ADD ADHD HSP blog
Uncategorized

Welkom op het ADD, ADHD, HSP blog

Leuke, herkenbare, inspirerende en informatieve artikelen voor mensen met ADD, ADHD en HSP

ADD, ADHD, HSP blog

Op het blog van ADDkenmerken.net vind je leuke, informatieve, inspirerende en natuurlijk volop herkenbare artikelen over ADD, ADHD en HSP. Ze zijn geschreven door gastbloggers of door Jochem, de beheerder en hoofdschrijver van de website.

De gastblog artikelen op het blog zijn veelal geschreven door mensen die zelf AD(H)D hebben of hoog sensitief zijn of hier nauw mee verbonden zijn. Bijvoorbeeld omdat ze coach zijn op het gebied van ADD, ADHD of HSP, een partner of kinderen hebben met AD(H)D of HSP, of veel over het onderwerp weten. Je vindt hier dus volop herkenning en begrip.

Zo nu en dan ontvangen wij via de e-mail ook levensverhalen van mensen met ADD, ADHD of HSP die geen gastblogger zijn. Een overzicht van alle levensverhalen van ‘lotgenoten’ vind je in de levensverhalen categorie.

Lijkt het je leuk om als gastblogger een steentje bij te dragen aan de informatie op ADDkenmerken.net? Dan kan je je opgeven om gastblogger te worden. Via onderstaande link lees je er meer over en kun je je aanmelden via het gastblogger contactformulier.

> Gastblogger worden op het blog van ADDkenmerken.net

> Naar het overzicht met alle blogartikelen

Gelijkaardige berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *