Interview met Drs. Scarlett Kooijmans over LTO3 en concentratie problemen

Natuurlijke hulp bij concentratiestoornissen

Het onderstaande artikel kwam ik tegen in het psychologie magazine ‘Brein’. Het is een interview met Drs. Scarlett Kooijmans. Zij is werkzaam als psycholoog bij het Multifunctioneel Instituut voor ADHD in Schiedam. In het interview bespreekt Kooijmans haar kennis en ervaringen met het natuurlijke product LTO3. Is het artikel slecht te lezen? Klik er dan op voor een vergrote versie.

Interview met Drs. Scarlett Kooijmans over lto3
Uit het psychologie magazine ‘Brein’ (Klik hier voor de vergrote versie)

Meer informatie over LTO3

Voor meer informatie over LTO3 en antwoorden op veel gestelde vragen kun je terecht via onderstaande link:

> Hier lees je meer informatie over LTO3

 

Ingestuurde LTO3 ervaringsverhalen

Ben je geïnteresseerd in LTO3 ervaringsverhalen van mensen met o.a. ADD, ADHD en/of ASS? Deze lees je via de onderstaande link:

> Ingestuurde LTO3 ervaringen van mensen met ADD, ADHD en ASS

 

Waar is LTO3 te bestellen?

Als je LTO3 zelf wilt proberen dan kun je het hier bestellen. Zij hanteren voor vaste klanten de status veelbesteller. Deze status krijg je automatisch wanneer je in een periode van 90 dagen meer dan 6 potjes besteld. In de 90 dagen daarna ontvang je dan automatisch op al je bestellingen 10% korting. Wanneer je 3 potjes besteld betaal je tevens geen verzendkosten.

 

Hoe denk jij over LTO3 of andere natuurmiddelen bij ADD/ADHD?

Hoe denk jij over LTO33 en wat zijn je ervaringen? Is het je als eens aangeraden door een psycholoog, praktijk of andere zorginstelling of hoor je er nu voor het eerst over? Gebruik je het al naast medicatie of kon je dankzij LTO33 misschien zelfs helemaal stoppen met medicatie? Ik ben benieuwd naar je ervaringen en hoor graag je mening. Laat ook zeker van je horen als je andere natuurlijke middelen kent die mensen met ADD/ADHD goed kunnen helpen. Daar helpen we elkaar alleen maar mee! Je kunt hieronder van je laten horen…
Wil Jij Makkelijker Kunnen Leven Met Je ADD, ADHD of HSP?
Meld Je Dan Nu Aan En Ontvang Elke Maandag Gratis Tips en Inspiratie!
+ Nu Direct 2 Leuke Cadeautjes! 

14 reacties op “Interview met Drs. Scarlett Kooijmans over LTO3 en concentratie problemen”

 1. blank

  Hoi Jochem, je hebt op deze site bij de LTO3-informatie twee ‘interviews’ staan met zorgverleners uit, volgens de informatie, de Volkskrant en Brein-magazine. Echter, het format van de ‘interviews’ (allebei hetzelfde en met websitenaam erbij enzo) en de vormgeving doet zeer sterk vermoeden dat het hier niet om artikelen gaat maar om advertenties, verhuld als zogenaamde interviews. Advertorial worden ze geloof ik ook wel genoemd.
  Ik zou het netjes vinden als dat erbij gezet wordt want door het op deze manier te brengen, hopen commerciële partijen nu precies dat er gebeurt wat jij inderdaad doet: dat er verteld wordt dat het om een artikel gaat (dus van een journalist, zonder belangen). Mensen die op zoek zijn naar hulpmiddelen voor hun leven/gezondheid zijn zeer gevoelig voor het autoriteitsargument. Door te claimen dat het om artikelen gaat, wordt dit autoriteitsargument – wellicht onbewust! – ingezet. Dat lijkt me niet heilvol. Laten we ervoor waken dat nepinformatie wordt ingezet om mensen die op zoek zijn naar onafhankelijke informatie, te bespelen.

  1. blank

   Hoi,
   Bedankt voor de tip.
   Echter ben ik wel op de hoogte dat zij de LTO3 ook zelf aanbieden in hun praktijk/apotheek (dat wordt ook duidelijk in de tekst) en zij geven aan welke resultaten zij zien bij hun clienten.
   Die resultaten komen overheen met de vele reacties die ik zelf ontvang o.a. per mail.
   Ik sta zelf ook achter LTO3, dus ik zie niet in waarom ik hun zou moeten neerzetten alsof ze de boel proberen te belazeren. Als ik dat gevoel had, dan had ik het niet geplaatst.
   Uit ervaring kan ik inmiddels met zekerheid zeggen dat LTO3 voor aanzienlijk veel mensen zeer goed werkt en daarom mag de informatie van mij wijdt verspreid worden.
   Waken voor nepinformatie doe ik zeker! :)
   Bedankt in ieder geval.
   Groet, Jochem

  1. blank

   Hoi Petra,

   Van lto3 zijn geen enkele contra indicaties bekend met medicijnen of andere natuurlijke en homeopathische middelen. Dit is al zo over een periode van ruim 10 jaar van gebruik in Canada.

