ADD en HSP feest van herkenning

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

eighteen + 18 =

One Comment

  1. Yo Carolien!
    Beter laat dan nooit, ik moet echt ff reageren.
    Tijdens een ADHD/ADD-cursus van de GGZ bij de medicatie-docteur verzeild geraakt. Mogelijk zou mijn serotonine huishouding niet op orde zijn, dus: Citalopram! Zelfs op een zeer lage dosis ging ik als een RAKET! Als Bourgondisch Fundamentalist kon ik dat zeer waarderen, tot na een week of 6 het tij volledig omsloeg en de pret in een hysterische dagmerrie veranderde.
    -“Gut, wellicht Uw dopamine-levels dan”
    OK…Wellbutrin 150 mg. van Glaxo Smith Kline. Carolien, ik geloofde het zelf bijna niet, maar na een week of 4 zijn niet alleen de eeuwige suïcidale fratsen volledig beheersbaar (best belangrijk!), ook ervaar ik bijna 0 bijwerkingen. Je herkent de ernstige doemgedachten als die zich aandienen, en bijna mechanisch duw je de ellende uit je hoofd en hart. Bijna eng hoe goed en snel dat werkt bij een zwak en ongedisciplineerd persoon als ik.
    D’n één is d’n andere niet, iedereen reageert anders op wat voor medicatie dan ook. Toch moest ik dit even aan je kwijt. O ja, ik doe sinds een paar maanden aan Zen-meditatie (Mindfulness is minstens zo tof) en in dunne lijntjes tekent zich een iets rustiger gevoelsleven af. En het is zó relaxed & easy: JOUW zoveel minuutjes rust opeisen en er echt een fijner en wijzer mens door worden.
    Leef fijn!
    Guus.