Kracht van dyslexie

Gelijkaardige berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 3 =

Een opmerking

  1. Wat kan ik nu nog doen op mijn leeftijd. Nooit dyslexietest gehad en nu verlies ik mogelijk mijn baan omdat deelcertificaten volgens me baas niet voldoende zijn. Ik heb hier zo hart voor gewerkt en toetsingen gehad allemaal goed en nou sta ik aan de kant. Boosheid verdriet en geen erkenning komen samen. Ik durf niets meer nieuw aan te pakken. Ik voel me gebruikt of misbruikt zeg het maar.

    Met mijn zoon gaat het ook niet goed. Ooit ligt dyslexsie vasgestelt, men vond het niet nodig om hierwat mee te doen. Nou staat hij bijna aan het eind van de HAVO en hij is extreem moe en weet niet waar het vandaan komt. Dit doet een moederhart pijn.