LTO3 potje - gooed alternatief supplement bij ADD, ADHD en HSP
LTO3 artikelen | Natuurlijke behandeling ADD / ADHD

LTO3 ZI-nummers zijn bekend! LTO3 kan nu mogelijk vergoed worden door de zorgverzekeraar!

Als klant van LTO3 kreeg ik deze email:

Door de leverancier:

GOED NIEUWS: LTO3 in 2013 mogelijk vergoed.

LTO3 is een 100% natuurlijk middel waar veel mensen met ADD en ADHD enorm veel aan hebben.
Lto3 potje

Per 1 januari 2013 hebben onze producten een zogenaamd ZI-nummer. Dit betekent dat de zorgverzekering de producten kan gaan vergoeden. Er is geen garantie dat ze dat ook zullen doen, maar met deze ZI-nummers gaat dat wel mogelijk worden.

Enkele zorgverzekeringen hebben al toegezegd LTO3 in hun pakket op te nemen. U zou bij uw zorgverzekering kunnen navragen of en onder welke voorwaarden ze het zullen gaan vergoeden.

In januari zullen we u laten weten wat de ZI-nummers zijn, zodat u deze aan uw zorgverzekering kunt doorgeven.

Uiteraard zullen ook wij ons er verder voor inspannen dat al onze producten vergoed kunnen gaan worden bij zoveel mogelijk zorgverzekeringen.

UPDATE januari 2013: ZI-Nummers LTO3

Dit zijn de ZI-nummers van LTO3:

 • Voor LTO3 regulier: 15855015
 • Voor LTO3 no taste: 15855023

——————————————————————-

Dit is voor ons allemaal natuurlijk super goed nieuws! Zoveel mensen met ADD en ADHD maar ook HSP (hoog sensitieve mensen) en mensen in het autistische spectrum (ASS) blijken zoveel baat te hebben bij LTO3. Ik krijg steeds vaker hele leuke en positieve reacties van mensen die het voor zichzelf of voor hun kinderen gebruiken en die nooit meer zonder willen omdat hun leven er zo positief door veranderd is. Er blijken ook veel mensen die dankzij LTO3 zelfs helemaal konden stoppen met het nemen van farmaceutische medicatie.

Voor meer uitgebreide informatie over LTO3 en antwoorden op veel gestelde vragen kun je terecht via onderstaande link:

> Uitgebreide LTO3 informatie en antwoorden op veel gestelde vragen

 

LTO3 ervaringen

Ben je opzoek naar ervaringen van mensen die LTO3 nemen? Klik dan op de onderstaande link:

> Toegezonden LTO3 ervaringen van mensen met ADD, ADHD en HSP

 

Neem je toevallig zelf ook LTO3 en wil je je ervaring delen op de website? Stuur deze dan door via het contactformulier. Je kunt als je dat wenst anoniem blijven.

 

LTO3 zelf proberen

Wil je LTO3 zelf proberen? Klik dan op de onderstaande link om doorgestuurd te worden naar de leverancier die LTO3 in Nederland en omringende landen verkoopt voor de laagste prijs. Zij bezorgen LTO3 binnen 1 – 2 dagen bij je thuis en begeleiden je indien nodig gratis bij het vinden van een juiste dosering en wanneer je met vragen zit.

> LTO3 bestellen

Dit is tot nu toe de enige leverancier die LTO3 in Europa verkoopt. Zij importeren het direct uit Canada en zijn voorzien van alle invoerrechten.

 

 

Gelijkaardige berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 Commentaar

 1. Inmiddels bijna 2020 en nog steeds geen zorgverzekeraar gevonden, die LTO3 wil vergoeden.

  Ik zit nu al twee jaar vast aan de goedkopere LTO3 vervangers van Vitaplanet, want LTO3 is gewoon niet betaalbaar voor mij. Helaas is de rust in mijn hoofd is nog steeds ver te zoeken, heb ik nog steeds last van veel prikkels en mijn concenteren gaat nog steeds erg moeizaam.

