Drs. Scarlett Kooijmans over lto3 en concentratiestoornissen

Gelijkaardige berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht − 6 =

13 Commentaar

 1. Hoi Jochem, je hebt op deze site bij de LTO3-informatie twee ‘interviews’ staan met zorgverleners uit, volgens de informatie, de Volkskrant en Brein-magazine. Echter, het format van de ‘interviews’ (allebei hetzelfde en met websitenaam erbij enzo) en de vormgeving doet zeer sterk vermoeden dat het hier niet om artikelen gaat maar om advertenties, verhuld als zogenaamde interviews. Advertorial worden ze geloof ik ook wel genoemd.
  Ik zou het netjes vinden als dat erbij gezet wordt want door het op deze manier te brengen, hopen commerciële partijen nu precies dat er gebeurt wat jij inderdaad doet: dat er verteld wordt dat het om een artikel gaat (dus van een journalist, zonder belangen). Mensen die op zoek zijn naar hulpmiddelen voor hun leven/gezondheid zijn zeer gevoelig voor het autoriteitsargument. Door te claimen dat het om artikelen gaat, wordt dit autoriteitsargument – wellicht onbewust! – ingezet. Dat lijkt me niet heilvol. Laten we ervoor waken dat nepinformatie wordt ingezet om mensen die op zoek zijn naar onafhankelijke informatie, te bespelen.

  1. Hoi,
   Bedankt voor de tip.
   Echter ben ik wel op de hoogte dat zij de LTO3 ook zelf aanbieden in hun praktijk/apotheek (dat wordt ook duidelijk in de tekst) en zij geven aan welke resultaten zij zien bij hun clienten.
   Die resultaten komen overheen met de vele reacties die ik zelf ontvang o.a. per mail.
   Ik sta zelf ook achter LTO3, dus ik zie niet in waarom ik hun zou moeten neerzetten alsof ze de boel proberen te belazeren. Als ik dat gevoel had, dan had ik het niet geplaatst.
   Uit ervaring kan ik inmiddels met zekerheid zeggen dat LTO3 voor aanzienlijk veel mensen zeer goed werkt en daarom mag de informatie van mij wijdt verspreid worden.
   Waken voor nepinformatie doe ik zeker! :)
   Bedankt in ieder geval.
   Groet, Jochem

 2. Hoi Jochem,
  Ik ben helemaal enthousiast door al deze mooie verhalen. Onze zoon heeft grote concentratieproblemen, (hij krijgt maar 30% van zijn werk af) inmiddels wel gestart met visolie maar dat moet zijn effecten nog echt laten zien. Hij doet nu een mindfulnes cursus voor kinderen maar er is zwaarder geschut nodig. Dus het eerste contact met een psycholoog is gelegd.
  Nu concreet mijn vraag… is het verstandig om de psycho educatie af te wachten voordat hij met lto3 begint of kunnen we alvast beginnen.

  1. Hoi Paula, ter ondersteuning kun je prima al beginnen met lto3. Alleen je wilt natuurlijk ook goed weten wat de resultaten zijn van de psycho educatie. Je zult zelf moeten afwegen wat je het liefst doet. Je kunt het ook even overleggen met de arts. Groet, Jochem.

 3. Ik hoop dat de gezondheidszorg meer naar de natuurlijke oplossing gaat kijken. Naast lto3 ben ik bij een orthomoleculair therapeut geweest om te kijken wat ik nodig heb. Daar kwam ook magnesium zink en b6 uit. Ik slaap nog beter en geen snoep of chocola verslaving vanaf dag 1! Mijn plan is nu dit te combineren met lto3 en hopelijk gaan ze dit snel vergoeden. Het is goedkoper dan de reguliere medicijnen!

