Wilma

 

francis Brouwers

25-10-2013

Hoi Jochem,

Ik wil ook mijn ervaring delen over LTO3. Mijn zoontje van 5 heeft vermoedelijk een vorm van autisme en dit gaat vaak gepaard met adhd, add. Het was bij ons thuis een behoorlijke chaos, was compleet ontplofbaar, zijn woede aanvallen waren heftig en hij deed iedereen pijn die hem nog meer wilde troosten of vast houden.

Ongeveer 4 maanden geleden zijn wij met LTO3 gestart, het was even zoeken naar de juiste dosering. Na ongeveer een week zagen wij al enig verschil, hij was minder snel prikkelbaar en had een veel betere concentratie. Nu na vier maanden is het ongelooflijk hoe hij veranderd is. Zowel op school als bij de fysio/ergo therapie, logopedie en manuele therapie zien ze een wereld van verschil. Het is bijna een compleet ander kind en het is weer leefbaar geworden in huis.

Op school is hij weer leerbaar en is zijn achterstand aan het inhalen. Hij mag zelfs op school blijven en hoeft nu niet naar speciaal onderwijs. Tuurlijk blijft hij beperkingen houden, maar er is rust en als je kind rustig is zijn wij dit als ouders ook. Zijn dosering is nu s’morgens 2 capsules en magnesium, s’middags 1 capsule en s’avonds 1 capsule. Dank je wel LTO3.

 

Chris

12-10-2103

Beste Jochem,

Zeven weken geleden begonnen met LTO3. Ik heb ADHD en ben heel stemmingsgevoelig, vaak last van depressieve gevoelens. De eerste weken merkte ik direct al dat ik rustiger werd. Alhoewel ik hierdoor wel meer plaats kreeg in mijn hoofd voor depressieve gevoelens en voelde mij behoorlijk naar. Na een week of vier leek de knop om te gaan. Ik ervaar nog steeds de rust in mijn hoofd en ik voel me ook gewoon erg happy! Heb al twee weken geen last meer gehad van depri gevoelens! Het is raar, maar waar! Het lijkt wel een wondermiddel. Groet Chris

 

Marike Bol

3-10-2013

Hoi,

Ik heb een leerling uit mijn mentorklas ineens positief zien veranderen door het gebruik van LTO3. Daarvoor gebruikte hij Concerta en daarvoor Ritalin. Van alle medicatie werd hij neerslachtig en zodra het uitgewerkt was, was hij niet meer te houden. Sinds hij LT03 gebruikt, is zijn blik veranderd en is hij veel opener, rustiger en bij tijd en wijlen kan hij super geconcentreerd werken.
Groetjes Marike

 

Henk

15-9-2013

Beste Jochem,

Ik slik sinds kort het middel LTO3 omdat ik moet stoppen met de chemische antidepressiva etc. i.v.m. keuring (70 jaar). Ik kom niet door de keuring en zal nooit geen auto meer mogen rijden, omdat ik 1 stofje slik dat “verboden “is bij de regering!! Nu slik ik dus LTO3 als vervanging en weet niet wat me overkomt. Ik voel me zo goed, ontspannen, rustig en relaxed en helder wat ik de laatste 10 tallen jaren niet meer heb gehad, een rechtstreeks Godswonder! Ik kan het iedereen aanraden.

 

Angelique van Leeuwen

6-9-2013

Beste mensen, Zoals meerdere van jullie heb ik ook een periode ritalin gebruikt. Met als gevolg dat ik in plaats van druk in het hoofd en spontaan zijn, ik veranderende in een dood vogeltje. Mensen die mij normaal zagen als een lekkere spontane gekke meid zagen mij nu veranderen in een muurbloem. Kwam niks meer uit me handen en leek dood in mijn hoofd.

Na een maand of drie had ik er zelf genoeg van. Ik kende mezelf niet meer, was depressief en duf. Dus gekapt wel en nu natuurlijk weer een druk hoofd en af en toe me ADHD aanval (heel druk en geen rust in je kont). Heb zelf ADD en soms ADHD momenten voor de buiten wereld.
Ben nu sinds twee weken begonnen met lto3 en merk dat ik rust heb in mijn hoofd en geen rare bijwerkingen. Hier in de familie ben ik de testpersoon van lto3. Mijn broer heeft ook ADHD en ook mijn dochter heeft het. Dus ik als tester kan lto3 dus ook aanbevelen.

 

Therese

1-9-2013

Mijn zoon gebruikt LTO3 sinds een maand of 3. En ik moet zeggen het helpt echt!! Mijn zoon heeft MCDD en ADHD en was al 6 jaar aan de concerta…..wat voor de meeste mensen ook onbetaalbaar is omdat het niet helemaal vergoed wordt.
Het duurde even voor het aansloeg dus geef niet te snel op want het moet in je lichaam opgenomen worden.
Het is alsof ik een nieuw kind heb gekregen. Hij is vrolijker, hij kan zich beter concentreren, hij kan beter tegen prikkels van buitenaf..hij is dienstbaarder en opener geworden, wat een super product.
En ja het kost 36 euro per pot voor 90 capsules maar het gaat ook een beetje naar gewicht. Mijn zoon kan met 2 capsules per dag(36 kilo), dus 1,5 maand met een pot valt mee……..en neem ze minstens een kwartier voordat je gaat eten, dan werken de capsules het beste……

 

Laura

16-8-2013

Ik ben afgelopen vrijdag begonnen met LTO3 en weet niet wat mij overkomt. Zo veel rust in mezelf, geen last van prikkels, en doorzettingsvermogen en een blij gevoel. Ik neem 2 LTO3 pillen in ’s morgens…. en wat heel belangrijk is niet te vergeten dat ik me heel goed kan concentreren, echt een wonder … tot nu toe helemaal geweldig. Bedankt!

 

Paul

Ik zit nu in het traject voor ADD/ADHD. HSP is voor mezelf wel duidelijk. Van huis uit ben ik nooit gesteund in t idee iets anders te zijn terwijl de rest van de wereld dit wel wist. Mijn vriendin heeft toen een potje gekocht. Na 2 dagen ging het van orkaankracht naar zomerbries in mijn hoofd. Nu zit ik zelf aan de ritalin in een proefperiode. Maar na 3 potjes LTO3 kan ik zeggen dat ik tevreden ben. Ritalin was ik angstig voor maar merk geleidelijk t positieve effect. Mocht dit anders worden dan is de stap naar LTO3 zo gemaakt.

 

I.S. (anoniem)

Beste,

Graag hadden wij onze ervaring gedeeld over LTO3. Onze dochter van 12 jaar heeft de stempel ADHD gekregen toen ze 4 jaar was, ze heeft heel zware jaren achter de rug op gebied van emotionele tegenslagen waardoor ze heel onrustig geworden is en heel hardhandig. Zo hard dat soms voorwerpen stuk waren door haar handeling. Ze heeft ruim 4 jaar relatine genomen en uren therapie gekregen maar andere problemen doken op.

Een jaar geleden kregen we kennis met LTO3 en na 2 maandenzagen we opmerkelijk verschil, die harde aanpak en zenuwachtigheid was voor 85 % verdwenen. Na 8 maanden LTO3 te nemen hadden we besloten om eens te kijken of het zonder ging. Een maand hebben we het geprobeerd en overal kregen we te horen dat het gewoon niet te doen was met haar, het was inderdaad niet leefbaar met haar.

Nu neemt ze weer 2 x per dag en heeft zij maar ook wij en haar omgeving krijgen weer rust!
Dit product is gewoon wonderbaar en niet gevaarlijk zoals ritalin!

Dank! I.S.

 

> Lees hier meer informatie over LTO3

Hanneke

Ik heb die zonder smaak gekocht slik ze niet elke dag maar ik merkte wel de rust in mijn hoofd. Dat was heel apart , was gewoon mezelf wat ik met ritalin niet had. Maar de ervaring was zo goed! Zeker toen ik laatst in een stress situatie zat het hielp echt! Mijn zoon van 16 vertikt het nog hij heeft rot ervaring met concerta , was zichzelf kwijt. En depri. Ik merkte met de LTO3 dat je gewoon jezelf blijft en allen wat rustiger in je hoofd bent en gewoon vrolijk blijft. Mijn concentratie is dan ook beter. Ik hoef dat niet elke dag maar het werkt direct bij mij dus is dat mogelijk. Ik hoop mijn zoon er wel aan te krijgen met de toetsweek.

 

Joyce

Onze zoon van 7 gebruikt het nu een jaar. 3 capsules per dag. Hij heeft 3 vormen ADHD. Wij zeggen altijd ,de kop is eraf! Hij wordt wel boos maar heeft dan een grens. Om in zijn woorden te spreken, hij is minder zenuwachtig in zijn hoofd. Wij hebben de smaakloze.Dag na de bestelling in huis. Zolang dit werkt voor ons,geen reguliere rommel in zijn lijf, ik raad het iedereen aan! Ikzelf heb ook ADHD, ik heb het geprobeerd maar had weinig effect.

 

Bennie

Ik ben nu reeds 1 week bezig met LTO3, en zou graag een positieve recensie schrijven over dit product. Wat mij betreft hebben jullie met dit middel goud in handen v.w.b. de behandeling van ADHD en ook ADHD met comorbiditeit zoals angsten.

