Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

tien + achttien =

11 Commentaar

 1. Hallo allemaal di word mij eerste berichtje. ik ben een man van 63 van oorsprong een Amsterdammer maar ik woon al weer 15 jaar in België. na een onderzoek wat in een ziekenhuis begon en later in een centrum met psychologen en zo ben ik nu naar een neuro psycholoog geweest die ma 2 dagen onderzoek nu eindelijk bevestigde wat ik al lang wist ik heb ADHD en ben nu aan de concerta 45 ml gram ochtends bij de koffie en nik mag zeggen, ik voel mij geweldig ik onthoud zaken en doe nu wel de kussen in huis. Ik had dit alleen 50 jaar eerder willen weten want mijn leven was een aaneenschakeling van kleine en grot rampen. 2 mislukte huwelijken stukgelopen relaties te veel om op te noemen veel banen en noot zelf ontslag genomen en ga zo maar door. Op de lagere school stond er al in mijn rapport, Hans vind de vogeltjes buiten interessanter dan wat de meester op het bord schrijft. Mijn therapeut moest daar om lachen en zei dat dit tiepies was voor ADHD.

  1. Leuk dat je reageert Hans,
   Wat fijn voor je dat je je nu zo veel beter voelt. Zoals velen gaat dit vaak samen met een lange geschiedenis van ellende. Maar we zijn zulke sterke mensen dat we er ook altijd weer bovenop komen en kunnen schakelen.
   Het aller beste Hans.
   Groet,
   Jochem

 2. Hallo Jochem ik ben Roger 51 jaar en icd drager mijn pomp functie van mijn hart is 45 procent hij was 22 procent en is in de laatste drie jaar omhoog gegaan omdat ik ook ben gestopt met mijn medicatie tegen ADHD door de medicijnen gaat mijn pomp functie omlaag en krijg ik te weinig lucht zou je mij aub kunnen zeggen of ik lto3 wel kan gebruiken ben je daar bekent mee ik zou het graag een keer willen proberen bedankt

  1. Hoi Roger,

   Van lto3 zijn nooit nadelige gevolgen gebleken bij ziekten of contra-indicaties met andere middelen en medicijnen.
   Ik raad je voor de zekerheid wel aan om het even na te vragen bij de huisarts en overleg dan de ingrediënten die erin zitten.

 3. hallo ik ben een vrouw ik heb add,wat is het beste voor mij ,en is er ook proef dingen kwa eten .gr marjan

  1. Hallo Marjan,
   Wat je goed kan helpen is dagelijks mediteren. Dit is een geschenk wat we ons zelf elke dag weer kunnen geven en kost helemaal niets.
   Begin bijvoorbeeld met 5 minuutjes en dit kun je opbouwen naar 20 minuutjes, 1 of 2 keer per dag. Hier vind je meditatieoefeningen bij tip 5.
   Of probeer eens Binaural Beats. Dan hoef je niet de tijd te nemen om zelf te gaan mediteren. Je zet dan een koptelefoon op die bepaalde tonen geeft om je ontspannen of meer geconcentreerd te maken.
   Op de website vind je verder wat voedingsrichtlijnen voor ADD/ADHD die je mogelijk kunnen ondersteunen. Je zou ook het Paleo dieet kunnen proberen.
   Sport en bewegen werkt ook erg goed voor je stemming en om je algemeen beter te voelen. Dus meer gaan fietsen, wandelen, de natuur in, of meld je aan bij een sportschool.
   Zoek je liever iets wat je kunt slikken dan zou je je eens kunnen inlezen in LTO3. Dat is een natuurlijk supplement dat veel mensen met ADD en ADHD goed blijkt te ondersteunen.
   Hoop dat je zo even verder kunt.
   Groet Jochem.

 4. Ik gebruik al 5 jaar 72 mg concerta per dag.
  Hoe kan ik overstappen op ito 3?
  Concerta is als volgt verdeeld: s ochtends : 36mg, na 5 uur 18mg en na 4 uur nog eens 18mg.

  1. Hoi jochem,
   Sinds 3 dagen gebruik ik nu cere balans van pervital. Van de natuurarts gekregen/gekocht.
   Ben benieuwd naar de werking.
   Groetjes van saskia