  1. Dat hoop ik ook Sabine maar dat blijft een lastig verhaal. De farmaceutische industrie heeft de macht in handen. Als het aan hun ligt worden alle natuurlijke middelen verbannen en blijven enkel hun medicijnen in the picture. Het beste wat je kunt doen en dat zeg ik tegen iedereen die dit leest, is voor jezelf proberen de juiste keuzes te maken en doen wat goed voelt. Ga niet blindelings af op elke zorginstelling. Zij zijn niet altijd geheel objectief ook al denken ze dat zelf. De informatie die zij hebben is deels afkomstig van de organisaties die andere belangen hebben dan je zou willen. Zo is het nu eenmaal.

 4. Niet iedereen reageert goed op de reguliere medicatie. Ik heb een medicatieallergie en mag geen ritalin en andere merken. Lto3 helpt mij absoluut alleen word het niet vergoed.

  Mijn kleuterdochter met pddnos is ook gebaat bij lto3. Zo kwam ze die spannnede sinterklaasperiode goed door en kon ze toch nog genieten

 5. goedendag
  als eerste vind ik het mooi te lezen dat er toch veel mensen zijn die baat hebben bij bv LO3.
  zelf heb ik er nog geen ervaring mee i.v.m. kosten.
  en ben ik aangewezen op op ritalin en concerta. waarvan ik erbij moet vermelden dat ik het soms express vergeet vanwege de bijwerkingen.
  ook moet ik constateren dat de meeste door de beheerder beschreven artikelen aardige kosten verbonden zijn en ik ook regelmatig tot veel zie dat het e.a. riekt naar commercie.
  mijn exuses voor een e.v.t. verkeerde woordkeuze.
  dus eigenlijk veel advertenties en zodra ik op zoek ga gaat ernaar stuut ik op dure seminars ,dure medicijnen en ga maar door. is er niet een gewone goed toeganglijke manier waar ik wij als add/ hsp/ adhd mensen zonder kosten terecht kunnen.
  ik heb gezocht op facebook met 80% van de gevallen zogenaamde slachtoffer figuren ,dat hoeft van mij ook niet.
  geef eens een conctrete manier of wegwijs waar wij als add/hsp/ adhd of welke naam je er ook aan kan geven terecht kunnen.

 6. Wat super fijn voor jou en je kind Marion! Heel leuk om dit soort berichten te mogen lezen! Ongelooflijk toch hoe een natuurlijk product een leven zo positief kan veranderen :) Ik ben blij dat ik er aan mee kan dragen de informatie over lto3 via deze website te verspreiden. Dat verdiend het wel en dat zal ik ook blijven doen om zoveel mogelijk mensen met ADD en ADHD te kunnen helpen. Super bedankt voor je reactie! Groetjes, Jochem.

 7. Mijn zoontje van 10 gebruikt nu ongeveer 3 kwart jaar LTO3 . Wij hebben het aangereikt gekregen van een kinderpsycholoog van AllesKiTS waar hij onder behandeling is. Hij is voor 95% Add verklaard. Na een week van LTO3 zagen mijn man en ik een significant verschil met het rusteloze en ongeconcentreerde jongetje van voorheen.
  Ook op school werd het door de docenten aangegeven dat het stukken beter met hem gaat en de vraag werd zelfs gesteld of hij zonder dat ze het wisten aan de medicatie was gegaan (Ritalin).!
  Zelf geeft hij bij de kinderpsycholoog zelf aan dat het een heel stuk rustiger is in zijn hoofd en hij met plezier naar school gaat en zelf rekenen leuk begint te vinden. Zijn schoolresultaten verbeteren sterk en als dit doorgaat ziet de arts het zeker niet zitten om met Ritalin te beginnen. Wij blijven dan LTO3 klant!!!!!
  De toetsen en cito”s worden nu zelf al als “gemakkelijker dan ik verwachtte” gebombardeerd door hem!!
  Ik moet zeggen dat ik de arts erg dankbaar ben dat hij ons geattendeerd heeft op dit middel. Nu de zorgverzekeraar nog.