LTO3 origineel potje Herb-e-Concept

Ik had een hele zware vorm van ADHD met een gegeneraliseerde angststoornis, ik was ook met (*chemisch middel) niet rustig te krijgen. Dit is het eerste medicijn wat mij de hele dag door rustig maakt! Ben volledig met de (*chemisch middel) gestopt!
Het slapen is nog niet verbeterd, maar dat is ook wel logisch, ik heb 12 jaar lang onder hoogspanning geleefd, en al 12 jaar slapeloosheid, en dan duurt dat gewoon een tijdje voor ook daar verbetering in komt. Ook ben ik nog bezig om de inname tijdstippen te bepalen van LTO3. Ik vind dit een geweldig goed middel, en ga zeker verder hiermee!, en het is volledig plantaardig! GOED WERK! En een prachtig product en een prachtige behandeling, volledig groen!

 

Leonora

Gebruik LTO3 nu ruim een week en de knoop die altijd in mijn buik aanwezig was is verdwenen. Ook voel ik dat ik krachtiger in mijzelf sta, mij minder eenzaam voel en sterker ben in de genomen beslissingen. Kortom ik voel mij zoals ik mij eigenlijk mijn hele leven al had willen voelen. Merk niets van bijwerkingen het is alleen maar positief. Ik ben een hoog sensitief persoon met ADD. En heb hiervoor nooit eerder medicatie genomen.

 

LTO3 ervaringen op internet gevonden

 

Mevrouw L (anoniem)

Onze zoon T. van nu 18 jaar is een ras-echte ADD‘er. Chaotisch, slordig, ongeorganiseerd, telkens wegdromend, concentratiegebrek en slaapproblemen („s avonds niet kunnen slapen en „s ochtends niet kunnen opstaan). Ruim drie jaar geleden werd bij hem de diagnose gesteld. Hij heeft toen het hele rijtje van (*chemische middelen) achter elkaar voorgeschreven gekregen. Want hoewel hij goed reageerde op de medicatie, duurde dat nooit echt lang en kreeg hij toch steeds last van wat bijverschijnselen zoals hoofdpijn, zich niet lekker voelen etc. Hij had het al gauw gehad met de medicijnen en na een jaar wilde hij het niet meer elke dag gebruiken. Alleen bij bijzondere proefwerken of zo.

Toen hij zich voor zijn eindexamen VWO voorbereidde en niet vooruit te branden was, is hij LTO3 gaan gebruiken. Meteen de eerste keer al was het resultaat ronduit spectaculair! Ruim een half uur na inname veranderde hij van een slome, afwezige, sombere puber in een alerte, heldere, sprankelende jonge kerel. Het leren ging hem goed af en hij had energie, maakte grapjes en was er helemaal bij met zijn hoofd. Sindsdien gebruikt hij het dagelijks met succes en we twijfelen er niet aan dat hij zijn eindexamen gaat halen.

 

Rebekka

Mijn zoon van 10 jaar oud heeft de diagnose ADD en kreeg een (*chemisch middel) voorgeschreven. Het (*chemisch middel) had een positieve werking op hem, hij was helderder, kreeg zijn werkjes op school af en was geconcentreerder. Ondanks de positieve uitkomst was ik niet blij met de medicatie vanwege de waslijst aan bijwerkingen en wat gelijk voor mij merkbaar was, was verminderde eetlust en pas laat in slaap komen. Ik ben twee weken gestopt met het geven van (*chemisch middel) zodat ik LTO3 een eerlijke kans kan geven en mijn zoon duidelijk een verschil kan laten ervaren.

Mijn ervaring is heel positief. Vanaf de eerste dag merkte hij al verschil, het heeft dezelfde positieve uitwerking als (*chemisch middel) heeft, alleen zonder de nadelige bijwerkingen. Wat ook als zeer positief wordt ervaren is dat hij maar eenmaal per dag de pillen hoeft in te nemen. De LTO3 geeft mijn zoon de mogelijkheid om goed te kunnen functioneren en daardoor is hij zelfverzekerder.

 

Mevrouw O van Leeuwen

Mijn zoon van 6 jaar en 18 kilo heeft ADHD. Ik gebruik LTO3 nu 2 weken en ben helemaal verbaasd over het resultaat. Hij eet heel erg goed en is 2,5 kilo aangekomen in 2 weken. alleen daarom is het al een geslaagd project!!! ;) Ik geef hem 3 pilletjes ‘s morgens. Hij staat ‘s morgens vrolijk op en is niet meer zo pieperig. Eerder piepte en klaagde hij over alles!!!! Zijn bewegingen zijn niet rustiger hij heeft nog steeds ‘wiebelbillen’ maar zijn gedrag is rustiger hij denkt erover na nu.

Hij vraagt ‘s morgens wat hij allemaal heeft die dag en gaat dat nog even na zodat hij weet wat hij allemaal moet onthouden.
Wij zijn helemaal verrast, zelfs de juf op school had hem dit jaar nog niet zo rustig in de kring gezien ;).

Hij zegt dat hij geen oorlog meer in zijn hoofd heeft.
Zelf ben ik het ook gaan gebruiken, omdat ik ook redelijk druk in mijn hoofd ben en omdat ik wilde weten wat mijn zoon gebruikt.

Ik merk dat ik rustiger ben en opgewekter, niet meer zo snel geïrriteerd. Ik gebruik 3 lto3 pillen ’s morgens vroeg en net als mijn zoon denk ik meer vooraf over dingen na i.p.v. achteraf te kijken wat er goed of fout ging.

Ik vind tot nu toe het gebruik van LTO3 heel verrassend en positief, en ben heel benieuwd wat de toekomst brengt over een paar maanden, maar blijf het zeker gebruiken.

 

Mevrouw N van der Kolk

Onze dochter is 9 jaar weegt 28,7 kilo en is 130 cm, ze gebruikt LTO3 nu zo’n 4 weken. Onze dochter was meteen na de geboorte al een huil baby. Dit heeft zo’n 8 maanden aangehouden. Niemand wist wat er was.
Naarmate ze ouder werd was ze erg DRUK (vooral in haar hoofd en de babbel).
Voor ons heeft het altijd al vastgestaan dat ze ADD/ADHD had. Ook hebben we vaker gedacht haar te laten testen maar als je haar laat testen, wat dan? De medicijnen die normaal aan kinderen gegeven worden zijn wij niet over te spreken dus wij dachten dan heeft testen geen zin…

…Dus ik ging op zoek naar wat ik nog meer kon en dacht meteen misschien is er iets homeopathisch, ik ben dus meteen gaan zoeken op internet en kwam bij LTO3 uit! Wij dachten baat het niet schaad het niet dus probeerde het meteen uit, de eerste 2 weken van het gebruik dachten we: tja, merken we al wat? We hebben toen besloten gewoon door te gaan tot de pot op was en als ons dan niets opviel te stoppen.

Na die 2 weken (2 lto3 pillen) te nemen begon het zijn vruchten af te werpen!! Er waren ineens heel veel momenten waarop wij dachten: o jeee, daar gaan we weer en tot onze grote verbazing stopte ze dan!

Alle scherpe kantjes zijn er vanaf en ze is een leuke en gezellige meid geworden ook heeft ze ineens nog meer vriendinnen en zelfs haar 1e uitnodiging voor een kinderfeestje! Ze voelt zich heerlijk en wij ook natuurlijk. Wel merken we dat er in de vakanties (als de structuur wegvalt) weer wat meer chaos is maar ook nu een heel stuk minder.
En babbelen doet ze nog steeds graag maar het is een stuk prettiger geworden :-)
Ook zijn we nog naar de juiste dosering aan het zoeken zo heeft ze afgelopen week op 3 gezeten en gaan we nu naar 4 pillen per dag.

Op school deed ze het altijd al heel erg goed maar door de chaos in haar hoofd maakte ze vaak onnodig fouten, ook dat is nu afgelopen de punten zijn super! En leren was altijd een HEL. Nu doet ze het gewoon en haalt ze allemaal zeer goed, goed, en voldoende. Wat willen een moeder en vader nog meer?

Wij gaan en kunnen dit IEDEREEN aanbevelen!!

 

Mevrouw van der Molen

Ik ben er erg over te spreken, mijn dochter gebruikt dit nu 2 maanden en op school ging het niet goed. Nu gaat het beter, de juf zegt dat ze een stuk geconcentreerder is en minder aandacht vraagt.

 

Meneer H Weerheim

Onze zoon (8 jaar) heeft de eerste 3 potjes al op en we zijn zeer tevreden! In het begin gaven we hem iedere morgen 2 pillen, maar na een tijdje experimenteren hebben we volgens ons (en hemzelf!!) de juiste dosering gevonden van 3 pillen.
Het is nog steeds een jongen die “aanwezig” is maar nu wel te corrigeren en hij voelt zichzelf ook een stuk beter. Zijn schoolresultaten zijn uitmuntend!
Kortom we zijn erg tevreden en zullen de LTO3 blijven gebruiken!

 

(Anoniem)

Omdat ik mijn zoon van 8 jaar oud, met de diagnose ADHD, geen medicijnen toe wil dienen krijgt hij sinds een maand LTO3. Via een kennis op Facebook kwam ik bij deze website. We zijn begonnen met twee capsules iedere ochtend (ik vermeng ze met een bakje kwark zonder suiker). Na tien dagen, toen ik nog niet echt verschil vernam, heb ik de dosis verhoogd naar 3 capsules per dag.

We zijn nu een maand verder en ik ben superblij met de verschillen die duidelijk merkbaar zijn bij mijn zoon! Hij was in de avond niet op bed te krijgen en ‘s morgens wilde hij niet uit bed. Zingend staat hij nu elke ochtend onder de douche (i.p.v. mopperend), hij heeft op school in deze tijd twee nieuwe vrienden gemaakt, is veel toegankelijker geworden en heeft zijn emoties veel beter onder controle! De ramen hebben afgelopen weken nog geen één keer getrild! Gisteren zei hij: “Mam ik heb al een week niet gehuild”! Zelf zegt hij op school tijdens het werken nog niet veel verschil te merken qua concentratie maar ik moet dit nog met zijn meester bespreken.

