Karin haar leven met ADHD

Gelijkaardige berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − 10 =

3 Commentaar

 1. Leuk verhaal, maar even voor mij als leek, waaraan kan ik nu zien aan je verhaal dat je last hebt van ADHD? Ik zie alleen maar een verhaal van een in mijn ogen normale werkdag. Druk, met veel aandachtspunten, maar wellicht heb ik nieuws voor je, die hebben wij allemaal…. Maar wellicht ben ik een verborgen ADHD-er? Ik sta op om half 8, douchen, even snel overleg met vrouwlief, dochter naar school brengen, kippen eten geven, kat eten geven, bedrijf openen, klanten ontvangen, inkoop producten regelen, verkoop producten regelen, prijzen maken, zelf de bedrijfsadministratie doen, problemen aanhoren van klanten, problemen oplossen voor klanten, onderhandelen, bankzaken, zelf lunch maken, geen lunchpauze ivm klanten, bedrijf afsluiten, koken, gezamelijk eten, avond, mails controleren en beantwoorden, belevenissen vrouw aanhoren, telefoon vrienden, familie… en das dan nog een rustige dag… Het enige verschil is denk ik dat ik geen pillen slik maar altijd zoek naar de balans… drukke dag… vs rustige dag, vervelende klus vs leuke klus…

  1. Hallo Ray,
   Ik weet niet wat jij precies uit het verhaal van Karin leest, maar ik lees chaos die voorkomen had kunnen worden. Bij jou lees ik structuur, verloopt chronologisch. Je bent met een ding tegelijk bezig. Bij Karin gaat alles kris kras door elkaar heen.
   Allebei een heel vol dagprogramma. Alleen de manier waarop het verloopt is totaal anders.
   Enne beside the point.. belevenissen vrouw aanhoren.. Klinkt als een betrokken partner! :P