Interview met kinderarts Sander Feith over LTO3 - LTO3 biedt een natuurlijk alternatief voor concentratiestoornissen

Gelijkaardige berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × een =

9 Commentaar

 1. Beste Christine en Jochem,

  ik ken jullie verder niet, wilde alleen wat info om te kijken of ik hier mensen mee kan helpen op een natuurlijkere manier. En wat jammer dat ik dan met jullie communicatie geconfronteerd wordt.
  De communicatie hierboven gaat vooral over of iets wel of niet gepubliceerd moet worden en waar iemand nog meer mee of van bekend is met dit product, ipv of iets wel of niet voor jou werkt, Christina.
  Als het voor jou niet werkt, koop het niet.
  Als Jochem iets aanprijst, waar meerdere mensen zich beter van blijken te voelen en/of goede ervaringen mee hebben, laat degene die het koopt dan tevreden zijn. Dan chapeau voor Jochem, hij bied mogelijkheden waar een ieder zelf voor kan kiezen dit wel of niet te doen.
  HIJ dwingt niemand het te kopen en heeft, zoals ik het lees, geen aandelen in het product.

  Als zou blijken dat het middel, aantoonbaar, slecht is voor de gezondheid van degenen die het innemen/gebruiken, dán heb je een punt en kun je daarmee naar de betreffende instanties.

  Lijkt mij dat dit ‘niet uitgevochten hoeft te worden op een site’, waar mensen – soms desperaat- op zoek zijn naar oplossingen.

  Ik hoop echt dat dit op via een minder publiek medium ‘uitgevochten kan gaan worden’ of reageer niet meer op elkaar, zodat ik (of wij lees: de simpele zoekende mens) hier niet -ongevraagd- mee geconfronteerd hoeven te worden.
  Ik wilde alleen maar informatie en ervaringen lezen, niet deze lijn van communicatie.

  Jochem, bedankt voor de tip. En als het geen schade oplevert zal ik een potje kopen.
  I.i.g. kan het goed zijn voor mijn man zijn geheugen gezien er Omega 3 in zit ;-)

  Met vriendelijke groet,

  Jacqui

 2. Hallo Jochem of hoe je ook in het echt heet.

  Deze interviews komen van Smart Vital.
  Dat jij daar ook bij de verkoop betrokken bent, staat nu boven kijf.
  Je bent niet de enige betrokkene, en dat is nu ook bekend.
  Bezit nog veel meer informatie, maar zal deze hier niet benoemen.
  Dat deze informatie is doorgespeeld, is een feit.
  Waarom verschuil je jezelf achter een pseudoniem?. Je verklaring waarom, slaat echt nergens op. Maar laten we er vanuit gaan, dat dit te maken heeft met je werkzaamheden voor Smart Vital.
  Dat je meewerkt om suplementen aan de man te brengen, is helemaal niets mis mee. Smart Vital is niet het enige bedrijf, die volgens zo’n ‘verkoop constructie’ te werk gaat.
  Maar waarom kun je daar niet integer over zijn?.
  De persgroep van de Volkskrant heeft inmiddels bevestigd, dat deze bijlage nooit in hun krant heeft gestaan. De Telegraaf heeft ook een mail ontvangen mbt de bijlage ‘Brein’.
  Ondertussen is het wel duidelijk waar deze artikelen écht vandaan komen.