 2. blank

  Hoi Jochem,
  Ik ben helemaal enthousiast door al deze mooie verhalen. Onze zoon heeft grote concentratieproblemen, (hij krijgt maar 30% van zijn werk af) inmiddels wel gestart met visolie maar dat moet zijn effecten nog echt laten zien. Hij doet nu een mindfulnes cursus voor kinderen maar er is zwaarder geschut nodig. Dus het eerste contact met een psycholoog is gelegd.
  Nu concreet mijn vraag… is het verstandig om de psycho educatie af te wachten voordat hij met lto3 begint of kunnen we alvast beginnen.

  1. blank

   Hoi Paula, ter ondersteuning kun je prima al beginnen met lto3. Alleen je wilt natuurlijk ook goed weten wat de resultaten zijn van de psycho educatie. Je zult zelf moeten afwegen wat je het liefst doet. Je kunt het ook even overleggen met de arts. Groet, Jochem.

 3. blank

  Ik hoop dat de gezondheidszorg meer naar de natuurlijke oplossing gaat kijken. Naast lto3 ben ik bij een orthomoleculair therapeut geweest om te kijken wat ik nodig heb. Daar kwam ook magnesium zink en b6 uit. Ik slaap nog beter en geen snoep of chocola verslaving vanaf dag 1! Mijn plan is nu dit te combineren met lto3 en hopelijk gaan ze dit snel vergoeden. Het is goedkoper dan de reguliere medicijnen!

  1. blank

   Dat hoop ik ook Sabine maar dat blijft een lastig verhaal. De farmaceutische industrie heeft de macht in handen. Als het aan hun ligt worden alle natuurlijke middelen verbannen en blijven enkel hun medicijnen in the picture. Het beste wat je kunt doen en dat zeg ik tegen iedereen die dit leest, is voor jezelf proberen de juiste keuzes te maken en doen wat goed voelt. Ga niet blindelings af op elke zorginstelling. Zij zijn niet altijd geheel objectief ook al denken ze dat zelf. De informatie die zij hebben is deels afkomstig van de organisaties die andere belangen hebben dan je zou willen. Zo is het nu eenmaal.

 4. blank

  Niet iedereen reageert goed op de reguliere medicatie. Ik heb een medicatieallergie en mag geen ritalin en andere merken. Lto3 helpt mij absoluut alleen word het niet vergoed.

  Mijn kleuterdochter met pddnos is ook gebaat bij lto3. Zo kwam ze die spannnede sinterklaasperiode goed door en kon ze toch nog genieten

 5. blank

  goedendag
  als eerste vind ik het mooi te lezen dat er toch veel mensen zijn die baat hebben bij bv LO3.
  zelf heb ik er nog geen ervaring mee i.v.m. kosten.
  en ben ik aangewezen op op ritalin en concerta. waarvan ik erbij moet vermelden dat ik het soms express vergeet vanwege de bijwerkingen.
  ook moet ik constateren dat de meeste door de beheerder beschreven artikelen aardige kosten verbonden zijn en ik ook regelmatig tot veel zie dat het e.a. riekt naar commercie.
  mijn exuses voor een e.v.t. verkeerde woordkeuze.
  dus eigenlijk veel advertenties en zodra ik op zoek ga gaat ernaar stuut ik op dure seminars ,dure medicijnen en ga maar door. is er niet een gewone goed toeganglijke manier waar ik wij als add/ hsp/ adhd mensen zonder kosten terecht kunnen.
  ik heb gezocht op facebook met 80% van de gevallen zogenaamde slachtoffer figuren ,dat hoeft van mij ook niet.
  geef eens een conctrete manier of wegwijs waar wij als add/hsp/ adhd of welke naam je er ook aan kan geven terecht kunnen.

  1. blank

   Hoi Ed, bedankt voor je reactie! :)

   Het klopt dat je op de website soms een verwijzing ziet naar iets dat geld kost. Een cursus bijvoorbeeld of lto3 of goede zelfhulpboeken. Maar snap me niet verkeerd. Dit zijn juist producten die je goed kunnen helpen. Ik gebruik er veel zelf ook. De site staat vol met allerlei tips die je niks kosten maar er zijn nu eenmaal ook dingen die wel geld kosten. Daar kan ik ook niet omheen. Lto3 bijvoorbeeld blijkt gewoon een super goed product te zijn waar al heel veel mensen met ADD en ADHD mee geholpen zijn. Daarom schrijf ik er over en hou ik mensen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dit wordt door de meeste ook juist gewaardeerd. Dat dit door sommige als reclame wordt gezien kan ik niks aan doen.

