Indigo kinderen
Inspiratie | ADD | ADD en ADHD | ADHD | HSP hooggevoeligheid | Inspirerende filmpjes | Nieuwetijdskinderen

Is dit een antwoord op Indigo, Nieuwetijdskinderen, ADD, ADHD, HSP?

Indigo- en Nieuwentijdskinderen

Indigo kinderen

Is dit mogelijk het antwoord op alle labels die tegenwoordig uitgedeeld worden. Labels die uitgedeeld worden door onwetende mensen aan prachtige zielen die niet begrepen worden, maar eigenlijk de mensheid vooruit helpen. Mensen met labels zoals ADD, ADHD, HSP, Nieuwentijdskinderen, Indigo etc. Is dit het gevolg van een systeem dat eigenlijk faalt en onwetend is en ons dan maar medicatie geeft. Is dat een oplossing?

Zeker aan te raden om allebei de onderstaande filmpjes te kijken.

Echte eye openers!

Gelijkaardige berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een opmerking

  1. “Is dit het gevolg van een systeem dat eigenlijks faalt … ?” – In 2010 ben ik gaan nadenken omdat ik tot de conclusie kwam dat ik op een doodlopende weg was beland …. tegen de stroom in terug naar waar ik mijn eigen oordeel had laten vallen en het oordeel van de ouderen en de ‘experts’ had gevolgd ….

    Psychosociale kennis, of mensenkennis, indien in de basis onjuist dan is onze sociale benadering en behandeling als gevolg ook onjuist.

    Het kan de methode zijn, maar het kan ook een verkeerde benadering zijn van de ‘problematiek’. Anders gebracht, met een juiste benadering is er geen sprake van problematiek maar van leerzame interactie.

    Ontdek het plezier vanuit gezonde omgangsvormen! Onze manier van resulterend uit hetgeen ons is onderwezen heeft geleidt tot ‘mishandeling’ waardoor de mentale en emotionele ontwikkeling van de zwakkere verstoort.