Leven met dyslexie en ADD
Volwassenen met ADD en ADHD | ADD | ADD en ADHD | Dyslexie | Levensverhalen

Riesie over haar leven met ADD en Dyslexie

Soms gaan er dingen verkeerd, maar ik pik mezelf altijd weer op!

Hoi,

Leven met dyslexie en ADDIk heb ADD en vrijwel zeker Dyslexie en ik heb een IQ van rond de 118. Ik denk vaak anders dan anderen en daar hebben mensen vaak moeite mee. Tijdens mijn suikerziekteperiode waren er veel negatieve verschijnselen, mijn suikerziekte is spoorloos verdwenen en de meeste negatieve verschijnselen ook.

Ik slik daarom geen Ritalin en Dextro-Amfetamine meer, ik drink nu Cola en sommige energiedrankjes. Dit werkt sneller en beter, want de pillen werden door mijn Lever steeds sneller afgebroken en uiteindelijk werkten ze niet meer bij mij. Cafeïne werkt wel redelijk tot goed en ik slik ook Multi-vitamines, vitamine C en vitamine B-complex, dit werkt echt heel goed te samen. Verder rook ik niet, ik drink geen alcohol en ik gebruik geen drugs, ik eet redelijk gezond en ik doe 2x per week aan fitness.

Als ik me goed kan concentreren, dan gaat alles prima, lachen doe ik ook erg veel, ik heb gelukkig een goed gevoel voor humor. Soms gaan er dingen verkeerd, maar ik pik mezelf altijd weer op. Ik weet de voor- en nadelen van ADD en ik heb ermee leren leven. Het is geen aandoening, maar een toestand en deze toestand kan je in je voordeel gebruiken, als je ermee leert omgaan……………..XD

Riesie

Je kunt hieronder reageren op Riesie’s levensverhaal…

Gelijkaardige berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *