Heb ik ADHD

Gelijkaardige berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + 12 =

3 Commentaar

 1. Hallo laura en lezers.
  Jou verhaal herken ik alsof ik je jaren ken en waar ik het direct ook goed mee zou kunnen vinden .
  Omdat je je levens ervaring neerzet en ik zoveel ervan erken .ik ben nu 53 jaar en heb de zwaarste vorm adhd wat je kan hebben.ik slik 8 ritalin per dag en zou oook graag mijn verhaal willen delen maar zit momenteel in een pest jacqueline periode waarin alles op stapeld en ikhoe graag ik ook wil het niet voor elkaar krijg om de dagelijkse dingen te doen die ik zou willen doen.en de klok is mijn grootste struikel blok die gaat veel te snel ik ben altijd de laatste in de winkel als hij sluit en ik kom overal te laat of helemaal niet omdat ik het vergeet en ga zo maar door. Ik hoop nog eens wat te te sturen maar vooor nu op naar dde apotheek voor mijn ritalin.groeten van mij.

 2. Ja Leonie en Laura,

  Voor mij geldt hetzelde..
  Wat was voor jou, leonie eignlijk de klap? Ik heb hier geen medicijnen voor en zit nog in een traject met testen, niet specifiek gebasseerd op add / adhd
  Ik hou het in ieder geval wel zeker in gedachten vast maar nooit gedacht.
  Gr merel

 3. Hey Laura,
  Dank je wel voor je verhaal.
  Ik kan me er enorm in vinden. Hoewel ik (nog) geen kinderen heb, begrijp ik wat je door hebt gemaakt.
  Ik ben nu 33 en heb sinds 3 kwart jaar de diagnose.
  De wisselingen, tegenstrijdigheden, communicatie, onuitstaanbaar zijn terwijl jij het allemaal normaal vindt….. heel herkenbaar.
  Dank je.
  Ik voel me altijd na het lezen van zulke verhalen weer mens….. en “normaal”
  Groetjes Leonie