Zelf ben ik super tevreden en gelukkig met LTO3, wat een wezenlijk ander kind heb ik erdoor gekregen, super!

 

Marieke

Ik heb zeer goed nieuws, de LTO3 begint nu pas te werken bij mijn zoon wij zijn nu 9 weken bezig, waarvan nu 2,5 week met de hoge dosis van 7 per dag. We hadden samen de moed al opgegeven hè, maar omdat ik toch nog een pot had staan ben ik maar doorgegaan, en nu sinds de laatste week merken we een groot verschil thuis maar ook op school. Hij heeft een enorme terugval gehad omdat we de medicatie hebben afgebouwd en dat middel heeft hem gewoon afgestompt en verdoofd. Dus toen dat begon uit te werken kwamen alle prikkels natuurlijk keihard binnen en kon LTO3 dat nog niet opvangen, hij heeft echt zulke grote gedragsproblemen laten zien thuis en op school.

Maar nu is de medicatie helemaal uitgewerkt en zien we dat LTO3 nu zijn werk goed gaat doen. Hij wordt weer rustiger, kan weer veel meer hebben, en kan zich weer beter concentreren. Wat ben ik blij dat ik gewoon ben doorgegaan, want ik had al een afspraak gemaakt met de kinderarts omdat het zo echt niet meer ging met mijn zoon, maar die had natuurlijk meteen (*chemisch middel) voorgeschreven.

Dit is wat mijn zoon vandaag tegen zijn juf had verteld, ik kreeg het doorgemaild: “Tom vindt het thuis op het moment ook beter gaan. Volgens hem is alles anders. Hij denkt dat hij zelf veranderd is: Tom zeurt niet meer zoveel, Tom zit beter in zijn vel, meer rust in zijn hoofd, Tom is minder aan het drammen. Tom denkt dat dit door de nieuwe medicijnen komt. De medicijnen hebben even tijd nodig gehad om in te werken.” Ik vind het zo knap dat hij dit zelf kan verwoorden, want het was altijd een heel groot probleem om over zijn gevoelens te praten.

 

 

Mevrouw van der V (anoniem)

Wij worstelen al een aantal jaar met het gedrag van onze zoon. Hij is 6 jaar oud. Hij is erg impulsief en loopt zichzelf voorbij. In zijn hoofd is hij altijd een paar stappen vooruit.
Hij geeft aan ruzie te hebben met zijn hersenen. Door alle onrust in zijn hoofd heeft hij moeite met zijn omgeving. Mensen om ons heen beschreven hem als lastig en brutaal. Ik als moeder heb al lange tijd in de gaten dat er iets niet klopt.

Via school zijn we vorig jaar bij een kinderpsycholoog terecht gekomen. Helaas kwam er toen niets uit de testen. Thuis ging het steeds slechter. Hij was haatdragend naar zijn broertje.
Ook de omgang met klasgenootjes ging moeizaam.

Nu hij in groep 3 zit hebben zijn juffen weer aan de bel getrokken. In de klas is hij snel afgeleid. Heeft ook erg veel moeite met concentratie. Hij is ook vaak boos en geeft niet de indruk gelukkig te zijn.

Na een gesprek met een kinderpsycholoog is besloten om een aantal testen af te nemen.
Het vermoeden is dat hij ADHD heeft. Het eerste wat ik dacht was: “geen medicijnen”.
Ik kwam via google LTO3 tegen. Na het lezen van de ervaringen dacht ik: “Dat wil ik wel proberen”.

Na 4 dagen begon mijn zoon te veranderen. Hij kwam ‘s morgens zingend naar beneden.
Helpt en speelt nu met zijn kleine broertje. Iets waar ik al lange tijd van droomde. Ook op school merkte de juf verschil. Het is een hele lieve jongen geworden. Zijn prestaties zijn ook sterk verbeterd. Hij gaat met sprongen vooruit.

Ik geef hem s’ morgens 2 capsules. (klein minpuntje is dat hij minder eetlust heeft)
Ik heb het gevoel dat ik mijn zoon eindelijk weer terug heb gekregen. Hij geeft zelf aan te genieten van de rust in zijn hoofd. Eindelijk kunnen we weer genieten van elkaar en het leven.

 

> Lees hier meer informatie over LTO3

 

Carina

Met dit bericht wou ik even zeggen dat ik merk dat de LTO3 goed aanslaat. Het duurde even voordat ik een verandering bemerkte bij mijzelf. Ik ben 42 jaar en kon mijn rust niet vinden. Elke keer die prikkels in m’n hoofd en geen balans, vaak down, maar nu een maand verder ben ik rustiger geworden en vrolijker. Ik heb ook hypoglykemie en pre-menstrueel syndroom. Ik merk dat dat ook beter gaat. Mijn hypo’s zijn minder, bloedsuiker is erg stabiel. Gewoon raar eigenlijk, ik ken mijzelf niet meer… in de positieve zin van het woord. Ik ga hier dus gewoon mee door. Ik slik 3 capsules op een dag, daarna verder niets meer, en dat gaat dus goed.

 

Mevrouw M (anoniem)

Mijn man heeft ADD en wordt door LTO3 veel rustiger in zijn hoofd. Hij gebruikt geen (*chemisch middel) want daar wordt hij zo scherp van dat hij vindt dat er niet met hem om te gaan is. Hij maakt zoals hij dat zegt iedereen verbaal compleet af. Wat hem ook opvalt, is dat de dingen die voor hem niet zo heel belangrijk zijn, sinds hij LTO3 gebruikt ook niet door hem worden onthouden. Dat vindt hij vrij uniek, hij heeft namelijk een geheugen als een olifant.
Ikzelf heb erg veel last van mijn hormonen, p.m.s. noemt de arts dit. Ik ben vorige week gestopt met mijn (*chemisch middel) en ben hiervan nog aan het afkicken. De effecten van LT03 merk ik echter wel degelijk. Ook ik wordt er rustiger van en ik heb veel energie. Ook kan ik nu heel scherp nadenken wat door het (*chemisch middel) niet meer mogelijk was.

 

(anoniem)

“N. gebruikt de pillen nu een kleine 2 weken en is erg blij er mee! Wij trouwens ook! Hij zei vanavond nog dat hij zo blij was met de pillen, omdat hij zich nu veel fijner voelt. Voorlopig wilde ik gewoon op de dosis van 3 ´s ochtends blijven en dan een keer in een vakantie uittesten of hij met minder toe kan. Het gaat nu lekker met ´m, thuis, maar vooral ook op school, dat moeten we maar even vast houden. Soms gebeurt het wel dat hij ´s avonds erg druk is en niet te harden. Dat zijn momenten dat hij dan mogelijk extra behoefte heeft aan pillen (dus de avonddosis van 2). Ik ga nu maar gauw 3 potten bestellen via de site.”

 

Kimberly

“Jeetje wat had ik graag eerder van dit product geweten ! Mijn zoontje van 5 jaar neemt deze LTO3 nu sinds kort en wat een verschil !!! Hij heeft eindelijk meer rust. Zijn ADHD zal hij altijd blijven houden, maar ik heb het idee dat door de LTO3 hij het beter kan controleren, klinkt misschien raar voor een kind van 5, maar ik merk wel degelijk verschil. Stom genoeg had ik te laat nieuwe voorraad besteld en ik zit dus nu zonder Jeetje !!! Wat een verschil weer, maar dan de verkeerde kant op :-S weet jij waar ik voor het weekend nog toevallig wat kan halen? Want het ging zo ontzettend goed!!”

 

Janny

“Eindelijk een mail van mij terug.
Mijn zoon is met de LTO3 rustiger en gemoedelijker. Van de week was juf de LTO3 vergeten en ik moest met hem naar het ziekenhuis. Wat een drama hebben we daar gehad: schoppen, slaan, schreeuwen. Toen we thuis waren heb ik hem gelijk de LTO3 gegeven en na een uur was hij weer rustig en keek lekker tv. Daaruit weet ik zeker dat het goed werkt.”

 

Familie van de O uit Nederland

“Wij zijn erg tevreden over het product, mijn dochter van 13 gebruikt het omdat er bij haar de symptomen van ADHD zijn geconstateerd, en ik merk bij haar nu na ongeveer 1 maand dat de LTO3 een gunstig effect heeft op haar gestel. Het gunstige effect is dat haar concentratie op school is toegenomen, ze zichzelf beter onder controle kan houden, en hierdoor wat rustiger is gaan praten, het heeft dus een positieve reactie op haar.”

 

Familie de J uit Nederland

“Onze zoon is 8 jaar en weegt 39 kilo. Hij is gediagnosticeerd met ADD en PDD-NOS. Hij neemt ‘s ochtends 2 capsules. Hij kan het zelf vooral merken op school. Kan zich beter concentreren en rekenen, waar hij veel moeite mee heeft, gaat hem makkelijker af (kan meer sommen maken).
Wij merken dat zijn ‘woedeaanvallen’ minder heftig zijn en minder lang. Dit was vanaf de eerste inname direct merkbaar. We gebruiken het ongeveer drie weken en het bevalt uitstekend. Het gaat prima, we zijn tevreden.”

 

Justa uit Nederland

“Ik heb al een aantal keer de LTO3 voor mijn zoon van 13 besteld. Hij was altijd druk en onrustig thuis en op school altijd duidelijk aanwezig op een niet leuke manier. Sinds wij de LTO3 gebruiken gaat het echt veel beter. Een aantal vriendinnen is via ons ook weer bij jullie terecht gekomen met goed resultaat.”