  Je leest ook heel vaak dat de goedkopere vervangers, niet hetzelfde effect opleveren als de officiële LTO3.

  Veel mensen hebben aantoonbare baat bij het gebruik van LTO3, maar niet één zorgverzekeraar wil eraan geloven.

  Ik vind het een schande.

  1. Hallo,

   Ik ben op zoek naar een alternatief voor dexamfetamine die ik een paar jaar gebruik. Ik wil er vanaf, ook vanwege mijn principes tegen de farma (maffia) industrie.
   Van een vriendin kreeg ik een tip om LTO3 te gaan proberen. De kosten zijn inderdaad hoog. Maar ik betaal apotheekkosten (het bereiden van het pilletje). Mijn volledige eigen risico gaat er aan op. Mijn zorgverzekeraar vergoed wel het tabletje. Dus kosten maak ik sowieso, dan het liefst op plantaardige basis, ipv synthetisch.

   Nu zie ik dat er waarschijnlijk 1 verzekeraar LTO3 vergoed. CZ? Klopt dat?

   Groetjes Jaime

   1. Hoi Jaime,
    Dat was altijd PNO maar dat zou je het beste even na kunnen vragen. Ik zou gewoon ook even CZ bellen om te vragen hoe het precies zit.
    Indien ze het vergoeden moet je wel een aanvullend pakket nemen. Als dat je kosten verminderd is het natuurlijk het overwegen waard.
    Heel veel succes.
    Groet Jochem

    1. Bedankt voor je reactie Jochem. Ik ga het uitzoeken. Heb nu weer nieuwe adhd medicatie gekregen, maar ik wil het gewoon niet meer. Binnenkort zal ik LTO3 bestellen en uitproberen. Ik ben heel erg benieuwd. Ik heb gelezen dat het ook gecombineerd kan worden met de CBD olie.
     Groetjes Jaime

 2. Inmiddels 2019;
  Helaas zijn er geen zorgverzekeraars te vinden die LTO3 vergoeden. Dit komt omdat het geen geregistreerd geneesmiddel is. De fabrikant of importeur dient bij het CBG-MEB dit aan te vragen. Dan kan de overheid heroverwegen of LTO3 mogelijk wel vergoed kan worden.
  Zou voor velen een verlichting bieden.

  1. Vergoeding voor supplementen is nog altijd een lastig gebied. Zorgverzekeraars kiezen doorgaans voor geregistreerde medicamenten. PNOzorg heeft het een lange tijd vergoedt vanuit hun aanvullende pakket. Je kunt het beste hierover met hun contact opnemen.

  1. Hoi Boscker, PNOzprg vergoed lto3 wanneer je aanvullend verzekerd bent. Dit is wel logisch want als het vanuit de basis vergoed zou worden zou elke zorgverzekeraar lto3 vergoeden. De voorwaarde die PNPzorg stelt is dat lto3 door een arts, bijvoorbeeld je huisarts of psychiater, is voorgeschreven.

   Hoop dat je hier verder mee kunt.

   Groet Jochem.

   1. Dag Jochem!

    Zijn er naast PNOZorg nog meer verzekeringen die LTO3 vergoeden, of zijn zij de enige?
    En gaat PNOZorg in 2015 mee door met de vergoeding?
    Vast bedankt voor je antwoord!

    Groeten,

    Tom

    1. Hoi Tom, naar mijn weten doet alleen PNOZorg dat nog maar er zullen er ongetwijfeld meer gaan volgen. Dat heeft tijd nodig. Zorginstanties hebben het nu eenmaal niet zo op natuurlijke middelen. Maar mijn verwachting is wel dat ze er in 2015 mee doorgaan. Maar je weet toch wel dat lto3 enkel vergoed wordt wanneer het is voorgeschreven door een arts? Groet Jochem.