ritalin - snoep voor het nieuwe millennium
Medicatie | ADD en ADHD

ADHD medicatie bedreigd de jonge generatie (Flyer werd mij op straat uitgedeeld)

Deze flyer over de gevaren van stimulerende medicatie werd mij op straat uitgedeeld

De gevaren van ADHD medicatie zoals Ritalin

Een paar dagen terug kreeg ik onderstaande folder over het gebruik van ADHD medicatie onder kinderen uitgedeeld op straat.

Medicatie bij ADHD - Ritalin
ADHD medicatie – Ritalin

Het gaat over de steeds grotere opkomst van ADD en ADHD labels en het gebruik van medicijnen bij ADHD en het daarbij behorende gevaar voor kinderen. Dit vanwege het steeds grotere gebruik van ADHD medicatie zoals Ritalin, Concerta en dexamfetamine die onder de Opiumwet vallen en veel bijwerkingen kennen.

Dit terwijl je je in veel gevallen kunt afvragen of dergelijke medicatie voor ADHD wel de oplossing is of überhaupt een oplossing zou mogen zijn voor de behandeling van deze symptomen.

De flyer over de bedreiging van ADHD medicatie lees je hieronder:

 

Voorkant Flyer

Flyer voorkant - De jonge generatie bedreigd met ADHD medicatie
Flyer voorkant – De jonge generatie bedreigd met ADHD medicatie

Onderaan de pagina lees je over een goed natuurlijk alternatief voor ADHD medicatie zoals Ritalin dat in Canada al jaren een groot succes is en wordt ingezet bij ADD en ADHD. Het middel heet LTO3 en is in opkomst in Europa en Nederland.  Er zijn zeer veel positieve reacties over te vinden van mensen die er erg goed op blijken te reageren.

 

Achterkant flyer

Flyer achterkant - De jonge generatie bedreigd met ADHD medicatie
Flyer achterkant – De jonge generatie bedreigd met ADHD medicatie

Natuurlijk alternatief voor ADHD medicatie

Als je het nou eens bent met het geen in de flyer beschreven is en opzoek bent naar een alternatief voor farmaceutische medicatie, dan is lto3 misschien een goede optie voor je. Hieronder lees je meer over dit natuurlijke middel, waar heel veel ADDérs en ADHDérs maar ook HSPérs inmiddels enorm baat bij blijken te hebben.

 

LTO3 – Natuurlijke vervanger voor ADHD medicatie zoals Ritalin en Concerta

lto3 alterntief Ritalin bij ADHD en ADD kenmerken
lto3 als alternatief voor ADD en ADHD medicatie

LTO3 is een 100% natuurlijk middel dat in Canada al jaren wordt gebruikt als alternatief voor ADD en ADHD medicatie. Met groot succes! Kinderen en volwassenen blijken er erg goed op te reageren. In de meeste gevallen ervaren zij alle voordelen van Ritalin maar zonder de schadelijke effecten en zonder bijwerkingen. Het fijne van LTO3 is ook dat het de gehele dag door werkt net zoals Concerta dit doet.

In Canada en de UK zijn middelen als Ritalin zelfs al helemaal verboden en daar zijn natuurlijke middelen als LTO3 al jaren populair.

Sinds ik meer te weten ben gekomen over het natuurlijke middel LTO3 en hier ook over schrijf op de website ADD kenmerken krijg ik tal van positieve ervaringen toegestuurd.

Voor ervaringen van mensen die LTO3 nemen kun je klikken op onderstaande link:

> LTO3 ervaringen

 

Voor meer informatie over LTO3 kun je terecht via onderstaande link:

> LTO3 informatie en antwoorden op veel gestelde vragen

Bekijk het eens om te zien of LTO3 ook voor jou of je kind een goed alternatief voor farmaceutische medicijnen tegen ADHD en ADD kan zijn.