  Ben benieuwd naar je reactie hierop

  Met vriendelijke groet,
  Christine van de logt

  1. Hoi Christine,

   Deze website ben ik in 2011 begonnen om een positieve site over ADD en ADHD te beginnen en om tips te delen die mensen kunnen helpen. Dit nav het boek ‘The Davinci Method‘ waarin een hele andere en vooral positieve benadering wordt gegeven op labels zoals ADD en ADHD. Na persoonlijk veel mee gemaakt te hebben in mijn leven met ADD en HSP was ik door dit boek zo enthousiast geworden dat ik graag een dergelijke website wou maken om mensen te inspiren en waar mogelijk te helpen en ondersteunen. :)
   Omdat ik enorm veel over mijn privéleven schrijf houdt ik mijn naam op Jochem. Die keuze heb ik vanaf het begin af aan gemaakt. Op de ‘over mij’ pagina leg ik dit ook uit. Ik wil niet dat mijn hele leven bekend is op het internet. Dat vind ik niet nodig. Ten eerste omdat het erg persoonlijke informatie is en ten tweede omdat ik heb gezien wat er gebeurde met dat meisje die een positieve website over cvs/me schreef, wat ik in mijn eerdere reactie hierboven vertelde.
   Er zijn zat mensen die mij hun levensverhaal of ervaring toezenden waarvan ze ook niet willen dat hun naam erbij wordt geschreven. Kun je je dat niet voorstellen als je zo diep in gaat op je privéleven? Misschien vind jij dat niet erg maar er zijn mensen die dat wel vinden.
   Voor wat betreft lto3 kan ik het volgende zeggen.
   Ik leerde lto3 zelf pas 2 jaar nadat ik de website was begonnen kennen. Toen ben ik er wat over gaan schrijven omdat ik erachter kwam dat het veel mensen met ADD en ADHD hielp.
   Die paar artikelen over lto3 uit de media, die ik hier op de site heb gedeeld, zaten in een bijlage die in de krant was bijgesloten. Volgers via de Facebookpagina attendeerden mij daar op en dan plaatste ik het. Ik heb er ook bij gezet dat het om een bijlage ging die in de krant zat bijgesloten dus ik begrijp niet welk punt je hier over probeert te maken.
   Ik wil geen supplementen aan de man brengen. Ik doe waarvan ik denk dat ik de wereld beter maak en dat is waardevolle kennis delen :) Lto3 is daar een klein onderdeel van geworden. Ik volg de ontwikkelingen rond lto3 en zodra ik wat nieuwe informatie erover leer kennen of een artikel in een blad zie dan deel ik dat.
   Maar laat ik duidelijk zijn. Ik wordt op geen enkele manier gefinancierd door SmartVital, ook al zou dat kunnen waarvan jij zegt dat SmartVital dat doet, dan zou ik daar niet aan mee doen. De mensen die in de artikelen geïnterviewd worden verkopen lto3 zelf ook, dat is duidelijk en ze geven in het interview zelf aan dat ze het in hun praktijk toepassen. Daar is toch niks mis mee :)
   Ik heb persoonlijk erg veel ervaringen mogen ontvangen van mensen die mij super dankbaar zijn dat ik ze heb geattendeerd op lto3 en daar wordt ik blij van :) Daarom blijf ik de informatie graag delen. Wil natuurlijk niet zeggen dat lto3 voor iedereen werkt, maar voor veel mensen wel.
   In al die jaren is me nu wel gebleken hoeveel mensen er zijn die niet graag medicatie geven aan hun kinderen of voor hunzelf. Dat is per persoon verschillend. Voor sommige van die mensen blijkt lto3 echt een uitkomst. Super mooi voor hun :) Maar mensen die medicijnen slikken zijn niet meer of minder voor mij als je dat denkt.
   Ik begrijp niet helemaal waarom je hier een soort privé detective probeert te spelen. Ik heb niets te verbergen.
   Een hele fijne avond nog Christine.

   Groet Jochem

 3. Wat leuk om dit stuk uit de volksktant te lezen. Mijn zoon van 10 is onder behandeling bij deze arts!. Hij heeft ons toen ook LTO3 aangeboden ipv de reguliere medicatie. Ik ben hem daar erg dankbaar voor.
  De verbeteringen die hij beschrijft hebben ook plaatsgevonden bij mijn zoontje en het gaat nog steeds iedere dag beter. Hij gebruikt het nu een jaar en de veranderingen zijn opvallend. Ook zijn schoolresultaten zijn duidelijk verbeterd en de leraressen uit zijn klas zijn vol lof.
  Ik ben Dr Feith heel dankbaar dat hij ons dit middel heeft aangeboden en neit gelijk de öuderwetse”zware medicatie wilde inzetten. Toparts!!!

  1. Kijk eens aan! Leuk dat je reageert en wat super om te horen Marion! :D
   Ik ben blij dat ik middels deze website kan meewerken om deze waardevolle informatie te verspreiden in Nederland. Mensen worden zo steeds bewuster. Het is wel duidelijk geworden dat voor het grootste aantal mensen lto3 gewoon super goed werkt! Fijn dat een arts hier in meegaat en zich niet enkel doodstaart op chemische medicatie.
   Het allerbeste nog! Groet Jochem.

   1. Beste Jochem (zonder achternaam)

    Als een lezer van de ‘Volkskrant’, kan ik met grote zekerheid zeggen……’Dit artikel heeft nooit in
    deze krant gestaan!’.
    Waarom probeer je toch ieder keer op allerlei manieren je producten aan de man te brengen?.
    Doodordinaire handel over de ruggen van ‘onschuldige mensen’.
    Ik kwam jou ook nog eens tegen op een forum voor mensen met ME, in 2012.
    Op de meest schandalige, respectloze manier, heb jij deze mensen willen overhalen om LTO3 te gaan gebruiken. Je moest je doodschamen!
    Op je Facebookpagina staan heel veel nuttige en goede links. Dat zal ik nooit ontkennen, maar moet je nou tot in den treure, reclame maken voor allerlei producten, waarvan de werking nooit bewezen is. Misschien een ‘placebo effect’. Een kostbaar effect.
    Op de links naar interviews bij krantenartikelen, sla je steeds de plank mis. Weleens gehoord van een krantenarchief?.

