Access Bars practitioner - Thiska van den Heuvel

Gelijkaardige berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × vier =

10 Commentaar

 1. Hoi,
  Even de boel wakker schudden…je moet niet van je adhd afkomen…je bent een mens van een “nieuwe” aarde, het is eigenlijk allemaal heel simpel…je hebt gelijk, alles is energie en frequentie…zeg maar trilling.
  De “oude” mens functioneerd op een frequentie van 7.83 Hertz… dit is de alpha staat,de adhd-er heeft een veel hogere frequentie, dat is alles.
  De aarde heeft altijd deze frequentie gehad, maar sinds 2014 is ze ineens verdubbeld, en fluctueerd nu zo tussen de 15 en 25 Hertz.
  Afgelopen week hebben we zelfs een piek gehad van 69 Hertz!
  De wetenschap kan niet verklaren waarom de frequentie van de aarde ineens aan het stijgen is…7.83 Hertz is de trilling van de slapers, de slaven zeg maar…zij gaan braaf naar hun werk elke dag, betalen zich scheel aan belastingen, en leven het leven volgens het principe van huisje boompje beestje…zij zijn in feite de walking dead, snap je.
  Doordat de trilling van de aarde aan het stijgen is, roert moeder aarde zich ook, daarom het extreme weer, vulkaan uitbarstingen en aardbevingen die nu veel erger zijn dan vroeger. Alles heeft dus te maken met de frequentie verhogingen die zich nu afspelen…wij zijn druk en chaotisch omdat onze hoge trilling niet resoneerde met de aarde dus…maar nu de aarde steeds verder in trilling aan het stijgen is, komen wij steeds dichter bij het punt, dat wij juist beter gaan functioneren…deze frequentie wordt ook wel de shumann resonantie genoemd, google maar eens.
  Jij bent wat de spirituelen noemen een nieuwetijds kind, alleen geloven zij in engeltjes en zo…haha, ook een manier om het te kunnen begrijpen.
  Heb je niet gemerkt dat je de afgelopen week vaak doodop was, slecht sliep en allemaal klachten in je lichaam had, spierpijn, griep achtige verschijnselen en zo…dat kwam doordat het magnetisch veld van de aarde nu verzwakt is, en er hele sterke energieen de aarde binnen kunnen dringen, dit is een normale cyclus geniemd solar minimum, deze vind elke 11 jaar ongeveer plaats, allemaal wetenschappelijk onderbouwd en bewezen.
  Er zijn mensen op aarde die dit weten, zogenaamd onze leiders, die je echt niet op het journaal ziet, en zij willen absoluut niet dat dit algemeen bekend wordt, want dan klapt deze idiote maatschappij in elkaar.
  Ze doen er alles aan om de mens in een lage trilling te houden, door middel van angst te creeren…oorlogen, armoede, en vreselijke ziektes de wereld in te sturen, want dan blijven de mensen op de frequentie van 7.83 zitten, en zijn ze makkelijk te manipuleren.
  Waarom denk je dat wij altijd moeilijk en dwarsliggers worden genoemd…omdat we zelf nadenken…en dat wil men niet.
  Stop met alle pillen en rotzooi, en keer je gewoon naar binnen en vraag je bij alles wat je ziet en hoort…waarom?
  Uiteindelijk zullen de antwoorden naar je toekomen…observeer…denk zonder gedachten, en je zult zien waar ik over praat.
  Ik zou nog zoveel kunnen schrijven, maar dan wordt het een onduidelijke bende…
  De kern punten zijn:
  – de shumann resonantie.
  – de aarde frequentie die nog steeds aan het stijgen is.
  – het magnetisch veld van de aarde die aan het verzwakken is.
  – hemellichamen ( planeten) die ons zonnestelsel zijn binnengekomen en dit alles veroorzaken.
  Jij bent niet hier op aarde om je te laten drogeren zodat je braaf naar je werk gaat, je bezat in het weekend, en later sterft door een ziekte in het verpleegtehuis…
  Je bent een nieuw soort mens, met een hoge frequentie, die deel kan nemen aan het creeren van een andere maatschappij, geleefd vanuit compassie begrip en liefde…
  Om het nieuwe te kunnen verwelkomen, zal het oude moeten verdwijnen, daarom gaat alles uiteindelijk toch naar de klote, en je ziet het toch zelf…deze maatschappij werkt niet…de rijken worden rijker, en de armen steeds armer, oorlog ,ziekte, armoede en ellende, en het wordt steeds erger…
  Durf jezelf te zijn met je adhd, dan ben je uiteindelijk een voorbeeld voor de anderen…de slapers niet, zij zijn verloren, en bestempelen ons als gestoorden, en drogeren ons het liefst.
  Groeten adhd maarten.

  1. Maarten ❤️ Bedankt voor je bijdrage! Ik vermoed dat als jij je verdiept in Access Consciousness je veel tools zal vinden die naadloos aansluiten bij jouw kennis. Hoe wordt t nog beter dan dit?!