 

Mevrouw H uit Wormerveer

“Bedankt voor uw mail. Wij zijn tevreden over LTO3. Onze zoon van bijna 7 krijgt sinds 2 maanden 2 capsules ‘s ochtends. En sinds enkele weken ook rond 17.00 uur nog 2 capsules. Hij heeft een groot probleem met concentreren als het om schoolwerk gaat en alledaagse taken zoals aankleden aan tafel blijven zitten met eten, luisteren, etc. Ook slaapt hij laat in en is hij (heel) vroeg wakker en is hij soms oververmoeid door zijn eigen drukke bezigheden en gedachten. Sinds LTO3 gaat het een stuk beter. Met lezen gaat hij sprongen vooruit. Voorheen dansten de woorden voor zijn ogen maar nu kan hij focussen en dus lezen, want hij is op zich slim genoeg. Wij zijn tevreden, maar het blijft een hele drukke jongen die zich zelf nog steeds te weinig rust gunt. We hopen dat er nog meer verbetering komt en hij meer gaat slapen/uitrusten. Aan de andere kant denken we dat zijn gedrag ook deels gewoon is voor een jongen van 7 en wellicht wordt hij ook vanzelf wat rustiger en minder snel afgeleid als hij wat ouder wordt. We hebben dus zijn dosis op 4 capsules per dag gezet, 2 voor het ontbijt en 2 voor het avondeten.”

 

Meneer Beekman uit Utrecht

LTO3 origineel potje Herb-e-Concept
Zelf LTO3 proberen? Klik op het plaatje.

“U vroeg ons te mailen over onze eerste ervaringen met LTO3 smaakloos. We hebben de capsules besteld voor onze zoon van zeven. Hij slikt ze nu even ruim twee weken, elke ochtend drie voor het ontbijt, en we zien heel positieve veranderingen in zijn gedrag. Het was wel even zoeken in het begin: hóe konden we hem die grote capsules het beste geven, zodat het innemen geen naar moment op de dag zou worden?
We hebben ervoor gekozen de inhoud van de capsules met water en een beetje suikervrije grenadine te vermengen, onze zoon drinkt het ‘sapje’ nu in één slok op. Niet van harte, maar hij doet het. De veranderingen die we zien, is dat hij lichamelijk rustiger is. Maar veel belangrijker nog, is dat hij niet meer zo boos en achterdochtig reageert. Zijn stem is zachter en liever en hij lijkt veel frisser in zijn koppie. Gelukkig is hij nog net zo enthousiast en levendig als hij altijd was, maar nu alleen op een positieve manier. Wat ik erbij moet zeggen is dat we naast het geven van LTO3 ook zijn begonnen met een suikerarm dieet. Onze zoon krijgt geen geraffineerde suiker meer en we denken dat ook dat veel goeds doet.”

 

Meneer F (anoniem)

Drie jaar geleden werd er bij mij ADD vastgesteld. De (*chemisch middel) die ik kreeg voorgeschreven werkte direct en spectaculair. Wàt een rust is mijn hoofd en wat kon ik me goed concentreren. Echt een grote zegen. Na twee jaar gebruik kwam daar geleidelijk aan een ommekeer in. Het effect van (*chemisch middel) werd steeds minder, ik moest dus meer gaan gebruiken. Maar toen kwamen de hoofdpijnen. Verschrikkelijke, onophoudelijke hoofdpijnen. De artsen zeiden dat het niet aan de (*chemisch middel) kon liggen. Hoewel ik voelde dat het wèl zo was, ben ik toch doorgegaan met slikken. Anders kon ik niet functioneren op mijn werk.

En het enige wat hielp tegen de hoofdpijnen was (*chemisch middel). Dat slikte ik dagelijks minstens 3 keer per dag. Na een paar maanden had ik hiervan een maagzweer opgelopen. De neerwaartse spiraal zette zich voort doordat de (*chemisch middel), in plaats van me rust in mijn hoofd en meer concentratievermogen te geven, ging werken als een pepmiddel. En omdat ik steeds meer vermoeid raakte en het me op de been hielp, bleef ik het maar gebruiken. Dat leidde ertoe dat ik eind vorig jaar in een toestand van totale uitputting raakte. Ik kon helemaal niets meer.

Ik heb mezelf toen van het (*chemisch middel) afgehaald en een maand later ben ik LTO3 gaan gebruiken. Dat had ik al eerder geprobeerd, maar dat was in de periode dat de (*chemisch middel) me dagelijks oppepte en vergiftigde. Daardoor merkte ik er toen niet veel van. Maar nù wel!! Niet alleen werd ik helderder, meer gefocused en kwam er weer de rust in mijn hoofd. Ook begon ik in een heel snel tempo te herstellen en mijn krachten te herkrijgen. Wat een feest was dat!

Inmiddels functioneer ik dankzij de LTO3 alweer een paar maanden helemaal goed. De hoofdpijnen zijn helemaal weg en ik kan alles weer aan. Ik ben jullie ontzettend dankbaar! Ik heb weer een leven!!

Mevrouw L (anoniem)

Onze zoon T. van nu 18 jaar is een ras-echte ADD‟er. Chaotisch, slordig, ongeorganiseerd, telkens wegdromend, concentratiegebrek en slaapproblemen („s avonds niet kunnen slapen en „s ochtends niet kunnen opstaan). Ruim drie jaar geleden werd bij hem de diagnose gesteld. Hij heeft toen het hele rijtje van (*chemische middelen) achter elkaar voorgeschreven gekregen. Want hoewel hij goed reageerde op de medicatie, duurde dat nooit echt lang en kreeg hij toch steeds last van wat bijverschijnselen zoals hoofdpijn, zich niet lekker voelen etc. Hij had het al gauw gehad met de medicijnen en na een jaar wilde hij het niet meer elke dag gebruiken. Alleen bij bijzondere proefwerken of zo.

Toen hij zich voor zijn eindexamen VWO voorbereidde en niet vooruit te branden was, is hij LTO3 gaan gebruiken. Meteen de eerste keer al was het resultaat ronduit spectaculair! Ruim een half uur na inname veranderde hij van een slome, afwezige, sombere puber in een alerte, heldere, sprankelende jonge kerel. Het leren ging hem goed af en hij had energie, maakte grapjes en was er helemaal bij met zijn hoofd. Sindsdien gebruikt hij het dagelijks met succes en we twijfelen er niet aan dat hij zijn eindexamen gaat halen.

 

LTO3 ervaringen uit Duitsland en Oostenrijk

Meneer S uit Zuid-Duitsland

“Toen ik LTO3 ben gaan nemen heb ik, zo ongeveer na de tweede dag werkelijk een ongelofelijke verandering gevoeld. Ik had de volgende symptomen en comorbiditeit bij ADHD:
Angst/paniekaanvallen, depressiviteit, slaapstoornissen, innerlijke onrust, massief alcoholmisbruik (meestal mijn hoofdprobleem). Sinds de LTO3 heb ik dit allemaal niet meer. Ik voel me beter dan ik in een lange tijd gedaan heb. Ben ondernemend, actief, voel geen innerlijke dwang en onrust. In de regel ben ik erg wantrouwend tegenover zulke preparaten, mijn vrouw heeft al veel met me uitgeprobeerd. Daarom kunt u er zeker van zijn dat ik me niets inbeeld. Ik ben zeer verrast en verbaas me erover dat „slechts‟ een voedingssupplement dat met me kan doen. Ik geniet er in ieder geval van en ben erg blij. …O ja, ik neem momenteel ‟s morgens 3 capsules en om 17.00 uur 2 capsules

 

Mevrouw P uit Duitsland

“Ik wil u graag vertellen over een mooie nieuwe ontwikkeling bij mijn dochter. Vier dagen geleden had ze haar gebruikelijke afspraak bij de jeugdpsychiater waar ze een onaangekondigd onderzoek onderging voor impulsiviteit/onrust met aandachtsproblemen. Omdat ze sinds eind oktober 2010 LTO3 slikt in plaats van (*chemisch middel), waren de
artsen bang dat ze in haar ontwikkeling zou zijn achtergebleven. Ze konden de heftige bijwerkingen van de (*chemisch middel) (uiteindelijk 30 mg) overigens niet verklaren.
Het onderzoek verliep werkelijk heel goed! Hoewel het al later in de middag was, kon ze goed geconcentreerd blijven werken, ze was weinig impulsief of onrustig. De dokter vertelde ons dat mijn dochter ongeveer 50% vooruit gegaan was – zónder (*chemisch middel) – en dat haar hersenen zich goed ontwikkelen.

De dokter toonde zich zeer geïnteresseerd in de LTO3 en vroeg me om informatiemateriaal en ervaringen, die ik haar graag heb gegeven.

Het lijkt alsof steeds meer ouders ervan horen en geïnteresseerd zijn, dat velen het ook proberen, maar het dan toch weer opgeven, omdat de verwachtingen zeer hoog gespannen zijn en de LTO3 niet snel genoeg een krachtig effect laat zien. Je hebt nou eenmaal weinig geduld als je ziet dat je kind lijdt….

Ik kan alleen maar benadrukken dat het volhouden de moeite waard is. Bij ons heeft het ook ruim 10 weken geduurd voordat we dan eindelijk ons „doel‟ bereikten, en mijn meiske zal ook niet meer aan de (*chemisch middel) of iets dergelijks gaan.

Ze heeft nog steeds aandachtsproblemen op school, ze wordt snel afgeleid en is soms een ware spraakwaterval… maar ze is veel vooruit gegaan, alles is verbeterd! De ADHD zal helaas nooit kunnen verdwijnen, …! En toch bestaat er een hulpmiddel als LTO3. Je moet even doorzetten en niet zo snel opgeven!”