 

Artikel over LTO3 in De Telegraaf

Onlangs verscheen een artikel over LTO3 in de Telegraaf waarin een apotheker praat over haar ervaringen met LTO3. Het artikel lees je via onderstaande link:

> LTO3 artikel in De Telegraaf

 

LTO3 bestellen

Wanneer je LTO3 als alternatief voor ADD/ADHD medicatie wilt proberen kun je daarvoor terecht bij de distributeur die LTO3 in Nederland verkoopt. Zij zijn de enige distributeur van LTO3 in Nederland en importeren het rechtstreeks uit Canada.

> LTO3 kun je hier bestellen

 

Hoe denkt jij over de informatie in deze flyer en wat is je mening over de huidige farmaceutische ADHD medicatie? Kies je liever voor een natuurlijke optie? Ik hoor het graag van je. Je kunt hieronder reageren.

 

Gelijkaardige berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Commentaar

 1. Hallo Jochem,

  Ik heb ook LTO3 gebruikt en bij mij werkte het niet goed. Ik slikte toen ik 5 was al concerta tot 15 en nu slik ik methylfenidaat.
  Dat werkt wel goed, dus ik denk niet dat dat natuurlijke product voor iedereen goed werkt, ligt er natuurlijk ook aan hoe erg je ADHD zeg maar is.

  Met vriendelijke groet,

  Benjamin Kat

  1. Hoi Benjamin, wat jammer om te horen.
   Ik kan me wel voorstellen dat als je lichaam al zo lang van jongs af aan gewend is aan medicatie dat de lto3 dan niet meer als genoeg wordt ervaren.
   Lto3 is natuurlijk ook niet te vergelijken met een medicijn.
   Ik wens je het allerbeste toe.

   Groet Jochem.

 2. Hallo beste Jochem,

  Je doet heel veel goeie dingen op je site vind ik. Maar tijdens het doorklikken op je laatste post over psycholoog S.Kooijman, ontdekte ik deze post van je.
  Met deze flyer/publicatie sla je heel erg de plank mis wat mij betreft!
  a) LTO3 heeft al heeeeel veel aandacht van je gekregen, dat begint wat mij betreft echt een beetje (te) veel te worden
  b) Al tijdens het lezen van de flyer groeiden mijn vermoedens en ja hoor: dit is een Flyer van Scientology! Oftewel: de zwaar omstreden kerk die in div werelddelen verboden is, en middels dergelijke publicaties, cursussen en stichtingen op omfloerste wijze probeert om zieltjes te winnen voor de eigen zaak! Ik laat in het midden of dat hun goed recht is of niet, maar ik zou mijn site er -vanuit objectiviteitsoogpunt-toch niet direct mee (willen) verbinden…
  c) De manier waarop ADD/ADHD wordt omschreven (‘soms is een kind weleens…’) vind ik echt stuitend, ontkennend. Alsof mensen daarom (beetje druk, beetje geirriteerd, etc) naar middelen als medicatie uitwijken….

  Neem niet alles voor waar aan wat je op straat in je handen krijgt, mensen

  Groeten Niki

  1. Hoi Niki, ja je hebt gelijk. Dat heb ik ooit eens op de site gezet niet wetende wat scientology precies inhield. Ik vond de visie toen wel goed alleen ik heb helemaal niks met scientology. Zal de flyer/post er misschien beter afhalen alleen zijn onze reacties hier dan ook weg. Voor wat betreft lto3 vind ik dat ik de info moet blijven verspreiden, maar uiteraard sta ik ook open voor andere natuurlijke middelen die mensen met ADD en ADHD kunnen helpen. Alleen weet en hoor ik hier gewoon niet veel over. Ik hoor wel eens een kreet zoals bachbloesems of iets maar nooit dat ik echt grootschalig positieve reacties hoor zoals bij lto3 het geval is. Zolang ik deze leuke en positieve reacties over lto3 van mensen blijf ontvangen, die aangeven een veel prettiger leven te hebben gekregen, zie ik geen reden om de info niet te blijven verspreiden. Maar ik heb wel besloten het vanaf nu wat meer te laten bij nieuwe ontwikkelingen omtrent lto3 en artikelen uit de krant of andere bladen. Zoals gister bijvoorbeeld het artikel van psycholoog S Kooijmans die over lto3 praat. Bedankt voor je feedback Niki, wordt gewaardeerd! Groet, Jochem.