   Ik doe alles wat in m’n macht ligt om de site zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk te houden en probeer zoveel mogelijk kennis te delen en dingen aan te reiken die mensen met ADD, ADHD en HSP ook echt kunnen helpen. Veel dingen gebruik ik zelf ook en helpen mij enorm. Mocht iets geld kosten dan probeer ik een kortingscode te regelen. Maar mocht je geen interesse hebben in de tips die geld kosten dan is dat natuurlijk prima. Die keuze maak je toch echt zelf om wat te kopen. Ik doe wat ik kan maar kan gewoon niet iedereen tevreden houden.

   Als antwoord op je vraag of er een toegankelijke plek is waar je terecht kunt voor ADD en ADHD, kan ik het volgende zeggen. Ik heb veel andere websites gezien over ADD en ADHD. Meestal houdt het daar op bij enkel wat informatie en worden vooral de negatieve kanten belicht van deze labels. Echt de benadering vanuit de kant van een stoornis dus. Dat probeer ik hier juist niet te doen. ADDkenmerken kijkt liever naar de positieve aspecten van ADD, ADHD en HSP en reikt vooral alternatieve hulpmiddelen aan buiten de reguliere gezondheidszorg waar eigenlijk alleen over medicatie gepraat wordt. ADDkenmerken is meer outside the box dus. Dat sommige dingen geld kosten kan ik ook niks aan doen. Het is dus maar net wat je zelf wilt.

   Misschien is begeleiding door een coach of prive psycholoog iets voor je. Je kunt dan naar een coachingspraktijk gaan maar bereid je voor. Die kosten meestal zo’n 60 – 80 euro per uur en dan ben je dus al snel honderden euro’s per maand kwijt. Er zijn ook psychische gezondheidszorginstellingen zoals GGZ en PsyQ. Vooral de laatste is goed gericht op ADD en ADHD. Ik ben daar zelf ook geweest en kreeg er mijn diagnose ADD. Maar ik hield er niet van. Je krijgt daar een label van een psychische stoornis. Dat is niet mijn visie, maar wellicht is het iets voor je. Zij kunnen je wel begeleiden en therapie geven i.c.m. medicijnen. Lto3 zullen ze je daar niet geven ;) Maar ook dit is niet gratis Ed. Er wordt een deel vergoed door je zorgverzekeraar maar aan elk bezoek betaal je zelf ook mee.

   Het beste met je keuzes.

   Groet, Jochem.

 6. blank

  Wat super fijn voor jou en je kind Marion! Heel leuk om dit soort berichten te mogen lezen! Ongelooflijk toch hoe een natuurlijk product een leven zo positief kan veranderen :) Ik ben blij dat ik er aan mee kan dragen de informatie over lto3 via deze website te verspreiden. Dat verdiend het wel en dat zal ik ook blijven doen om zoveel mogelijk mensen met ADD en ADHD te kunnen helpen. Super bedankt voor je reactie! Groetjes, Jochem.

 7. blank

  Mijn zoontje van 10 gebruikt nu ongeveer 3 kwart jaar LTO3 . Wij hebben het aangereikt gekregen van een kinderpsycholoog van AllesKiTS waar hij onder behandeling is. Hij is voor 95% Add verklaard. Na een week van LTO3 zagen mijn man en ik een significant verschil met het rusteloze en ongeconcentreerde jongetje van voorheen.
  Ook op school werd het door de docenten aangegeven dat het stukken beter met hem gaat en de vraag werd zelfs gesteld of hij zonder dat ze het wisten aan de medicatie was gegaan (Ritalin).!
  Zelf geeft hij bij de kinderpsycholoog zelf aan dat het een heel stuk rustiger is in zijn hoofd en hij met plezier naar school gaat en zelf rekenen leuk begint te vinden. Zijn schoolresultaten verbeteren sterk en als dit doorgaat ziet de arts het zeker niet zitten om met Ritalin te beginnen. Wij blijven dan LTO3 klant!!!!!
  De toetsen en cito”s worden nu zelf al als “gemakkelijker dan ik verwachtte” gebombardeerd door hem!!
  Ik moet zeggen dat ik de arts erg dankbaar ben dat hij ons geattendeerd heeft op dit middel. Nu de zorgverzekeraar nog.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNederlands
de_DEDeutsch fr_FRFrançais nl_NLNederlands
Scroll naar top