 

Sam (Diëtist) uit Oostenrijk

…natuurlijk mogen anderen mij benaderen met vragen over diëten. Geef mijn e-mailadres maar door.

Over pijn gesproken… Al jaren lijd ik aan zogenaamde Trigeminus-pijnen, die, zo heb ik ontdekt, met ADD in verband staan. Ik had deze pijnen al zo nu en dan als kind. Soms had ik ze maandenlang niet en dan kwamen ze weer plotseling. Soms hielpen pijntabletten en soms ook niet.

Op een gegeven moment kreeg ik het gevoel dat er een verband met vitaminen en mineralen bestond. Vooral aan vitamine B-complex, calcium-magnesium en omega vetzuren bleek ik veel te hebben. Toen heb ik van een bedrijf dat de beste kwaliteit orthomoleculaire voedingssupplementen produceert, deze producten besteld. Nadat ik het een tijdje had gebruikt, namen de pijnen af en uiteindelijk verdwenen ze. Stopte ik, dan kwamen de pijnen na een paar weken weer terug.

Sinds ik een tijdje LTO3 neem, zijn ze helemaal weg!! Toen heb ik mijn vrouw ook LTO3 gegeven. Ze is wel geen ADD‟er maar heeft de laatste jaren met haar moeder verzorgd en dat heeft veel stress opgeleverd! Hierdoor was ze altijd erg gespannen. Deze stress en spanning zijn nu een heel stuk minder geworden en zijn nu bijna weg. Ze ging ook naar de fysio, maar het is duidelijk beter geworden, ook ZONDER de fysio (ze heeft maar 6 behandelingen gehad).
Als me nog iets opvalt, dan laat ik het weten. Greetings from Austria.

 

Jacqueline uit Duitsland

“…Ik ben zeer enthousiast over uw product LTO3! Mijn moeder heeft het voor mijn dochter bij u besteld. We zijn het eigenlijk toevallig tegengekomen toen we naar alternatieven voor (*chemische middelen) zochten. Mijn dochter van 6 neemt sinds 10 dagen ‟s ochtends 2 capsules en tegen 17.00 uur nog 2 capsules. Ze is sindsdien evenwichtiger, niet meer zo springerig en ‟s avonds slaapt ze zonder problemen in. Normaal was ze vaak nog heel laat wakker en helemaal vol energie.

Wat me ook is opgevallen is dat mijn dochter ineens teksten van liedjes en gedichten kan onthouden. Eerder was het altijd een hele strijd om dat voor elkaar te krijgen. En dat was niet
omdat ze onvoldoende gemotiveerd was – ze was altijd erg verdrietig als het niet lukte. Ze kon het gewoon niet onthouden. Nu lukt dat na een paar keer oefenen al wonderbaarlijk goed.
De tekeningen die mijn dochter tot voor kort maakte, waren nogal krasserig. Sinds een paar dagen maakt ze tekeningen die wij prachtig vinden. Als ik niet zelf gezien had dat ze ze zelf getekend had, had ik het niet geloofd. Echt een verschil van dag en nacht.
Bij het kleuren blijft ze nu netjes binnen de lijntjes. Dat lukte haar kort geleden nog helemaal niet.

Verder lukt het haar nu zich langere tijd ergens op te concentreren. Ook dat was een paar weken geleden ondenkbaar.
Ik ben zo blij dat ik bij toeval op de uw product ben gestuit en ik ben erg dankbaar dat er zoiets als LTO3 bestaat.”

 

Mevrouw W uit Duitsland

…wil ik me toch graag nog even melden. Met de dosering van 3 capsules in de ochtend, 1 tussen de middag en 1 ‟s avonds lukt het nu goed. Onze zoon wordt geleidelijk aan rustiger en kan zich volgens zijn leerkracht goed concentreren.
Ik wil u graag bedanken voor het geduld dat u met ons gehad heeft…”

 

Bettina uit Hessen in Duitsland

“…vandaag wil ik u graag weer op de hoogte brengen van onze ervaringen met LTO3! Onze zoon van 15 en een half, ADD, neemt nu al bijna drie maanden LTO3. ‟s Ochtends neemt hij, zoals altijd, zijn (*chemisch middel) en ‟s middags LTO3. Twee weken nadat hij hiermee begon kon ik al heel positieve effecten melden.

Ook nu moet ik zeggen dat veel zich ten goede gekeerd heeft. Onze zoon zou volgens de jeugdpsychiater vanaf augustus extra (*chemisch middel) en ook een antidepressivum moeten krijgen. Dat kon hem dank zij LTO3 nu bespaard worden. Ons gezinsleven verloopt nu veel meer ontspannen. De sterke emotionele uitbarstingen (met deuren slaan en fysiek geweld) komen nauwelijks nog voor. Het enige dat nog niet helemaal onder controle is, is zijn lusteloosheid op school. We hebben LTO3 met een goed gevoel aan anderen aanbevolen. Vier andere personen zijn inmiddels enthousiaste klanten bij u geworden.

Ik blijf u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.”

 

Mevrouw R uit Rheinland in Duitsland

LTO3 origineel potje Herb-e-Concept
Zelf LTO3 proberen? Klik op het plaatje.

“Ik wil graag nog in het kort mijn ervaringen met LTO3 delen. Mijn dochter is 11 jaar oud en zou, volgens de jeugdpsychiater, hyperactief zijn. Zij schreef haar (*chemisch middel) 10 voor.

Nadat ik de bijwerkingen gelezen had en moest vaststellen dat de psychiater niet haar bloeddruk had gemeten (ze heeft een zeer hoge bloeddruk) en ook geen EEG had laten maken, wat erg belangrijk is, ben ik op internet gaan zoek naar alternatieven.

Ik heb mijn kind in plaats van de (*chemisch middel), LTO3 gegeven. Eerst was er niets te merken. Ze kreeg 2 capsules. Toen ik dat verhoogde naar 3 capsules, is mijn kind erg veranderd in positieve zin. Ze is niet meer zo extreem onrustig, het duurt aanzienlijk langer voordat ze zich opwindt en dan duurt het ook niet lang. Ze is veel meer ontspannen en denkt niet meer zo negatief als vroeger. De LTO3 is gewoon super! Heb net weer 5 potjes besteld.”

 

Petra uit Duitsland

“Hier een kort berichtje om te vertellen hoe het met me gaat sinds ik LTO3 gebruik:
Sinds jaren heb ik last van constante gespannenheid en rusteloosheid. Ik kan me moeilijk ontspannen, zelfs niet als ik daar de tijd voor heb. Bij mijn dochter van 9 jaar werd de diagnose ADHD gesteld (door meerdere artsen). Daardoor werd het me duidelijk dat ik zelf
zeer waarschijnlijk ook ADHD heb. Helaas was deze aandoening in mijn schooltijd nog niet bekend was ik altijd maar de „spring in het veld‟.

Ik neem momenteel 2 capsules in de ochtend en 1 later op de avond en ik heb gemerkt dat ik duidelijk rustiger en relaxter ben geworden. Ik kan weer een boek lezen zonder dat uit pure onrust de helft me ontgaat, en ik reageer veel ontspannender en relaxter op mijn dochter die me door haar hyperactiviteit wel eens helemaal gek maakt.
Ook was ik in de afgelopen jaren, ondanks de onrust, erg lusteloos geworden en ik was eigenlijk chronisch vermoeid.

Nu heb ik weer zin om dingen op te pakken waar ik me al lang niet meer toe kon zetten.
Hartelijke groeten en een mooie dag gewenst.”

 

> Voor meer informatie over LTO3 kun je hier terecht

 

Meneer H uit Duitsland

“Nu ik sinds 3 weken LTO3 neem, wil ik graag vertellen hoe het gaat:
Mijn aandacht werd op uw product gevestigd toen ik op verschillende internetfora zocht naar alternatieven voor (*chemisch middel). Omdat ik er niets negatiefs rover kon vinden, maar eigenlijk alleen positieve berichten, heb ik LTO3 besteld, tegen mijn normale afkeer in van voedingssupplementen en online-shops. En ik heb er geen spijt van. Ik voel me nu uitgerust en alert, meer geconcentreerd, minder verstrooid. Ook mijn innerlijke onrust is zo goed als verdwenen en ik vind dat ik emotioneel evenwichtiger ben. Momenteel neem ik ‟s morgens 3 capsules en, afhankelijk van hoe de dag verloopt, laat in de middag nog 2 capsules.

 

Mevrouw K uit Duitsland

“….ik kan tot nu toe alleen goede dingen vertellen. Ik geef onze zoon ‟s morgens, ‟s middags en ‟s avonds 1 capsule. Het is ongelofelijk, maar al op de eerste dag konden we verschil merken. Hij is evenwichtiger, kan zich bij het huiswerk beter concentreren en is over het algemeen niet meer zo ongeduldig en opvliegend…. Ik merk het direct als hij het een keer vergeet in te nemen.

Het volgende voorval maakt dat heel duidelijk:

‟s Morgens had hij LTO3 genomen, ‟s middags en ‟s avonds was hij het vergeten ( Ik was vakantie-invaller en ik kon het dus niet controleren). De volgende morgen maakte onze zoon een onuitgeslapen indruk, terwijl hij lang genoeg had geslapen. En hij was snel opgewonden. Ik ben erg enthousiast!!! Het hoeft niet altijd CHEMISCH te zijn. Ook de natuur heeft zo haar verrassingen voor ons. De volgende bestelling komt eraan.”