    Leg mij dát nu maar eens uit.

    Met vriendelijke groet,
    Christine van de Logt

    1. Hoi Christine,

     Mensen attenderen mij meestal op artikelen en vragen dan of ik die op de website wil zetten. Deze artikelen kwamen volgens hun uit de krant. Dat zeiden ze dan via een email of facebookcomments. Het bleek inderdaad dat het artikel in een bijlage van de krant zat. Dat heb ik er ook bij gezet. In dit geval kwam het artikel uit de bijlage ‘Brein’ die toen bij de Volkskrant zat. Dat staat er ook netjes bij.

     Ik probeer absoluut niet LTO3 aan de man te brengen. Ik heb in de afgelopen 4 jaar wel honderden mensen enorm zien verbeteren dankzij LTO3 en ik ben er trots op dat ik dat via dit medium kenbaar kan maken. Gelukkig zijn er enorm veel mensen die dit waarderen. De reacties liegen er niet om.

     Dat forum waar je naar refereert bleek een erg negatieve sfeer te hangen. Ik kwam daar niet om lto3 te verkondigen. Echter dealde ik in die tijd in extreme mate met de chronische ziekte CVS/ME. Echt een vreselijk nare ziekte die mij jaren lang op bed deed liggen en ik kon niets meer. Dankzij de therapie van Ashok Gupta (amygdala retraining) ben ik hier enorm van op geknapt. Dat kwam ik daar vertellen, ook noemde ik heel kort dat LTO3 mij toen ondersteuning gaf. De hoeveelheid haat die ik daar toen over mij heen kreeg was werkelijk ongekend. Puur om het feit dat ik benoemde dat ik iets had gevonden wat mij hielp.

     Ik bleek hier ook niet de enige in te zijn. Veel mensen bleken afstand te nemen van dit forum vanwege de haat die er hing. Het leek wel alsof je daar enkel met zijn allen mocht komen klagen maar niet in oplossingen denken. Het bleek dat er een paar moderators waren die daar de sfeer bepaalde en de broek aanhadden. Had je een andere mening dan werd je met de grond gelijk gemaakt en bedreigd.
     Er was op dat moment een meisje (Moniek) die een positieve website over CVS/ME maakte. Heel goed werk deed ze maar het waren diezelfde mensen van dat forum die haar leven kapot probeerde te maken. Ze is meerdere malen bedreigd en kreeg later zelfs doodsbedreigingen naar haar hoofd. Eerst veranderde ze haar naam op haar site en later heeft ze haar site zelfs helemaal offline gehaald. Eeuwig zonde omdat ik persoonlijk veel mensen ken die dankzij de gedeelde informatie op haar website deels of helemaal genezen zijn van CVS/ME, net als ik. Dankzij haar website leerde ik ‘ander leven’ kennen en de ‘amygdala retraining’ van Ashok Gupta en daarmee ben ik grotendeels genezen van CVS/ME :)

     Hoop dat het zo wat verduidelijkt is.

     Een fijne dag.
     Groet, Jochem.

   2. Goede avond.
    Mijn oudste zoon is getest op zijn iq
    Hij heeft verbaal een score van 129 gehaald maar peeformaal maar een score van 88.
    Dat is dus aanzienlijk lager.
    Hij heeft moeite met het snel terug reageren op vragen omdat hij in zijn vereerking ontzettend traag is en het hem heel veel moeite kost om snelheid te maken.
    Mijn jongste zoon van 8 heeft daarin tegen ontzettend veel energie. Het zit hem zelf in de weg en ook kinderen willen niet met hem spelen door zijn drukke doen en laten.
    Zou dit product voor mijn kinderen dan óók eindelijk de oplossing zijn?
    Ik heb in het verleden al visolie capsules geprobeerd maar die kreeg ik er niet in bij mijn jongens.
    Ze zijn ook mega goor ook!
    Hoe groot zijn deze capsules en waar smaken ze naar?
    Ik hoor héél graag een reactie terug.
    Vriendelijke groet wen

    1. Hoi Wen,
     Lto3 lijkt zeker bij kinderen vaak goede resultaten te geven.
     Als de capsules moeilijk in te slikken zijn voor de kids dan kun je deze gewoon openmaken en mengen door wat appelmoes bijvoorbeeld.
     Je kunt daarvoor ook de ‘lto3 no taste’versie kiezen zodat je minder sterk een vissmaak proeft. De lto3 no taste vind je hier > https://www.smartvital.eu/nl/lto3-no-taste-smaakloos.html
     De normale lto3 hier > https://www.smartvital.eu/nl/lto3-2.html
     Succes ermee en het allerbeste.
     Groet Jochem