Kracht van dyslexie – Beroemdheden met dyslexie

De andere kant van Dyslexie

Een inspirerend filmpje voor mensen met dyslexie. Je ziet hoeveel beroemdheden het label dyslexie kregen en hoeveel hiermee is te bereiken.

 

 

 
Wil Jij Makkelijker Kunnen Leven Met Je ADD, ADHD of HSP?
Meld Je Dan Nu Aan En Ontvang Elke Maandag Gratis Tips en Inspiratie!
+ Nu Direct 2 Leuke Cadeautjes! 

1 reactie op “Kracht van dyslexie – Beroemdheden met dyslexie”

  1. blank

    Wat kan ik nu nog doen op mijn leeftijd. Nooit dyslexietest gehad en nu verlies ik mogelijk mijn baan omdat deelcertificaten volgens me baas niet voldoende zijn. Ik heb hier zo hart voor gewerkt en toetsingen gehad allemaal goed en nou sta ik aan de kant. Boosheid verdriet en geen erkenning komen samen. Ik durf niets meer nieuw aan te pakken. Ik voel me gebruikt of misbruikt zeg het maar.

    Met mijn zoon gaat het ook niet goed. Ooit ligt dyslexsie vasgestelt, men vond het niet nodig om hierwat mee te doen. Nou staat hij bijna aan het eind van de HAVO en hij is extreem moe en weet niet waar het vandaan komt. Dit doet een moederhart pijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNederlands
de_DEDeutsch fr_FRFrançais nl_NLNederlands
Scroll naar top