 

Mevrouw S uit Duitsland

“…Ook wij hebben bijzonder goede ervaringen. Mijn zoon is bijna 16 en neemt ‟s ochtends voordat hij naar school gaat 2 capsules, ‟s middags 1 en ‟s avonds nog een. Dat werkt heel goed. Je ziet hem gewoon ontspannen, en vriendelijker en minder agressief worden.
Super!”

 

Meneer B (60 plus) uit Rheinland Pfalz in Duitsland

„… te uwer kennisname: LTO3 heeft ook mij goed geholpen. Mijn woordvindingsproblemen en ook mijn concentratievermogen zijn na 3-4 weken merkbaar verbeterd. Het was soms echt erg.
Dit product had ik al tijdens mijn school- en studietijd moeten hebben, en ook toen ik nog werkte. Maar wie wist er vroeger iets van ADHD of ADHD bij volwassenen? Zelfs vandaag de dag weten de meeste specialisten er nauwelijks wat vanaf. Depressie of psychose was al gauw de diagnose, zelfs als ik ze erop attent maakte dat ADHD de oorzaak zou kunnen zijn.
Maar gelukkig hebben we tegenwoordig het internet!!”

 

Mevrouw F uit Zuid-Duitsland

“Ik heb het middel voor mijn 4 jarige zoon besteld. Onze zoon is een zeer actief kind. Op de kleuterschool heeft hij zo zijn problemen omdat hij gewoon niet stil kan blijven zitten en zich niet goed concentreren kan. De kleuterleidster vroeg me of hij misschien ADHD had en of we in overweging wilden nemen hem naar een speciale school te sturen, omdat ze hem niet de juiste begeleiding konden geven. Omdat zijn 3-jarige broertje op dezelfde kleuterschool zit en gek is op zijn broer, wilden we dit niet doen. En omdat ik hem ook geen „harde‟ medicijnen wilde geven, heb ik het met LTO3 geprobeerd. En al op de eerste dag, na de eerste dosis hebben we een enorm verschil gemerkt. Hij is veel rustiger, houdt zijn aandacht er langer bij en speelt nu ook af en toe alleen. Ook thuis is het veel beter. Ik heb niet meer zo veel stress en ben daardoor veel rustiger. Ik mopper minder, dat merken mijn kinderen ook en zijn daardoor veel evenwichtiger. En op de kleuterschool zijn er geen problemen meer. Heel veel dank.”

 

 

LTO3 zelf proberen

LTO3 origineel potje Herb-e-Concept

Wanneer je LTO3 zelf wilt proberen kun je hieronder op de link klikken waar je de originele LTO3 kunt bestellen voor de laagst mogelijke prijs. Je wordt dan doorgestuurd naar de geautoriseerde distributeur die LTO3 in Europa verstrekt en het de volgende dag bij je thuis bezorgd.

> LTO3 bestellen

Deel ook je ervaring met LTO3

Ik vind het erg leuk om ook jouw LTO3 ervaring te mogen lezen. Deze kun je naar me opsturen door het contactformulier in te vullen.

Ik vind het belangrijk dat een objectief beeld ontstaat dus meldt het ook zeker wanneer je minder tevreden bent over LTO3. Jouw ervaring met LTO3 zal ik als je dat wilt aan de andere LTO3 ervaringen toevoegen.

Meer informatie over LTO3 kun je lezen door op onderstaande link te klikken:

> Uitgebreide LTO3 informatie en antwoorden op veel gestelde vragen

Of lees eens dit artikel over LTO3 uit ‘De Telegraaf’ waarin een apotheker over het succes van LTO3 praat en haar ervaringen deelt.

Gelijkaardige berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

43 Commentaar

 1. Onze zoon kreeg op 12-jarige leeftijd de diagnose ADD. En daar waren wij niet verbaasd over, want zijn concentratieboog was niet zo heel hoog. Op advies van de basisschool contact opgenomen met de GGZ. Na een gesprek werd er gelijk een dosis ritalin voorgeschreven. En dat leek wel positief effect te hebben. Maar nadat de dosis steeds hoger werd, werd onze zoon er niet vrolijker op. Ook doordat we niet stonden te springen om chemische middelen te gebruiken met hersenen die in groei zijn, zijn we gestopt met ritalin. Het gevolg was wel dat we elke dag onze zoon moesten helpen met zijn huiswerk en er constant een discussie nodig was.
  Nadat hij in de derde klas een keer te blijven zitten zit hij in zijn examenjaar. Voor zijn eerste examen hebben we met zijn allen heel hard geleerd (en ruzie gemaakt). En het gemiddelde cijfer was een 5,6. We zijn nu drie weken voor zijn tweede tentamenweek begonnen met LTO3 en bleek zijn bereidwilligheid om te leren veel groter en ook was zijn concentratie veel beter. Zijn behaalde gemiddelde cijfer was nu een 6,6. Zelf merkte hij op dat hij zich ook veel beter kan concentreren tijdens de voetbalwedstrijden die hij speelt. En dat: “Terwijl ik voetbal het allerleukste vind wat er is.”
  Kortom, het is jammer dat we LTO3 niet jaren eerder hebben ontdekt!

 2. Ik heb zelf net ook een potje LTO3 besteld en ben erg benieuwd of het dezelfde werking geeft als de Concerta die ik gebruikte maar dan zonder de bijwerkingen. Ik heb zelf ADD en ASS. Ook heb ik heel erg last van impulsiviteit en dat uitte zich voornamelijk in Eetbuien, maar toen ik Concerta slikte was dat compleet over. Ik ben benieuwd of dit met LTO3 ook hetzelfde effect heeft.

  Zijn er mensen die deze klachten ook hadden en verschil merkte met de LTO3?

 3. Hoi,

  Sinds een maand gebruik ik ook LTO3. Aan het begin vroeg ik mij af of de pillen wel zijn werk deden. Dit werd pas merkbaar toen het potje op was en ik de pillen niet meer slikte. Ik voelde mij vreselijk chaotisch. Kon niet meer “helder” nadenken, vergat alles, kwam overal te laat voor. Een enorm contrast met daarvoor. Ik merkte pas toen ik de pillen niet meer slikte hoe erg LTO3 mij hielp in mijn functioneren. Ik ben HSP en heb ADD. Ik kies bewust niet voor het gebruik van ritalin of dergelijke medicatie omdat ik mijn lichaam zo schoon mogelijk wil houden. Samen met gezonde voeding, een duidelijk ritme en LTO3 kan ik alle taken weer aan! Erg blij met dit middel en ga deze zeker lange tijd gebruiken. Jammer dat dit niet vergoed wordt maar zeker wel het geld waard.

 4. Sinds maandag slik ik 1 LTO3 tabletje en zelfs 1 tabletje maakt mij vreselijk moe. Sinds ik LTO3 tabletjes heb ingenomen, ben ik vermoeiender dan ooit. Hoe kan dit?

  1. Hoi Annet, dit kan in het begin voorkomen. Dit is juist een goed signaal dat de lto3 bij jou zijn werking doet. Het beste is even door te zetten. Je zult merken dat je na een aantal dagen of maximaal 2 weken niet meer zo moe bent.

 5. Hoewel ik dacht dat meeste reacties reclame zouden zijn, zijn wij toch gezwicht en hebben een potje LTO3 gekocht voor puberdochter (ADD&autisme). Vanwege mijn werk in de farmaceutische industrie, weet ik hoe ‘ongezond’ de standaard medicatie kan zijn, en wil ik dat dus graag zo lang mogelijk uitstellen.
  Vanochtend eerste 3 capsules ingenomen. Dochter kwam me net vertellen dat ze gewoon een aardrijkskunde tekst kon lezen zonder ‘gedoe ik haar hoofd’. Kortom, geconcentreerd. Vooralsnog dus positief ! Ik zal ook de resultaten over een paar weken melden (dan heeft ze een toetsweek achter de rug…).

 6. Hallo,

  Wij geven onze zoon van 4 al bijna een jaar LTO 3, we zijn er erg blij mee!
  Het is een erg druk en ondernemend mannetje, zodanig dat hij last van zichzelf had, best sneu. Sinds LTO is dat verminderd, we kunnen meer met hem communiceren wat voorheen bijna niet mogelijk was. Als we het vergeten te bestellen en hij krijgt het 2 ze dagen niet dan merken we dat meteen.
  Ik wil het nu zelf ook gaan gebruiken. Ik heb behoorlijk last van depressies, voel me neerslachtig, onnodig in deze wereld, trek me alles heel erg aan vooral wat anderen zeggen. ….heb er erg veel last van en woede aanvallen omdat mn hoofd zoo koop vol zit. Moest nieuwe bestelling doen voor mijn zoon (no tast) en ik ga zelf de reguliere proberen. Ik hoop van harte dat het mij een beetje gaat helpen, dat ik wat onchalanter omga met dingen. We zullen zien……

 7. Hallo, ik gebruik sinds een jaar of 2 LTO3. En het helpt mij om minder druk te zijn in mijn hoofd. Heel fijn. Maar nu wilde ik weten wat er gebeurd als ik stop met het innemen van LTO3. Dit omdat ik er mee begonnen ben in een voor mij roerige tijd. Inmiddels ben ik zo’n kleine 2 weken gestopt.
  Nou weet ik niet zeker of het van de LTO3 komt maar ik merk dat ik mijzelf een stuk gejaagder voel en druk in het hoofd. Hebben meer mensen ervaring met stoppen met LTO3? Graag lees ik deze ervaringen. Overigens heb ik weer een nieuw potje besteld en dus