   1. Hoi Thiska,
    Ik begrijp het, deze ” therapie” is idd een tool om tot jezelf terug te komen zeg maar.
    Ik heb erover gelezen, en ja…ik heb eigenlijk hetzelfde gedaan, maar dan met en vanuit mezelf op een andere manier.
    In mijn jeugd was dit alles niet voorhanden, en dus heb ik het zelf maar allemaal uitgevogeld…bewust en onbewust.
    Ik weet ook dat ik zogenaamd paranormaal begaafd ben, en dit heeft me erg geholpen in mijn leven…ik gebruikte het niet om anderen te helpen, maar om mezelf te helpen, snap je…
    Maar daarvoor moet je idd eerst bewust zijn…ik ben ook niet boos op de slapenden, zij kunnen er ook niets aan doen, het is ook een gekkenhuis hier, en mensen worden zoo gemanipuleerd.
    Wat mij erg heeft geholpen om verlicht te worden, was het toe laten van emoties, ik onderging mijn innerlijke pijn, ook muziek en dans hebben daar flink aan bijgedragen.
    Vooral de spiraal dansen van de oude soefies…deze helpen mij nu nog steeds om flink wat energie af te laten vloeien uit mijn lichaam en geest, en in samenwerking met het loslaten van alle emoties…kan ik mezelf weer leeg maken zeg maar, waardoor ik de nieuwe energieen beter kan integreren in mijn lichaam en geest…
    Toen ik pas verlicht raakte in 2010, kon ik ook een soort trilling vanuit mijn lichaam loslaten wanneer ik maar wilde…ik noemde het toen de liefdestrilling…ik heb mijn toen 10 jarig dochtertje het eens laten voelen…ik hield mijn handen op haar wangen en zei kijk…wauw papa zei ze…het zijn net miljarden stroomstootjes zei ze…ik zei ja…het is liefde, en ik kon het door mijn lichaam laten gaan wanneer ik maar wilde…helaas heeft die staat maar drie weken geduurd, en toen was ze weg…
    Ik kan haar nog voelen, maar alleen maar als ik in een erg zachte staat ben zeg maar…
    Vooral compassie maakt haar actief…ik heb het ooit gehad bij een vriendin die ik had jaren geleden…ze had astma, whip lash, en nog meer klachten…ik was haar rug en schouders aan het masseren, en ik werd erg zacht van binnen…op het moment dat ik dacht, wat houd ik toch veel van je meid, en ik compassie kreeg met haar, kwam de trilling ineens door imijn handen in haar lichaam…ze sprong verschrikt op van de bank en zei…wat doe je nou! Ik voelde ineens allemaal prikkels uit je handen komen en mijn adem stokte riep ze…ben je nu mijn astma aan het genezen zei ze verbaasd…
    Ik wist natuurlijk niet wat er gebeurde, want het kwam spontaan.
    En nu gebeurt het nog als ik bijvoorbeeld naar muziek luister of een film kijk die mijn hartje raakt…dan gaat ze door heel mijn lichaam heen…het lijkt op een soort kippevel zeg maar, maar dan 1000 keer sterker, en het voelt heerlijk…
    Helaas is de wereld om me heen veel te hard voor me, daarom ben ik het liefst veel alleen, met mezelf….gevoelens en zachtheid wordt nog steeds gezien als een zwakheid in deze maatschappij, en dat terwijl het de grootste kracht in het uni/multiversum is…Liefde…
    Groetjes Maarten.

  2. Wilde nog wel even zeggen, ik kan niet zo goed meegaan in de theorie dat er bepaalde leiders er zijn om ons opzettelijk te onderdrukken in dit aspect. Zolang we bewuster worden, is er simpelweg steeds minder plek voor dingen die niet voor ons werken toch? Uiteindelijk wil iedereen gemak en vreugde en overvloed. Hoe meer bewustwording(hogere frequentie), hoe meer we keuzes maken die niet alleen voor onszelf meer gave dingen creeeren, maar voor de planeet.

   1. Hoi Thiska,
    Ik begrijp je standpunt…
    Ik bedoel meer dat we in een wereld van dualiteit leven, er kan geen goed bestaan zonder slecht…er is geen mooi zonder lelijk, alles hier heeft een tegenhanger…
    Ik zou geen adhd hebben, als er geen mensen waren zonder adhd…dan zou ik gewoon Maarten zijn.
    Dus er bestaan geen goede leiders, zonder slechte leiders…licht versus duister.
    Iedereen beleefd het leven en deze maatschappij volgens zijn/ haar inzicht, en bewustzijns niveau, ik hoef echt geen gelijk te hebben, want hoe ik de dingen zie en ervaar, is mijn wereld, en hoe jij die ervaart en ziet, is jouw wereld… dus in principe hebben we allebei gelijk, hahaha, moet er zelf om lachen nu, is ook weer een lesje voor mij, thanks.
    Maarten.

    1. Beste Maarten, een paar jaar later nu. Ik kwam eens kijken wat ik nu eigenlijk ook alweer had geschreven.
     En je woorden komen veel beter binnen nu, verrast je vast niet, ergens ;).
     Toen zag ik nog niet wat ik nu zie en kon ik je niet helemaal ontvangen. Maar bedankt, alsnog, voor de moeite die je nam. Inmiddels heb ik een veel beter en omvattender beeld van dat licht vs donker. En wat prachtig hoe je vertelde over de in feite, staat van heling die je soms gewoon bent, belichaamt, door liefde en compassie te belichamen. Zoiets. Heel mooi, én herkenbaar.
     Heb je dat nu nog, of is het geëvolueerd?

     Warme groet,
     Thiska

  1. Hoi Els,
   Overal in Nederland zitten Access Practitioners en Facilitators. Mijn praktijk is in Abcoude. Als dat niet echt in de buurt is raad ik je aan te googlen op Access Bars * woonplaats *.

   Groetjes,
   Thiska