ritalin - snoep voor het nieuwe millennium

Gelijkaardige berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie + twee =

4 Commentaar

 1. Hallo Jochem,

  Ik heb ook LTO3 gebruikt en bij mij werkte het niet goed. Ik slikte toen ik 5 was al concerta tot 15 en nu slik ik methylfenidaat.
  Dat werkt wel goed, dus ik denk niet dat dat natuurlijke product voor iedereen goed werkt, ligt er natuurlijk ook aan hoe erg je ADHD zeg maar is.

  Met vriendelijke groet,

  Benjamin Kat

  1. Hoi Benjamin, wat jammer om te horen.
   Ik kan me wel voorstellen dat als je lichaam al zo lang van jongs af aan gewend is aan medicatie dat de lto3 dan niet meer als genoeg wordt ervaren.
   Lto3 is natuurlijk ook niet te vergelijken met een medicijn.
   Ik wens je het allerbeste toe.

   Groet Jochem.

 2. Hallo beste Jochem,

  Je doet heel veel goeie dingen op je site vind ik. Maar tijdens het doorklikken op je laatste post over psycholoog S.Kooijman, ontdekte ik deze post van je.
  Met deze flyer/publicatie sla je heel erg de plank mis wat mij betreft!
  a) LTO3 heeft al heeeeel veel aandacht van je gekregen, dat begint wat mij betreft echt een beetje (te) veel te worden
  b) Al tijdens het lezen van de flyer groeiden mijn vermoedens en ja hoor: dit is een Flyer van Scientology! Oftewel: de zwaar omstreden kerk die in div werelddelen verboden is, en middels dergelijke publicaties, cursussen en stichtingen op omfloerste wijze probeert om zieltjes te winnen voor de eigen zaak! Ik laat in het midden of dat hun goed recht is of niet, maar ik zou mijn site er -vanuit objectiviteitsoogpunt-toch niet direct mee (willen) verbinden…
  c) De manier waarop ADD/ADHD wordt omschreven (‘soms is een kind weleens…’) vind ik echt stuitend, ontkennend. Alsof mensen daarom (beetje druk, beetje geirriteerd, etc) naar middelen als medicatie uitwijken….

  Neem niet alles voor waar aan wat je op straat in je handen krijgt, mensen

  Groeten Niki

  1. Hoi Niki, ja je hebt gelijk. Dat heb ik ooit eens op de site gezet niet wetende wat scientology precies inhield. Ik vond de visie toen wel goed alleen ik heb helemaal niks met scientology. Zal de flyer/post er misschien beter afhalen alleen zijn onze reacties hier dan ook weg. Voor wat betreft lto3 vind ik dat ik de info moet blijven verspreiden, maar uiteraard sta ik ook open voor andere natuurlijke middelen die mensen met ADD en ADHD kunnen helpen. Alleen weet en hoor ik hier gewoon niet veel over. Ik hoor wel eens een kreet zoals bachbloesems of iets maar nooit dat ik echt grootschalig positieve reacties hoor zoals bij lto3 het geval is. Zolang ik deze leuke en positieve reacties over lto3 van mensen blijf ontvangen, die aangeven een veel prettiger leven te hebben gekregen, zie ik geen reden om de info niet te blijven verspreiden. Maar ik heb wel besloten het vanaf nu wat meer te laten bij nieuwe ontwikkelingen omtrent lto3 en artikelen uit de krant of andere bladen. Zoals gister bijvoorbeeld het artikel van psycholoog S Kooijmans die over lto3 praat. Bedankt voor je feedback Niki, wordt gewaardeerd! Groet, Jochem.