  1. Hoi Agnes,
   Wat je omschrijft kan heel goed. De lto3 gaf jou waarschijnlijk het fijne rustige gevoel. Nu je met de lto3 gestopt bent komt dat gejaagde gevoel terug.
   Het is net als met medicatie voor AD(H)D. Mensen die daarmee stoppen krijgen ook hun symptomen terug.
   Lto3 geneest niet maar kan enkel je op korte termijn prettiger doen voelen.
   Als je het nieuwe lto3 potje binnen hebt denk ik dat het weer beter zal gaan.
   Groet Jochem

 8. Dit middel werkt voor mijn dochter van 7 erg goed. Zij droomde de les door. Kreeg haar werk niet af. Kreeg al minder opdrachten. Geen enkele aanpak werkte op school. De leraren probeerden verschillende dingen, maar niets werkte. Het kwam uit haar zelf. Ze is heel slim, maar wist zelf ook niet waar het aan lag. Ze had er veel last van. In de familie zitten kenmerken van ADD. Niet getest maar wel aan meerdere kanten geopperd en echt herkenbaar. Ook in eigen gezin. Omdat ik ook met Mn handen in t haar zat, het internet afgestruind op alternatieven om haar te helpen. Toen op LTO3 terecht gekomen.
  Besteld en begonnen met twee tabletjes per dag. Nu zijn we ruim vier weken verder. Ik kreeg aan na twee weken signalen van haar dat t beter ging. De leraar geeft vandaag aan dat ze d’r werk de hele week af heeft. Mn dochter geeft dit zelf ook aan. Ze doet het zelf, maar dit kan niet anders dan dat de tabletjes aanslaan. Ik ben benieuwd hoe dit verder gaat. Maar tot nu toe ben ik heel positief.

 9. Ik ben 28 jaar met add, ik gebruik lto3 nu 2 weken en langzaamer hand word ik al relaxter zowel lichaamlijk als geestelijk. Mij gedachte stroom is al flink rustiger geworden. Concentreren gaat ook een stuk makkelijker. Voor mij is dit echt een wonder middel mijn leven is er een stuk relaxter van geworden!

 10. Beste Jochem,

  Via een artikel in het blad: Psychologie van QUEST las ik over LTO3
  Ik ga het beslist bestellen, maar heb een paar vragen.

  Ik start de morgen altijd met Koffie verkeerd, dus met warme melk. Moet ik daarmee stoppen?
  Verder gebruik ik Omega 3 capsules. Kan dat in combi met LTO3, waar ook omega 3 in zit?

  Alvast bedankt voor je antwoord.
  Groet,
  Wenny Bakker

  1. Hoi Wenny, de omega 3 capsules kunnen wel maar misschien kun je deze wel minderen. In lto3 zit namelijk ook al visolie. Zo zou je nog misschien kosten kunnen besparen.
   Koffie is een stimulerend middel en raad ik wel af ja. Over de melk wordt gezegd dat dit de optimale opname van de ingrediënten kan tegenwerken. Ook suiker kan dit maar in de praktijk zijn er mensen die aangeven hier geen last van te merken. Maar dit is iets wat je zelf kunt experimenteren.
   Groet Jochem.

   1. Dat wordt afkikken, voor mij dan, want mijn kopje koffie id ochtend is de start van mijn dag. Ik word nooit uitgerust wakker en die koffie start me nog enigszins op. Ook ivm mijn lage bloeddruk naast mijn chronische vermoeidheid.
    Nog tips?

    Wb de LTO-3: ik zit nu op 4/5 tabletten per dag, 3 ochtend, 1/2 namiddag.
    Het lijkt nog niet veel te doen, ik hou nog even vol.
    Ik vind het wel weer erg jammer dat een middel zoveel moet kosten en daarmee buiten bereik blijft van velen.
    Is daar nou niet wat aan te doen?!

    gr, Astrid

    1. Hoi Astrid, ik zou het zeker eens proberen een tijdje zonder stimulerende middelen als koffie. Wat je zegt, je moet ervan afkicken en dat kan nooit goed zijn op de lange termijn. Dat zegt al genoeg wat het met je lichaam doet. Misschien speelt er bij jou meer, zoals je al aangaf de lage bloeddruk en chronische vermoeidheid en dat de LTO3 daardoor nu nog minder effect geeft. Hoelang neem je de LTO3 al? Geef het nog even de tijd en neem ze op een nuchtere maag minimaal 10 minuten voor het ontbijt in. Ik zou ook proberen geen koffie te nemen :)
     Groet, Jochem.

 11. Hoi met Rik 49 jaar, heb de laatste jaren extreem veel last van mijn adhd en depressie. Kunnen jullie misschien een telefoonnummer voor mij achterlaten dat ik misschien eens met lotgenoten kan praten over dit product . Met voorbaat dank!

 12. Ik was positief over de werking van LTO 3 op mijn ADD. Helaas kreeg ik na 4 weken gebruik van LTO 3 vreselijke jeuk over mijn hele lijf. Nadat ik met de pillen gestopt ben verdween ook mijn jeuk.
  Ik voel me wel teleurgesteld omdat ik merkte dat het werkte.
  Wellicht heeft de overgevoeligheid als oorzaak dat ik al bijna 32 jaren vegetarisch eet en het product dierlijke ingrediënten bevat.

  1. Hoi Lisette, wat vervelend voor je. Ik heb dat nog nooit eerder gehoord en misschien is het voor jou een persoonlijke allergische reactie. Wat je zegt, wellicht heeft het te maken met je vegetarische etenswijze. Slikte je er toevallig ook nog wat bij? Toen ik een tijdje alleen sint janskruid nam kreeg ik hele erge huiduitslag. Allergische reacties liggen helaas altijd op de loer. Dat is voor ieder persoon weer anders.
   Groet Jochem.

 13. Hallo Jochem.
  Gebruik al maanden L-glutamine 9 gram en EGCG 150 mg (groene thee).
  Voorgeschreven door een orthomoleculaire diëtist wegens ondervoeding.
  Heb geen last van concentratiestoringen of motorische onrust.
  “Gewoon ” HSP met ook de bijbehorende eigenschappen. Druk in mijn hoofd, moe door vele prikkels, enz.
  Heb het idee dat het meer aanslaat bij ADD en ADHD.En vooral bij kinderen
  Voor mij is de prijs een belemmering.
  Als het dan ook nog weken kan duren voordat het aanslaat ben je al aardig in de kosten.

  Vr. groet.

  1. Hoi Jochem,

   Alhoewel de prijs toch wel een belemmering was heb ik het een week geleden besteld. Afgelopen maandag voor het eerst mee begonnen. Dus een ervaringsdeskundige ben ik (nog) niet.
   Was de laatste weken erg down en dan wil je alles wel proberen. Depri zijn is geen fijn gevoel.
   Nu, na 5 dagen gebruik (2 per dag) kan ik je mailen wat het meest opvalt.
   Heel langzaam klim ik weer uit een dal.Maar dat schuif ik niet direct op het gebruik van LTO3.
   Let op, hier kan ik niet omheen.Sinds de eerste dag gebruik van LTO3 slaap ik uit tot een uur of 9,10.
   Ik kan mij niet heugen hoe lang dat is geleden. Heerlijk.Dus dat moet wel betekenen dat ik toch meer rust in mijn hoofd krijg.
   En dit is een echt bericht van een echte gebruiker.
   Misschien volgt er nog een vervolg over mijn verdere bevindingen.Ik ben hier al heel blij mee.
   Wat ik nog moeilijk vind is dat je er eigenlijk geen suiker of zuivelproduken mag bij gebruiken.

   1. O ja vergeten, weet al jaren mijn dromen niet meer.
    Nu droom ik zeer intens. Durf nog niet aan afbouwen van mijn reguliere medicatie te denken,Maar ja ik gebruik het ook nog maar 5 dagen.

   2. Hoi Hilly, wat fijn om te horen zeg.
    Hopelijk gaat de lto3 steeds beter voor je werken. Het begin is er al zo te horen.
    Over het niet nemen van suiker en zuivel. Ja, dit is volgens de regel wel zo omdat het de opname van lto3 zou kunnen belemmeren maar dat blijkt in de praktijk vaak best mee te vallen.
    Ik hoor in ieder geval van mensen dat het toch werkt. Misschien is het voor de één van grotere invloed dan voor de ander. Dat zou kunnen.
    Het is iets wat je zelf zou kunnen proberen op termijn.
    Veel succes verder.
    Groet Jochem.

 14. Dag Jochem,

  Ongeveer 2.5 jaar geleden ben ik gestopt met medicatie. Het gaat redelijk goed, maar moet toch wel weer medicatie gaan slikken, want ik heb de laatste tijd buitengewoon last van mijn ADHD. Met name vermoeidheid, ernstige vermoeidheid die ik heb over gehouden aan twee keer een burnout.

  Even zolang zit ik ook al thuis en heb een WW uitkering. die stopt in augustus en moet dan weer gaan werken. Werken betekent weer gedwongen medicatie slikken, want anders kan ik er op wachten tot de 3e burnout zich aankondigt.

  Ik heb op je site zoveel positieve berichten gelezen, dat ik ook lto3 ga proberen. Echter lees ik dat het meteen helpt, terwijl ik ook vaak heb gehoord dat het pas na een maand of meerdere maanden werkt.

  Wat is nu waar? Want ik wil graag binnen een maand resultaat zien. En werkt het ook tegen vermoeidheid en het moeilijk in slaap kunnen vallen? Dat laatste komt door de drukte in mijn hoofd.
  Ik ben overigens 47 jaar jong, dus geen kind meer. Ik weet iet of leeftijd iets te maken heeft met het effect.

