Binaural Beats luisteren
Het brein | ADD | ADD en ADHD | ADHD | Binaural beats | HSP hooggevoeligheid | Meditatie | Tips

Binaural Beats luister je om je hoofd tot rust te brengen

Luister jij al Binaural Beats?

Binaural Beats luisteren
Binaural Beats beluister je via oordopjes of een koptelefoon en brengen je snel in een gewenste gemoedstoestand.

Binaural Beats zijn speciale audiotonen die je beluisterd via een koptelefoon of oordopjes om je hoofd lekker tot rust te brengen. Het mooie ervan is dat het effect optreed zonder dat je daarvoor speciale oefeningen moet doen zoals bijvoorbeeld een meditatie. Ja je leest het goed, je hoeft er niet voor aan het werk ;)

Veel ADD’ers, ADHD’ers en HSP’ers weten ergens wel dat mediteren ze kan helpen. Dat kost de nodige inzet en vaak kunnen ze het niet opbrengen of volhouden. Het beluisteren van Binaural Beats kan dan echt een uitkomst zijn.

Je kunt de tonen voor allerlei doeleinden gebruiken. Hieronder zie je een overzicht met opties waar je ze zoal voor zou kunnen gebruiken.

 

Je kunt Binaural Beats luisteren…

  • om je hoofd tot rust te brengen
  • voor een gezonde dosis ontspanning
  • om je concentratie te verhogen
  • voor meer energie
  • om makkelijker in slaap te vallen en dieper te slapen
  • voor meer motivatie
  • om beter te kunnen leren

Je ziet het. Binaural Beats kun je op allerlei manieren inzetten om je leven prettiger te maken. Dit maakt het ideaal voor mensen met ADD en ADHD. En het grote voordeel is dat het zo lekker makkelijk is!

 

Binaural Beats in je dagelijks leven

Er zijn veel verschillende Binaural Beat audiotonen te beluisteren die je in je dagelijks leven kunnen helpen op diverse gebieden. Misschien heb je motivatie of een betere concentratie nodig omdat je een taak wilt voltooien. In dat geval luister je simpelweg de Binaural Beat die daarvoor is bestemd. Ben je erg moe en heb je een energie boost nodig, dan kies je de toon die daarbij hoort. Is je brein een chaos van gedachten, ben je overprikkeld of ben je hevig aan het piekeren en wil je even lekker ontspannen, dan kies je simpelweg voor de toon die daarvoor zorgt. Heb je last van slapeloosheid, dan luister je de Binaural Beat die er voor zorgt dat je makkelijk in slaap valt. Er zijn nog tal van andere Binaural Beats te beluisteren die je dagelijkse leven positief kunnen beïnvloeden.

Deze techniek krijgt steeds meer bekendheid en is voor mensen met ADD, ADHD en HSP een echte aanrader. Het biedt snel effect zonder enige inspanning. Het enige wat je hoeft te doen is je koptelefoon opzetten of je oordopjes indoen en de toon aanzetten.

Zelf luister ik ook Binaural Beats om allerlei redenen. Soms voor het schrijven van een artikel om mijn brein helder te maken of soms juist om lekker te ontspannen en mijn hoofd leeg te maken. Ook helpt het me goed om ‘s avonds in slaap te vallen.

 

Meer informatie over deze speciale tonen en zelf luisteren

Wil je meer over deze bijzondere audiotonen lezen en weten hoe het werkt of wil je weten hoe je ze zelf kunt beluisteren? Klik dan hieronder op de link waar ik er meer over uitleg:

> Alle informatie die je wilt weten over deze bijzondere audiotonen en zelf een demo luisteren

Ik hoop dat je wat aan deze tip hebt.

Heb je zelf al ervaring met het beluisteren van Binaural Beats? In dat geval ben ik enorm benieuwd naar wat het voor jou gedaan heeft. Laat vooral een reactie achter hieronder in de comments.

 

Gelijkaardige berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Commentaar

  1. Wat ik ook probeer, op de laptop, ipad of mijn telefoon. Ik kom niet doorgelinkt naar de website/pagina waar meer informatie staat over de Boedha CD. Zowel niet als ik op de afbeelding klik, als op de tekst.