  Groetjes,
  Caroline

  1. Hoi Caroline,

   Het is natuurlijk fijn wanneer de lto3 direct werkt. Maar meestal is er een inwerkperiode van een aantal dagen tot weken voordat de lto3 optimaal aanslaat. Maar er zijn ook mensen waarbij het de eerste dag al goed aanslaat. Wanneer de lto3 eenmaal aanslaat werkt het steeds ongeveer na een half uurtje. Die werking houdt dan 8 – 12 uur aan. Lto3 geeft vaak rust in het hoofd en er zijn zat mensen die aangeven dat ze daardoor beter in slaap vallen. Maar je kunt op voorhand nooit 100% zeker zeggen of dat voor jou ook is. Er bestaat geen enkel medicijn of natuurlijk middel die voor 100% van de mensen exact hetzelfde resultaat biedt.

   Voor de meeste mensen werkt het op verschillende vlakte wel erg goed en positief.

   Ik kan alleen maar hopen dat het ook bij jou en al je klachten positief kan helpen :)

   Groetjes, Jochem.

 15. Hallo, door alle fantastische ervaringen hier mijn dochter van 8 jaar, bij wie onlangs ADHD is geconstateerd, besloten om LTO3 uit te proberen. Eerste maal meteen 2 capsules gegeven wat er toe leidde dat ze heel geïrriteerd ging reageren, niet te houden was. Daarna vanochtend een halve capsule gegeven, maar op school heeft ze kinderen geslagen vanuit het niets en vanmiddag thuis leek ze een soort rebound te hebben, ‘s avonds voor het slapen gaan werd ze zelfs woest zoals ik het nog niet had meegemaakt. Durf haar eigenlijk niet weer te geven want nog meer ontregeling kunnen we niet gebruiken. Ben bang dat het misschien helemaal niet gaat werken voor haar; zijn daar ook ervaringen mee??

  1. Hoi Vlinder,
   Dit is een heftige reactie die ik nog nooit eerder heb gehoord. Weet je wel zeker dat het door lto3 komt? Het beste kun je je vraag even voorleggen bij Smartvital. Zij zijn de officiële distribiteur van lto3 in europa. Doorgaans kunnen zij je goed bijstaan en helpen met het vinden van de juiste dosering en je vragen beantwoorden.

   Wat ik wel weet is dat voornamelijk hoog sensitieve kinderen nog wel eens last kunnen hebben van wat bijwerkingen in het begin maar die gaan meestal snel wel over. Misschien kun je 1 pil minder geven om zo makkelijker te wennen.

   Ik hoor graag hoe het verder gaat want dit is ook niet leuk zo.

   Het allerbeste!

   Groet, Jochem

   1. Beste Mw,

    wij zijn begin dit jaar bij onze zoon met ASS en ADHD ook begonnen met LTo3 en hadden dezelfde ervaring. enorm explosief erg druk, ook lichamelijk volledig aan het stuiteren.
    Wij zijn na de eerste slechte ervaringen gestopt en na een paar dagen begonnen met een kwart dosis op een boterham. Dus tijdens het eten. we maken de capsule open en geven nu een maand een mespunt ongeveer op een boterham s morgens en soms s middags.Nu hebben een een totaal ander kind. Rudtig, geeft zelf aan geen chaos meer in zijn hoofd te hebben.
    op school zijn ze nu ook heel verbaasd.
    ondanks deze hele lichte dosis is het een enorm verschil in gedrag.

    1. Hoi, bedankt voor je reactie Kompier.
     Voor sommige mensen is het inderdaad soms even zoeken naar de juiste dosering van lto3. Heeft Smartvital jullie geadviseerd dat een lagere dosis misschien beter was geweest? Ik vind dat Smartvital dat erg netjes doet voor hun klanten. Iedereen die wat hulp nodig heeft bij het vinden van de juiste dosering blijken ze net zolang als nodig goed te helpen. Ik hoor dat veel.
     Wat superfijn dat lto3 ook bij jullie nu alsnog goed aanslaat!
     Het allerbeste! :)
     Groet Jochem

 16. mijn zoontje van 6 jaar heeft de diagnose pdd-nos gekregen we zijn sinds een week begonnen aan lto3 we merken zeker wel verschil een stuk vrolijker en boze buien hebben we bijna niet meer gezien.
  wat we wel merken is dat mijn zoontje erg druk is, zakt dit nog af? heeft iemand hier ook ervaring mee. hij gebuikt nu 1 capsule s,morgens en 1 capsule rond 15.00 uur s,middags

  1. Hoi Jessica, fijn dat het werkt. Misschien is dit de eerste dagen zo. Kan heel goed dat dat afneemt ja. Vooral bij hoog sensitieve kinderen kan dat wel voorkomen voor zover ik weet. pdd-nos is ook een grote hooggevoeligheid. Vraag het anders even na bij de leverancier. Het aller beste en fijne kerstdagen! :) Groet Jochem

 17. Mijn vraag aan jullie is, voor de mensen die het nu al gebruiken, wat is de grote onderscheid voor jullie tussen ritalin en ito3 ? Tot betrekking op adhd.
  Zijn er mensen die het vergoed hebben gekregen bij de Friesland zorgverzekeraar? En hoe moet je dan verzekerd zijn als je het vergoed wil krijgen?

  Ik kan het geld niet missen. Maar ritalin is nu voor mij geen optie.
  Wat geeft de doorslag dat jullie voor dit product hebben gekozen?

 18. mijn zoon van 19 eerst concerta daarna ritalin werd alleen maar depressiever echt niet normaal zelf gestopt met de medicatie en overgegaan op de lto3 nav internet en nu gaat het wonderbaarlijk zo goed. hoe is het mogelijk?!!!

 19. Hey!

  Ik ben gediagnosticeerd met ADD en het blijkt dat ik aan de medicatie moet waar ik echt gemengde gevoelens voor heb. Ik ben super nieuwsgierig naar de werking van LTO3. Ik zal meteen een reactie/beoordeling geven als het geleverd is en ik het hebt gebruik.

  gr,

 20. Vandaag voor het eerst LTO3 gebruikt. 2 capsules vroeg in de ochtend. Ik heb iets meer rust en ik voel me meer ontspannen. Kan ik de dosis naar 3 capsules in de ochtend doen? Want mijn concentratie was uiterlijk maar op een totaal van 3 uurtjes. Ik ben 23 jaar en 54 kg. Wat is aan te raden?

  Groet,
  Nienke

 21. Geachte Jochem,

  Ik heb nu wellbutrin xr als medicatie tegen mijn adhd , ik wil hier mee gaan stoppen en overstappen
  Op LTO3 . Omdat ik lees dat veel mensen er positief over zijn. En wellbutrin geeft me een raar gevoel.
  Ik houd je op de hoogte of ze voor mij goed werken.
  Bedankt dat je, je zo inzet voor adhd/add en hsp !

  Groetjes Samir

 22. Vind al deze reacties moeilijk te geloven. Allemaal keurige volzinnen, geen d dt fouten, gebruik van komma’s. Niet wat je normaal in een gastenboek tegenkomt.
  Ik vraag me dus af of deze mensen werkelijk bestaan of dat ons door een belanghebbende een rad voor ogen gedraaid wordt.
  Ik vermoed het laatste.

  1. Hoi Bernadet, ik kan je garanderen dat deze reacties allemaal echt zien. Ik heb geen banden met LTO3. Alleen is het zo dat als ik de spellingfouten er niet uithaal, dat sommige ervaringen niet om aan te zien zijn. Heel veel mensen onder ons schrijven namelijk een heel verhaal zonder ook maar één punt of andere interpunctie te gebruiken en sommige zinnen bevatten meer spelfouten dan woorden. Ik zie echt de meest bizarre fouten langskomen. Voorbeelden zijn: konstand, fint, loopen, zupur en ga zo maar door en dat i.c.m geen enkel interpunctie. Ik vind dat echt geen gezicht en eerlijk gezegd gaan m’n haren ervan overeind staan. Ik krijg ook voortdurend klachtenmails van mensen die spellingfouten op mijn website lezen. Zodoende heb ik er voor gekozen om de ingezonden levensverhalen en ook de ingezonden lto3 ervaringen of taalfouten te corrigeren. Ik hoop daarvoor op je begrip. Maar misschien moet ik ervoor kiezen om de taalfouten er in te laten. Ik zal erover denken. Fijne avond. Groet, Jochem.

 23. Vandaag het product binnen gekregen. Om 19:30 het product uitgepakt. Ik kon door nieuwsgierigheid niet wachten tot de volgende dag met innemen van de medicatie. Na het lezen van al de positieve reacties op het internet moest ik wel weten of er meteen verschil te merken was. Om 19:40 3 capsules ingenomen. Deze begonnen inderdaad na een uur te werken. Om 20:00 ging ik sporten bij mijn Kung Fu vereniging. Ik merkte dat mijn concentratie beter was en dat ik wat meer aanwezig en energieker was. Dit was echter maar heel beperkt. Wat bijwerkingen betreft merk ik niet veel. Ik ben wat duizelig op het moment van typen (zelfde dag om 22:05) maar dat heb ik vaker. Ook was ik tijdens de training misselijk maar dat kwam waarschijnlijk omdat ik net gegeten had. Wat wel opvalt is dat ik wat last heb van darmklachten. De wereld ziet er wat scherper en kleuriger uit en zoals eerder aangegeven heb ik het idee dat ik meer in het moment ben. Morgen begin ik met 2 capsules in de ochtend voor het ontbijt en 1 capsule smidddag’s om 17:00. Dit heb ik besloten omdat ik een hele dag van de werking van het medicijn wil genieten en deze maar 8 tot 12 uur blijven werken.